Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Nerlyn

    citala sam tu knjigu, savrsena je :) u isti mah i fascinirajuca i bolesna:) skepticna sam prema filmu, iz trailera se vidi da ne prati knjigu, sto me jaaaako zivcira kad se dogodi(sto je jako cesto) btw.blog ti je super:) keep the good work:)

    avatar

    19.09.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • Mini

    Hvala na odgovoru...videla sam odmah kada si objavila ali komentarisanje nije radilo pa evo zahvaljujem tek danas...na zalost bila sam u pravu sto se tice kiseline,ali polako,ima vremena...naucicu da prvo pogledam a onda kupim a ne obratno...pozdrav

    avatar

    19.09.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nit sam čitala knjigu, nit sam gledala film, ali po tome što si napisala mora biti izazovan taj film. Dakle, postoji mogućnost da ću ga i pogledati, narvno kad stignem. U vezi mog posta...je istina je to sve, draga...što si napisala. Ali vjeruj da ima još puno takvih žena koje se čak pribojavaju i samozadovoljavati, u tome i jest najveći problem. POzdrav...cmokkkk.

    avatar

    19.09.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ni citala ni gledala ali uzela na znanje. Zaintrigirao me tvoj opis pa cu si ga svakako pogledati. Pussa! :)

    avatar

    19.09.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • dnevna doza života....

    snimili su film? već dugo mi prijateljica preporuča tu knjigu i sad ću je i pročitati prije nego pogledam film. danas sam baš posudila u knjižnici "Žene koje trče s vukovima", strašno me zanima, a ondaje na redu Parfem. pozdrav!

    avatar

    19.09.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • blond lady

    knjiga mi je bila dobra ali film necu gledati jer uvijek budem razocarana od filma poslje knjige a i cula sam lose kritike o filmu

    avatar

    19.09.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • jja

    Meni je najvaznije da procitam knjigu prije filma, kako mi ne bi uskratili vlastito mastanje o likovima. U par rijetkih slucajeva je film bio zaista bolji od knjige, kriticari su popljuvali neke od meni najboljih filmova, tako da mi nisu smjernica sto pogledati, a sto ne. Mislim da je ovaj film uspio.

    avatar

    19.09.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    oho, dva posta sam preskočila! Ni čitala ni gledala, ali si me zaintrigirala pa ću oboje nadoknaditi! Vidiš, kod mene je obrnuto, ja volim prvo vidjeti fim jer mi je fim priča za sebe. I ni malo ne ometa niti utiće na moje mastanje kod čitanja. Moja je mašta bujna i snažna (a pamtim ko slon) da mi kasnije nijedan film ne valja, ni izbor glumaca, ni prilagođena radnja...
    Za prijašnji post, dobro je znati, hvala na informaciji! :-)

    avatar

    20.09.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nije mi se svidjela knjiga, ali opet ja sam poznata po uvrnutom ukusu. Ne volim npr. Lawrenceove "Sons and lovers" ali zato dušu dajem za "Aaron's rod".
    Strogo dijelim žanrove, barem kad je ekranizacija u pitanju, pa film gledam kao takav, odvojeno od originala. Ipak užitak je veći ako u suglasju.

    avatar

    20.09.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • jja

    ljelja - upravo ljudima s uvrnutim ukusom za literaturu se ovo i svidja, ali kao i sve ostalo i uvrnutost ima svoje nijanse i dobro tako ;-)

    avatar

    21.09.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Super je knjiga, davno sam je procitala, ali kraja se sijecam jako dobro. Film cu valjda docekati u dubajskim kinima. Nekada su cudni po pitanju filmova.

    avatar

    21.09.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • Nemam blog

    Zanima me sta mislis o ovom proizvodu,koza mi je mesovita,problematicna sa miteserima

    Neutrogena Clear Pore Oil-Controlling Astringent

    Active Ingredients:salycilic acid 2%

    Inactive ingredietns:SD Alcohol 40(45%) Purified Water; Witch Hazel; Butylene Glycol; Glycereth-7; Aloe Barbadensis Extract; Matricaria Extract; Methyl Gluceth-20; Benzophenone-4; FD&C blue No. 1; Propylene Glycol; Fragrance

    Inace super ti je blog,svasta se da nauciti...lepi pozdrav

    avatar

    22.09.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...