Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • rU

    Jučer sam u komentaru/odgovoru dragoj ignis nešto poželjela: kišu i da je Onaj koji mi je drag tu. Mora da sam želju rekla - zbunjenoj/munjenoj zlatnoj ribici - kiša pada a Onaj koji mi je drag - nije tu.
    A ja sutra - putujem. A i Onaj koji mi je drag je - negdje na putu. Samo što ovaj put - naši putevi vode na različite strane. Ali - kad se ja s puta vratim, naši će se putevi opet sresti. Pa ćemo pričati o našim putovanjima. I opet - biti zajedno!

    avatar

    16.09.2006. (06:35)    -   -   -   -  

  • ^°pinky°^

    Putuješ? To znači - ništa o postova? Šmrc, šmrc...

    avatar

    16.09.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • horsy

    punnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooo ttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hhhhhhhhhhhhvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa!!!

    super su slikice samo još nisam otkrila kako da ih smjestim na vrh bloga!

    avatar

    16.09.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • horsy

    veliki KISS!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    avatar

    16.09.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • horsy

    rusalka, a kada se vraćaš??
    pinky i ti si tu!!

    avatar

    16.09.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • ^°pinky°^

    e tu sam tu sam...

    avatar

    16.09.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Kakav tempo ti imas, vidim da tvoji postovi osvanu oko 5 ujutro, prije svitanja. Ja sam se sad digla i jos se protezem uz prve gutljaje kave. Smisla za salu imas cak i tako rano, to je super, ja sam malo njurgava kad se probudim ali ti si me nasmijala sa svojim salama o Rusalkama.
    Zelim ti ugodan dan i da "taj netko koji ti je drag" vise dodje.
    Pozdrav Slavoniji.
    P.S. Ovih dana sam razmisljala kako bi bilo lijepo posjetiti Osijek. Trebala bih otici baki na groblje, jako mi fali. Ne znam kako da to uskladim sa svim obavezama kojih imam na pretek, ali ako se odlucim javit cu ti.

    avatar

    16.09.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Steta sto nije tamo s tobom. Ja vam zelim sto prije da se ponovno susretnete. :)

    avatar

    16.09.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • rU

    Ja sad dosad po tržnici cunjala i pravila "oproštajni" doručak - kod Jece i njenog Dragana, zajedno s Ančicom/sestricom i Miroslavom/šogorom; a Sanjac je ostala spavati pa sam njoj spakirala i poslala....

    pinky postova će biti jer sam ja sve već napisala i "tajmirala" dan po dan. Tako da nećete ni primjetiti da me nema - samo neću odgovarati na komentare - nego tek kad se vratim.

    horsy drago mi je da ti se sviđaju sličice ... o postavljanju sličice umjesto tekstualnog naslova imaš uputu na - tutor blog. A i finding myself se u tome izvještio - pa pitaj njega za savjet.

    kora, ja ti od kad' sam blogerica dan završim i započnem s postom - navečer napišem, ujutro pregledam, doradim i - "lansiram". Onaj koji mi je drag doći će čim se ja s puta vratim. Trebao je i on sa mnom u Poljsku ... no nešto se "izjalovilo". Možda sljedeći puta - a to je vrlo brzo (idući mjesec opet idem u Poljsku - samo u drugi kraj).

    avatar

    16.09.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • rU

    ...i, kora, kad budeš dolazila u Osijek, javi mi se, pa da se sretnemo. To bi mi bilo jako drago.

    avatar

    16.09.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • rU

    ignis, kao što si čula(pročitala) iz onog što sam rekla kori, bit ćemo brzo zajedno Onaj koji mi je drag i ja. Čim se vratim s puta ... pa dva dana ...da se oporavim od putovanja i dotjeram sebe, kuću i vrt - i eto ga. Mislili smo kako ćemo moći na put zajendo, no nešta se ispriječili. Ali zato putujem s dvije drage kolegice. Raspored je - N. vozi, G. je navigator, a Rusalka uživa na stražnjim sjedištima, fotografira i kuka kad' će pauza za pušače.

    avatar

    16.09.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • rU

    ... sad tek vidim brojne tipfelere ... no to je već frka pred put. Po običaju uvijek ostane još 100 stvari koje treba napraviti ... i sve pripremiti za moju vrtnu riblje/žablje/mačju menažeriju ...kako bi se moji dragi mogli o njima pobrinuti, dok mene nema.

    avatar

    16.09.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • horsey

    Hahaha... Najbolja mi je ova treća... :)

    avatar

    16.09.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...