Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • GAJINE GLUPOSTI

    nekaj sličnoga sam i ja izvodil...prvo mi je bilo super, onda sam počel glumiti, pa sam dobival nervoze želuca, dok nisu skužili da mi se baš ne ide u vrtić, a onda su me čuvale bake, djede ili ključ oko vrata, a najviše su me čuvale susjede..i to mlade i zgodne....šteta kaj onda još nisam kužil kak su zgodne........danas bi to super iskorištaval...hehehe...želim ti naj naj naj za vikend

    avatar

    15.09.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • KOKI

    bojim se da to i mene čeka...danas će prvi dan ostati na ručku...

    avatar

    15.09.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Koki sam da ti velim da su danas organizirali sastanak za roditelje koji su tužni, koji imaju pitanja, koji su nesretni... a djeca su im tek krenula u vrtić i na prilagodbi su. Samo da ti kažem da ih je sad oko 8 u grupi a od ponedeljak će ih biti 13. Ništa jedan po jedan, njih po 5-6 dolazi u jednom tjednu odjednom! Iate i vi psihološku podršku za roditelje u vrtiću??? :-)))

    avatar

    15.09.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • trill

    Da, to je to. Samo budite uporni. znam da je teško, ali ta faza brzo prođe. Izgleda da je baš mora biti. Hrabro samo :)))
    Psihološka podrška u vrtiću? Fenomenalno ! Nisam ni znala da tako nešto postoji. Izvrsno :)))

    avatar

    15.09.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    sve su to bolna privikavanja. jedno vrijeme sam bio sretan na svojem novom poslu, a onda me uhvatila nostalgija za starom firmom i tuga. a onda opet, nakon nekog vremena, prihvatiš ovo novo. uopće, i odrasli se teško privikavamo na novo, a ako nam je iz početka bilo OK, to je bilo zbog slike koja je stvorena o toj novotariji, a vi ste Demu stvorili sliku. kada je on stvorio svoju, vjerojatno mu se nije svidjela. sve to prolazi, bez brige.

    avatar

    15.09.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Hihihih ćuj Gaju...on se sjeća kad je išel u vrtić....hihihi to kao da bi ja rekel da se sječam kak sam sisal...hihihii, ali idemo mi na tvoj problem. Pokušaj malome obećati nekaj, pa ako nebude plakal, onda mu to ispuniš. To je upalilo kod mojih klinaca... Ja sam svojim klincima rekao da ako budu pet dana išli u vrtić, da onda dva dana ne trebaju. I oni su ti jadni brojali pet dana, i čekali kad će proći...hihihi...ma moramo se snalaziti....puse malima...a vama velikima pozdravi...

    avatar

    15.09.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Moja Bebačica je krenula u vrtić ovo je drugi tjedan i za sada uživa iako me teta upozorila da znaju djeca tek kasnije burno reagirati.I ja se pribojavam da ta faza ne dođe,ali za sada sve štima.Stisnite zube i izdržite doći će opet dan kada će sa smješkom u vrtić.Psihološka pomoć je super stvar iako toga u mom vrtiću nema.Držim fige da s mamom bude sve u redu i sačuvaj hladnu glavu i probaj se smiriti...Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    15.09.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    iz prve ruke:proći će ga plakanje,budite uporni,vodite ga jer ako skuži da nekad može ostati doma e onda je puno teže,duže traje prilagodba....neka djeca plaču i 2 mjeseca no to su izuzeci....još nešto,djeca se najviše boje da ih mama neće znat pronaći,zato mu svaki dan ponavljaj da ćeš doći po njega i da znaš gdje mu je soba i dvorište jer dogodi se da dijete plače ako izlazimo u dvorište jer se boji da mama ne zna gdje je dvorište....to su sve normalni dječji strahovi

    avatar

    15.09.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Lako nama, koji smo to već prošli, pričati, umirivati i dijeliti savjete... Glavno je da Dem shvati kako će svaki dan, svaki put, mama ili tata doći po njega. I kad slijedeći tjedan dođu novi pišuljinci, pokušaj ga zamoliti da smiri nekoga od novopridošlih klinaca. Neka mu, kao iskusan vrtićar, objasni isto što i ti njemu objašnjavaš. Mojim curkama je to pomoglo, možda će i Demu.

    avatar

    15.09.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    ma,bude se naviknuo. Sjećam se sebe. ehehe...uvijek bi tužna sjedila sama...a kasnije sam se navikla. :)) Ali daavno je to bilo. Kako ti je mama sada? držim fige da je bolje.

    avatar

    15.09.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • baby

    jaaako slatko dijete.. morala sam to napisat jer su me slike stvarno raznježile.. moja sestra je mlađa od mene 11 godina pa sam proživjela njen vrtić. nije bilo lako.. i mogu reć da je tek onu godinu pred školu znala reć da joj je bilo lijepo u vrtiću. prije bi uvijek odgovorila onako potiho ˝bilo je dobro˝. takva su djeca. proći će to njega.. :)

    avatar

    17.09.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..tako je moja necakinjica.. ispocetka sve divno i krasno, a nakon mjesec dana vise nije htjela ni primirisati u vrtic.. sva sreca, postojala je alternativa.. nadam se da ce sve biti ok i da mu je to samo prolazna faza..

    avatar

    17.09.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    joj moja Maja je u jaslicama, ali evo nekako se privikla iako malo plače kad je ja ostavim ujutro, još ne zna pričati pa se ne može usmeno žaliti :-)

    avatar

    20.09.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • dva

    sve znam, sve prolazimo... i nadam se da će proći..
    a kako je mama???

    avatar

    20.09.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...