Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • 45lines

    Marketinške akcije protiv korupcije. Tako je HDZ-e krajem devedesetih dao zavoriti Ivana Heraka i Miroslava Kutlu.

    avatar

    14.09.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • R.E.

    Čini mi se da je sve to skretanje pozornosti sa svojih problema. Možda su i dvije muhe ubijene istim udarcem, jer koliko mi je poznato, Unija je prilično frapirana korupcijom i njenim dosezima u hrvatskom društvu. Borba protiv korupcije došla je za Ivu u pravi čas, javnost će se koji dan baviti zečinjakom i zaboraviti Veronu i sl., a Unija će biti pozvana na medijski spektakl o mitu i korupciji na hrvatski način. Sve je jasno. Sanader je, što postoje stenogrami, na sjednici Vlade unatoč govorima ministara Dropulić i Vukelić, ustrajao i unisono zaključio da se ide na ruku posrnulom kAMEN ingRADu na štetu proračuna. Gdje je tu odgovornost, a gdje je sad? A što je sa Đapićem koji je još donedavno podržavao Zeca i veselio se njegovu ulasku u HSP. Zanima me sad koliko će se masmedija sjetiti te sjednice vlade i pisati o tomu, kao i svim ovim ''čudim zbivanjima'' oko vladajućih. Idu izbori...

    avatar

    14.09.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • a brate mili ono

    ma lako je što je korupcija tu ali nas stari moj slovenci j...u u zdrav mozak. ja bi u savudrisku valu posla ona naša 2 ratna broda a tamo di most grade tamo bi stavija tenkove usmjerija prema slovenij (da ih zaserem) i reka vježba. vježbati smimo i nesmu nam ništa a oni nek se malo naviknu kako je to kad su topovi i tenkovi usmjereni prema njima.

    avatar

    14.09.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • R.E.

    ocito je da su zbog necega isfrustrirani. a vjerojatno ima veze i s lovom koju nam duguju za struju. ne bi ja to tako kao ti. zvucis mi kao da si iz Sjeverne Koreje :)

    avatar

    14.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    I kao što se i oko Kutle i oko Heraka samo digla prašina, a ništa se u Državi Danskoj nije promijenilo, tako neće ni sada. Sve je to ista kampanja: Zec, besplatne knjige, struja i plin neće poskupjeti naredne dvije godine, a o Veroni za to vrijeme ušutjeli mediji i Žužul samo što nije dobio lovu za prodaju Plive najboljem kupcu!
    Dobar ti je blog!

    avatar

    15.09.2006. (01:49)    -   -   -   -  

  • borgman

    zapravo slažem se sa onim rješenjem za pitanje slovenije. Gađanje ribarskih čamaca prvi dan...i sutradan na vijestima "patrolni brod potopio cijelu slovensku flotu".
    Ovo trtljanje g. Ive o lovu na na korupciju i porodiljnim naknadama mi ide na jetricu. Danas se razmeće pronatalitetnom politikom, i kao nije to radi izbora, nego je to politika koju ćemo mi!!!!! koji mi!!! Ivo pa nećeš proglasiti valjda vječno vodstvo HDZ-a?!!!, a onda, poslije, prepustiti Onima tamo da objasne raji kako si se razmetao lovom koju nemaš...i na kraju korupcija. Ja vas uvjeravam kako nema uopće slučajeva korupcije. Nama su korumpirali cijeli život!

    avatar

    15.09.2006. (03:02)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    just a small interruption in eruption of corruption.

    avatar

    15.09.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    Kao što rekoh u svom postu vezanom za istu temu... Evropa stisnula + krenule predizborne aktivnosti!
    Osim toga, kome oni mažu oči? I opet!

    avatar

    16.09.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...