Komentari

alabama.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Gubitakljubavi

    fora blog..i nemoj ga zatvorit...ne moraš radit ono što rade i drugi...pusa

    avatar

    18.09.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • darkerica23

    nice blog...
    pozzz

    avatar

    18.09.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • barbi in the kokošinjac

    stvaaaarno ova lijenost je prevršila granicu, tužit ću te šou. mislim izvlačit se na krvave oči, pa kupit ću ti visine kapi. jedva čekam da se vidimo, veeeelka pusa:))

    avatar

    19.09.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    super post početak je predobar, ali ne kužim ovaj dio sa letenjem. I nemoj ukinut blog.

    avatar

    20.09.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Mudar post i totalno je očito što si htjela reći s tim, naravno oči su nama najbitniji osjetilni organ, bez njih nebi mogli gledati kompjutor, ali da naravno, kompjutor uništava oči, pa kaj će nam onda oči? Da ih uništavamo? Ne, naravno da ne, oči nam trebaju da gledamo! Ali kako mi to npr. vidimo zelenu boju? Tako što svjetlost koja se odbija od predmeta ili bilo cega drugog zelene boje, dolazi do nasih ociju, onda to nas mozak shvaca kao zelenu boju(green color na eng, verde(zeleno na talijanskom)). A sad kako shvaca iskreno to nisam mogao procitati iz tvog posta, ali moramo svi priznati da bez našeg mozga kojeg imamo nebi shvacali koliko smo pametni ili glupi, ili npr nebi shvacali matematiku ili povijest, a pogotovo nesto poput veličine slovenije ili mršavosti Žaka Houdeka! Stari egipćani su gradili piramide pomoću mozga, ali ne tako, naravno da su kamenjem gradili, ali mozak su prije toga koristili da shvate kako brze napraviti piramidu ili sfingu npr. Danasnji najbolji arhitekti ne mogu tak precizno graditi piramide kako su tada stari egipćani!!!!
    To se sve da skuziti iz krvavih ociju, ali idem sad na dio s letenjem koji ne kuzi voltaren. Kako covjek pametan poput Voltarena ne moze skuziti taj dio, to ni ja sam ne kuzim! ALi zato kuzim taj dio! Taj dio sa letenjem nam govori kako joj je dosta da neke životinje lete. Kaj se one motaju po zraku? Ne leti više kad napravimo anagram od toga dobijemo Tele ni više, to je početak od Tele ni više ni manje nije veliko ko Krava! To nam sve govori da telad ne mogu letjeti, neko si je umislio da tele leti(LSD) i pocinje govoriti NE LETI VIŠE!
    Eto nadam se da je sad Voltaren shvatio što si htjela pobogu reći!

    avatar

    20.09.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Skr-ozzyjev komentar je unio pomutnju u moje moždane stanice tako da sam prionuo na posao i na google upisao: što je ozzy htio reći? Hvala na razjašnjenju dijela sa teletom. Ali ja mislim da nije u tome stvar. To je zapravo samo reklama. Ja mislim da Marta pokušava reklamirati Tele 2 i da od toga dobiva određenu proviziju. A oči joj krvare jer je izdala svoje Vip-me ideale koje poštuje već stoljećima. ''Oči mi krvare'' je zapravo metafora za oči mi suze tj. ona plače jer je u velikoj nedoumici kojeg mobilnog operatera izabrati. A postoji i druga teorija koju je iznio Rene Descartes u svom manifestu babi Ružici. Teorija glasi ovako: Biće jest ono što jest, ono čemu se može reći da jest, bez obzira na način na koji jest. Bit je ono po čemu nešto jest baš to što jest, dok je bitak ono po čemu jest sve što jest. Ja sad idem jest.

    avatar

    20.09.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Ima istine u ovome sto si reko, ali di je Ruf mi an, ako je ovo reklama? Ali sad cu ja to reci!
    Oci mi krvare
    Ruf mi an
    - iz ovoga se vidi da su oci Ruf, a krvare An! Sto pak znaci da je postovala ugovor koji je sklopila. A ova slika koju je stavila je obradjena u fotošopu, to je inace onaj nabildani lik, samo je dodala malo crne boje! Naravno my space layouts blisko suradjuje sa Tele 2, sto znaci reklamiranje myspacea je isto ko i reklamiranje telea 2, to znaci ako ona reklamira my space layouts ona zapravo s tim reklamira tele 2, to znaci da reklamiranje my space layoutsa je dobro za tele 2, sto znaci da tele 2 dobiva na reklamiranju my spacelayouts, nadam se da ste me shvatili!
    A za one koje nisu, tele 2 nema veze sa kravama!

    avatar

    21.09.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Replika! Poštovani kolega zastupniče Skr-ozzy evidentno je tvoje nepoznavanje njemačkog jezika kao dijela germanske skupine jezika. Ja, kao vrsni poliglot i lingvističar morat ću demantirati tvoje tvrdnje i reći da se ne kaže ruf mi an nego ruf mich an, gdje je mich akuzativ osobne zamjenice ja(ich). Daklem, tvoja teorija ne pije vodu, već pije jedno iz široke palete alkoholnih pića. Gledajući sa tog stajališta, ti si bio pod utjecajem alkohola za pisanje tog komentara pa ću si dopustiti da učinim jedno vrlo lijepo i altruističko djelo a to je da ću ti oprostiti tvoje neznanje i rasvijetliti ti pravu istinu o nastanku posljednjeg Martinog posta. Marta je vrlo mudro napisala ovaj post znajući da će nas zavaditi ( divide et impera ) s ciljem ekspanzije njenog bloga na naš. Ukratko, Marta želi da mi u afektu njoj damo username i šifru našega bloga pa da i ona bude faca. Sva sreća da sam bio dovoljno trezven i trijezan pa da sam to uspio shvatiti prije nego što je prekasno. Ovu prljavu igru trebamo sasjeći u korjienu i pružam ti ruku - neka bude mir!

    avatar

    22.09.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Ma pruzit cu ti ja nogu u guzicu! Nemoguce da joj dam sifru i username, ono tangica01 i sifra starwars69! Vidim pak da si ti bio pod utjecajem alkohola kad nisi shvatio moj prosli komentar i napisao ovakve sulude rečenice!
    Dobro priznajem da sam malo pogrijesio, ali sad sam shvatio pravo znacenje ovog posta!
    Kad ga prevedemo sa Egipatskog na Turski dobijemo: Mi nemamo ljude koji prolaze kroz zidove! Ona je predvidjela da ce doci do ove danasnje reklame!
    To nam sve govori da je promijenila broj sa 098 na 095! Ili obratno.
    Svi znamo da po freudu prolazimo 5 faza u zivotu!
    1. Oralna 1.g
    2. Analna 2-3g.
    3. Fausna 4-6g.
    4. Nema faze 6-12g.
    5. Genitalna 12-plus beskonacno g.
    Ljudi koji puše cigarete su zapravo se vratili u oralnu fazu.
    Te naravno svi znamo da oksidacijski broj kisika je uvijek -2 osim u peroksidima! Ali ono sto najvise znamo je to da sinus od jedan je 57 stupnjeva! A sinus od 2 114 ! To na kruznici!
    Te to nam govori samo jedno NISMO SAMI!

    avatar

    22.09.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    Sinko žao mi je što si počeo tako rano halucinirati. Tvoji postovi su postali neartikulirani i bojim se da te više nitko ne prepoznaje kao onog Ozzyja kojemu smo se svi divili u osnovnoj školi i čije smo postere imali po zidovima. A mislio sam da će bit nešto od tebe (nisam, lažem). Kao prvo, iz pouzdanih izvora znam da tvoje znanje egipatskog i turskog nije tako veliko da mi mogao prevesti tako kompleksan i nadasve političkim rječnikom pisan post. U Egiptu se može jeftino jest, a sve je finije nego u Albaniji iako je tamo burek 1,5 kn a baš je dobar a imaš i kukuruze za 1,5 kn, a od njih ti se bljuje. Ako ne vjeruješ pitaj jednu Martinu frendicu. Već sam opširno objasnio istinsku bit Martinog posta i mislim da je nepotrebno dalje razglabanje oko ove teme. Jer kako sada stvari stoje, ti ćeš uvijek pokušati osporiti moje mišljenje ( koje je dakako točno) i ja ću te uvijek svojim novim komentarom ostaviti zbunjenog, prestravljenog ili , urbanim rječnikom rečeno, paf. Što se tiče noge u guzicu, ne volim takve stvari, iako kao što moj prijatelj Ljoša kaže: '' I noga u guzicu je korak naprijed! '' ali, ja sam spreman prijeći preko toga, štoviše, zaboraviti i zadnji put ti ponuditi primirje. Ttttttttttttvoj potez! ju gi o!

    http://www.youtube.com/watch?v=M55ZmjueOSY Ovo ne možeš nadmašit! Možda si bio osvojio bitku, ali rat je moj!

    avatar

    23.09.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • trio tangica

    samo zato sto je Mirko nastao iz mira necu prihvatiti mir!!!!!!
    Komentirat cu sutra ujutro ostatak!

    avatar

    24.09.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • marge

    pa mislim,dakle...kakvi su ovo razgovori...al dobro...ja svejedno mislim da je ipak marta u pravu...ajd,idem ja na sat bez vježbanja i brijem da ću sfe uprskat,al sve je to za ljude...ili možda i ne?naime,neki dan smo raspravljali kako smo mi zapravo životinje...ali ja ne znam zašto je nekim životinjama Bog dao razum,a nekima ne...ajde vidimo se kad se vidimo..a ako ne, onda se vidimo koji drugi put ili možda na kavi...pusa

    avatar

    27.09.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • barbi in the kokošinjac

    maaaartaaaa tako mi mog đusi tubsa, napiši novi post. inače ću..inače..mmmm..inače te neću povest na kajzericu sa sobom.*belj*

    avatar

    03.10.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • saroslava

    my eyes are bleeding....hm.metafora.da.ovaj slusam Under my skin...e.to je toliko banalno da boli glava.al svejedno se placem na fall to pieces i my happy ending.eo vidis sad! vidimo se pusek:)

    avatar

    04.10.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • kety

    EJ BOK
    JEL TI IDEŠ U ŠPUD

    avatar

    28.10.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...