Komentari

novpocetak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mrsava

    MAMA TI JE BOLESNA U GLAVU!!!!!!!!!!!! TI SI BOLESNA I PROZDRLJIVA KADA SI MOGLA DA DODJES DO TE KILAZE!!!!! SVINJO DEBELA!!!!!!!!!1

    avatar

    17.09.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • *h*o*l*l*y's

    hej. ja se slažem s tobom, stvarno ima drugih načina da se smršavi (koji su zdravi). ja sam do prije par mjeseci bila strašno debela i onak onda sam odlučila da jednostavno moram smršavit i jednostvano sam se trudila i evo danas sam prezadovoljna. imam normalnu težinu i stvarno se sviđam sam sebi. tak da jedini savijet koji ti ja mogu dat je da ne odustaneš, da se može i da je poslije rezultat stvarno vrijedan truda. ništa sretno i pozz.

    avatar

    17.09.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • sunčy

    un dijeta je fenomenalna,i ako ustraješ na njoj sigurno ćeš vidjeti rezultate!a ako još k tome onoliko vježbaš,i to aerobno,nema ti kraja!:)sretno

    avatar

    17.09.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • Tanja

    znala sam da ce doci do takvih komentara kao sto je od mrsave. neka,drago mi je da kazes svoje misljenje. lijepi pozdrav!

    avatar

    17.09.2006. (18:41)    -   -   -   -  

  • boxerworld

    anoreksija i bulimija su , za one koji neznaju ,vrste bolesti , biti mršav je isto tako težnja ka bolesti .
    Za normalne ljude je potrebnop težiti ka onoj težini koja je "normalna" za svaku osobu posebno , ali takve krilatice ne prodaju proizvode raznih industrija ... :)

    avatar

    20.09.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...