Komentari

zdrmane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lady_ofigeny@hotmail.com

    jadna si...ni meni nije bilo drukčije u 6...isto sam mislila kao i ti...a danas...kako je došla nova školska godina...okrenula sam novu str...mislim da je to što i ti moraš napraviti...i nikako se odreči prijetelja sad...ne sada...pusa!

    avatar

    15.09.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • lik1212

    Žao mi je što se tako osjecaš. Nadam se da je to samo trenutno tako. I nemoj se patiti, smršaviti i sve to... ima mnogo osoba kojim je stalo do tebe. Budi sretna, zaslužuješ to!!!! Oslobodi se ne sigurnosti, i pusti da sve ide svojim tjekom a nek ti pri tom potpora budu prijatelji i ON, JASNO!!!
    Usput za raspoloženje ZEKO HOP HOP....

    avatar

    15.09.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • IJA

    neznam sta da ti kazem,osim toga sto seres,nemoj mrsavit nemoj se pretvorit u kostura nisi vrijedna toga,neznam zasto patis,koji je u tebi problem....Nije istina da te ON nevoli,voli te,sam to nezeli pokazivat pred svima u skoli,a i ovo s prijateljima,kad procitam dode mi da se ja ubijem.....Ja i Emma te volimo ako ne niko drugi,nemoj me sam zivcirat s tim,ja znam da sam ja tebi i nancy sa svojim problemima mozak iskopala,ali sam shvatila nezelim jos jedan viska problem da patim dosta mi ih je i ovako.........Sam da ti jos nest kazem,budi sretna ti si s njim,a ja.......sta bi trebala rec????

    avatar

    16.09.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • I'm With You

    hej pa kontam te....znas kako je meni bilo dosta zivota i sve?i ko me odgovorio od toga?TI!Bit ce bolje,sto se tice tog kretena,ne trebati takav decko,frend sto je vec kad se tako ponas prema tebi.bas je jadan.nadam se da nemas hrabrosti da se ubijes,a ja sam mislila da ti imas dobre frendove.Sad bi najrađe pričala s tobom na ICQ-u ali kad mi komp crko,pa imam samo laptop.Ako ti se jos nesto gore dogodi i ako stvarno nesto odlucis posalji mi mail na lidija50@net.hr ili ako je hitnije na mob 098759380.Pusssa!

    avatar

    16.09.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • BabaLu.

    ey.... mary!!!! nemoj tako.. nemoj... svaki čovjek je poseban i jedinstven, nezamijenjiv... niko nece to uciniti drugacije od tebe... niko nece nadovezati tu tvoju posebnost kod roditelja, prijatelja... I KAD SI TUZNA NE SKIDAJ OSMIJEH SA LICA, MOŽDA ĆE SE NEKO ZALJUBITI BAŠ U TVOJ OSMIJEH... ubojstvo je kukavički čin... a ništa nije tako posebno kao živjeti punim plućima...
    ča se tiče svega toga sto te tako rastuzilo... NE PLACI STO SE ZAVRSILO, SMIJ SE STO SE DOGODILO...
    ljubav, On... NIKO NIJE VRIJEDAN TVOJIH SUZA,A ONAJ KO IH ZASLUŽUJE NIKAD TE NECE RASPLAKATI... nemoj patiti zbog nekog ko te ne zaslužuje... decki su komplicirana stvar...
    nadam se da si jos među zivima... vjerujmi najbolje godine ti slijede...
    ................................................................ ......
    ............... i za kraj mogu naglasiti... nedam se da ce tiove rijeci koristiti... barem dijelom ti uljepšati dan... iako ne znam kako ti je, kako se osjecas... ali probala sam te shvatiti koliko sam mogla...
    ...pozzzzz...
    živt je lijep koliko god mi sumljali u to...
    ...love ya...

    avatar

    16.09.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • i guess i need you, baby..

    ija ti je dobro rekla! fakat nemoj srat! i da se nisi usudila smrsaviti!! i otkuda ti sad to da te niko ne voli?? molim te! sad si me osobno STVARNO uvrijedila! ja stvarno ne znam sto da ti jos kazem osim da ne seres. i neke te osobe srvarno vole i ti ih vrijedjas tim svojim rijecima.

    avatar

    17.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...