Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dishpet

    jao molim te! a šta tebi fali?! znam, misliš da se ne isplati biti dobar, fer, normalan u svijetu kakav je. i meni se nekad čini da, bez obzira na kojem je ovaj svijet stupnju razvoja, pravila igre se svode na ona iz prvobitne zajednice :)))..
    al ti si ok čudak:)))

    avatar

    16.09.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • vwolf

    jao, i opet te puklo :)))))) ajde ti zanemari na čas te divlje konje;i jasnost "pravila" di jedan dominira a drugi se potčinjava i sjeti se npr. kako se ponaša mačka sa mačorima. ona ZNA da će mu dati:)))) i on zna da će dobit ;)p pa opet igraju igru...:) po krovu , ona mu da da se on malo približi, pa se baca ispred njega, pa on zavija, pa dođe drugi frajer, pa se malo pođaraju, a ona ih gleda i diže rep pa ode....:))))))))pa malo dalje opet mjauče i doziva pa on dođe pa ona otrči pa se on opet frajeriše pred njom i tuče po ulici....he he he ...i na kraju se spare--to su oni znali da će se dogoditi-jer tako je to od prvih mačaka - a opet nisu odustali od igrica ...
    ( mačja priroda ) --IGRA SPOLOVA - olakšaj malo s tim crno bijelim :)

    avatar

    16.09.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • debela na dijeti... the return

    ako si ti bolestan, onda sam i ja bolesna, znaš nekog dobrog psihjatra? :)
    a što se tiče muške djece... i tu smo slični. ja sebe zamišljam samo sa sinovima jer se ne mogu zamisliti da odgajam djevojčicu. ne želim ponavljati sranja moje mame i jednog dana se pretvoriti u nju, a da mi kćer jednog dana bude kao ja. na kraju ću vjerojatno imati samo djevojčice, a ti samo dječake :))

    avatar

    16.09.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    Totalno si u krivu sto se tice konja. A vjerojatno i zena. Dvadeset godina se motam oko konja i ako je ista sigurno onda je to da se ne podcinjava kobila pastuhu, niti ikome. on se samo pravi vazan ne bi li je zaintrigirao, sila tu ne igra nikakvu ulogu. A dame biraju....opusti se sve ce doci na svoje mjesto

    avatar

    17.09.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    I nije to fatamorgana, ljubav postoji. Ofucano i otrcano zvuci ali jednostavno jos nisi sreo pravu osobu. Sto ne znaci da neces. ja sam bila prakticki digla ruke od svega pa se pokazalo da sam u krivu. Sad sam vec tri godine u sretnoj vezi i sigurna sam da sam pronasla pravu osobu. nemoj se deprimirati, tvoja su razmisljanja sasvim zdrava, zrela i logicna..

    avatar

    17.09.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • beštijica

    vid' vučice što je pametna! igra spolova je vječna, točno tako. zar zaista misliš da netko želi toljagom po glavi?! ;))) i ne kaki. ako želiš dijete, voliš ga, znat ćeš ga odgajat, bez obzira repove koje vučeš iz svoje prošlosti. dovoljno si pametan da nadvladaš i želiš nadvladati neke greške svojih roditelja. a to hoćemo li mi napraviti neku grešku, pa sigurno hoćemo. ali, vjerujem da ako ima ljubavi u nama, brige i poštovanja za to dijete, sve ide lakše. bez obzira bilo ono sin ili kćer.

    avatar

    18.09.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • 1971

    Ništa nije vječno. Tako i omiljena mi beštija nešto laprda u postu o biologiji, ne želeći sebi priznati da ona nije ta koja će biti sretna u ulozi kućanice čiji muž dolazi doma gdje ona ćubi za štednjakom i daskom za peglanje. Muški (to jest barem ja) izgube respekt za "žene koje se vozi" (kako bi omiljena mi dišpetica rekla) kad-tad. Da li želimo balans ovisi dijelom i o tome da li ga se bojimo. "Igra spolova" sve manje treba biti osnova a sve više baš samo igrica kojom ćemo malo začiniti odnos i izvući osmijeh na lice.

    avatar

    18.09.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • Ana

    Eno ti Ribafish opisao kak će odgajat sina ;-))

    avatar

    21.09.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • Ana

    Eno ti Ribafish detaljno opisao kak će odgajat sina ;-))

    avatar

    21.09.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    kad jednog dana budeš tata mislim da ćeš biti odlićan, ako ništa onda zbog grubih stvari koje si na svojoj koži osjetio i dišpeta da se to ne ponovi tvojo dici.

    avatar

    21.09.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...