Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lolina

    znači nema sapunjanja , dobro , ja ionak te sapunčiće držim po ormarima ;))) fino mi miriškaju

    book i uživaj u vikendu!!

    avatar

    22.09.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ovih stvari nema kod nas. Taman kad je Olay prvi put pustio Total effects negdje prije 10-ak godina prestali smo ih uvoziti. Koliko se sjećam to je bila prva kozmetička linija koja se reklamirala s potpunom listom sastojaka, ili gotovo potpunom. Pozdrav.

    avatar

    22.09.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    ja sam alergicna na sapun pa se ne moram brinuti. srecom kod nas je izbor veliki i da se naci ono sto licu najbolje odgovara. osobno koristim clinique jer sam nakon godina pokusaja i promasaja skuzila da mi najbolje pase.

    avatar

    22.09.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Liz Earle uvijek i svuda.

    avatar

    23.09.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • jja

    newyorcanka - na sto si tocno u sapunu alergicna? Jer uvijek smo alergicni na sastojak, a ne na cijeli proizvod. Clinique ima neke dobre stvari i neke totalna katastrofa, isprobala sam sve od njih, u nekim stvarima je previse losih stvari za kozu - ali kreme su im u pravilu dobre.
    xiola bleu - prekrasna ambalaza, ali sam probala samo cleanser. Sto si sve ti probala i koje stvari su ti najbolje i zasto? Hvala!

    avatar

    23.09.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ni ja ne volim sapune, previše mi isušuju kožu. Pogotovo oni Lushevi, pa čak i neki od maslinovog ulja kojeg mi je Zakoniti donio iz Francuske.

    Draga, kupila sam svoje prve Camperice :) Bila je to ljubav na prvi pogled! A kako su tek udobne!

    avatar

    23.09.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Kad ćeš imati malo više vremena imam za tebe par praktičnih pitanja o nekim produktima za koje si zasigurno čula, a možda ih i probala.
    Mogu i na mail ali mi reci kad ti je zgodno da te ne davim bez veze :))

    avatar

    23.09.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga, ja ti već moram biti dosadna, ali jednostavno ne mogu drugačije...ja mogu opet samo napisati da koristeći maslinovo ulje, nemam nikakvih problema s licem. Pa ipak, narvno rado pročitam sve tvoje savjete. U vezi mog posta...znaš, bez obzira dali je prava ljubav u pitanju ili ne, i ta prava ljubav zna često boljeti zbog različitih stvari i događaja. Npr. ako oni ljudi koji su povezani s tim krasnim osjećajem, nisu u mogućnosti biti stalno zajedno, onda ih to boli, jel tako? I to veoma jako. Pa ipak ja vjerujem da je ljubav ipak moćna pa će sve znati prebroditi i pobjediti. Laka ti noć, draga...cmokkkk.

    avatar

    23.09.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    @jja - sodium something or other sulfate, moram se drzati soap-free i hypoallergenic linija i onda sam uglavnom ok. ja volim clinique preparativne priozvode, ali ne volim njihovu kozmetiku, u pravilu.

    avatar

    24.09.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Svea - dobro dosla u klub :-)Bugi - sjedim usred 30-ak kartonskih kutija, jer smo preselili ovaj vikend, vise o tome naravno na blogu uskoro :-)), iza mene su tri dana tegljenja kutija, a ispred mene u ponedjeljak neka konferencija, kako cu ja to?! Uglavnom, moze na mail, moze i sad ali po svoj prilici cu ti uspjeti odgovoriti tek za 10-ak dana, ovaj tjedan radim punom parom, a od petka smo malo u Svicarskoj. Kozmeticki tekst od ovog petka kao i neki prije toga i neku buduci su napisani unaprijed sa onom save funkcijom i objavi kasnije.teuta - slazem se, prava ljubav ce i s time izaci na kraj! Mogu cak reci da idealiziram ljubav, ali ima je mnogo manje nego sto neki misle, mislim bas one prave ljubavi. Ima puno vise zaljubljenosti sto se cesto pobrka s ljubavlju.newyorcanka - ako sam dobro skuzila, volis kremice i co. a ne volis njihovu dekorativu? Ima sapuna i bez tog sastojka, ali i opet mislim da nije dobar za kozu.

    avatar

    24.09.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...