Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mario

    Odlican tekst, i sve stoji sto je napisano. CNN, i sam sam ti poslao par puta poneku vijest koju si objavio. Tvoj blog jedini imam u favoritima makar nisam bloger, i posjecujem ga svakodnevno vise puta, ocekujuci nove vijesti od tebe. Ovaj tekst je upravo ono sto sam ti i sam mislio pisati. Naime, pun je internet foruma i blogova gdje se komentira zalosna situacija koja se dogadja svim postenim ljudima ove zemlje. I svi sve znaju. Medjutim, moze postojati bezbroj takvih blogova, ali oni nista nece promijeniti, promjenu moze donijeti samo konkretna akcija, nista drugo. Ovako se moze unedogled. Svi pricaju a nitko nista konkretno ne poduzima. Cekaju li ljudi ove zemlje opet nekog vodju koji bi se suprotstavio rezimu, okupio istomisljenike oko sebe i napravio pobunu? Ovaj put mozda nesto teze, jer vlast je u svim porama drustva, sve i svakog kontrolira. Ipak, ja sam optimist i jednom negdje mora puknuti, kad tad. Ili smo stvarno ovce????

    avatar

    19.09.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • sevacjaku

    mi smo raja....a raju treba tuć i jebat....ili ovce....ili već neka fauna...svi mi volimo pročitat...kad netko "digne" glavu i prozbori štogod pametno.....a isto tak....istina je....kad te sjednu prek puta......kaj ćeš popit......biserka...daj kavu i sok....onda počnemo....mucat...takvi smo jebat ga....dok sam bil mlađi "tjeral pravdu"....normalno da sam dobil po ušima....i rekli su mi...pa nemreš grist ruku koja te hrani......pa....stvarno...................nemreššš

    avatar

    19.09.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • Metropolitanka - kronike jedne purgerice

    slučajno naletjeh na tvoj blog i odlično je što je netko posvetio blog takvoj tematici. ovo je takva država i ništa se ne mijenja upravo zbog nas ljudi, mi Hrvati se žalimo na sve i nikad nam ništa ne valja, a istodobno smo previše inertni i prelijeni da bismo stvar preuzeli u svoje ruke i actually promijenili nešto, pokrenuli se malo. moramo shvatiti da se baš ništa neće promijeniti dok baš mi sami ne pokrenemo svoje lijene guzove i mrdnemo malo. sve je na nama... valjda će nam jednog dana to doći do mozga, a tek onda će se situacija početi lagano mijenjati i ne smijemo očekivati čuda preko noći jer sve značajne promjene su polagane... pozdrav!

    avatar

    19.09.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • A.R.

    Off Topic
    Zasto niti jednom rijecju nitko (mislim na TV, novine i sl.) nije spomenuo da je Opcina Solta prodala par milijuna zemlje Miljenku Bijedicu (iza kojeg stoji strani kapital) u uvali Livka i to po cijeni od 15 eura za kvadrat? Je li to tajna? Malo sam upucen u stvar, cim malo proceprkas ispod povrsine, smrdi da je to cudo. Bilo bi mi drago kad bi uspio doci do neke informacije. Pozdrav!

    avatar

    19.09.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • Šoltanin

    Općina je prodala samo dio nekih 2000 kvadrata ili tako nešto. Ostatak je kupljen većinom od mještana iz Gornjeg Sela i nešto iz Stomorske. Cijena je 16,50 E, a tamo na Livci vam trenutno nema ničega tamo je sve obraslo i neiskorišteno tako da bi ovo mogla bit bolja ideja od brkićeve u Nečujmu(sigurno). BTW. Bijedić nije kupija ništa, on je samo posrednik za jednu švicarsku kompaniju Virtus Finance.

    avatar

    19.10.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...