Komentari

littledemonspawn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Frendica S.

    Ja sljedeću subotu moram u grad jer ću inače biti zakopana u nekoj jami, zato šta će me moja naj frendica zadavit, ili bi me možda bacila u Savu? :) i sam sam se poželjela vidjeti staru ekipu.Ela, Sonja...Valjda će sljedeća subota biti treća sreća.Mia je nešto spominjala da će ona tu subotu slaviti ročkas u gradu, ali garant se budemo vidjele.Bio bi red da i ja malo posjetim grad Sisak i njegov noćni , subotnji život.Valjda će i moja prehlada proći.Jučer sam pila tablete i već sam sada malo bolje.Pozdrav. Vidimo se danas.

    avatar

    17.09.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • RedX

    eeeeeeee!heys!!! eo mene opet,glasan ko i uvjek,looool...e,a shta ste pile???nemoj mi rechi,vech bi i ja nesht....al zato imam stabucks,kazhem opet!!loool...ae pozzz!!!

    avatar

    17.09.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • black_devil

    ...ta subota je baš bila super i to zbog toga što si to rekla tamari...sad se nadam da ideš sutra u grad jer već dugo nisam popričala s vama...pošto nisam bila prošle subote nego na nekom luzerskom vjenčanju...jebeš vjenčanja mrzim ih...hvala što si me spomenula i to kao glavnu cugericu...uz tebe naravno...a gle ovog gore "šta ste pile?"...oni u grčkoj nisu normalni...oni ništa ne piju...glupo...ja bi tamo umrla...dobro ak pročitaš ovaj komentar obavezno mi javi jel ideš u grad ili ne...nije važno jel na mob ili na blog...glavno da javiš...mogu se kladit da je ovo najveći komentar koji sam ikad napisala...a dobro ajd čujemo se još...puffa(ovo već nisam dugo napisala)...

    avatar

    29.09.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...