Komentari

manah.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Bok!Vidim,pereš li pereš po imbecilnom ponašanju onih koji rasprodaju naše prirodne resurse za šaku osobnog zadovoljstva.Kaj iza te prodaje i može biti osim malo više dolara u džepu pojedinaca ili grupica istomišljenika.Ja velim,da se bolje rodit bez kurca nego bez sreče(novca).
    Tvoja vešmašina dobro pere samo ti slaži sve u nju i bez boje i obojeni veš.Ima ga toliko,a tek se počelo prljati.Osmijeh zadovoljstva ti ostavljam!

    avatar

    15.09.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • Full of Colors

    hej, zato ja ne pijem bistru, na etiketi sam uočila par stvari koje mi se nisu sviđale, kao i ova za coca-colu, pa rekoh: neka, hvala! što se tiče alternative, podržavam ju 100%, ponekad moj stil nije uklopljiv u okolinu ali ne brine me to baš previše, u postu sam se pokušala osvrnuti na hrpu ljudi bez obzira tko su i šta su koji su ništa drugo nego pozeri imaju neku prijateljicu/prijatelja koji alter i onda slijedi copy paste, kako se odjeva, što priča, na šta "brije", ima takvih slučajeva, meni je alternativa ono što imaš u glavi, a za ostalo ne znam. obar ti je blog, ja inače ne pijem mlijeko, ali čokoladu ne zaobilazim...pozdrav

    avatar

    15.09.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...