Komentari

missplazeujesenskomperiodu.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • h2o °

    čitala sam tvoje starije pjesme. čini mi se tako ponižavajuće da ih komentiram samo nekim kratkim glupim komentarima, no zasad ću morati tako, jer sam u golemoj stisci s vremenom. totalno sam šokirana jačinom tvojih riječi i što sam primjetila u većini tvojih pjesama kraj je ono što daje jak obol pjesmi. to jako volim i u poeziji mi je to jedna od dražih stvari. taj kvalitetan kraj. odlično, draga, odlično!

    avatar

    12.09.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Ubit ćeš me! Prestani tako dobro pisati, 'bemumiša!

    avatar

    12.09.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    ''Ubio si me svojom šutnjom''...goreg ubijanja od šutnje nema, jer za vrijeme njenog trajanja traje i sva strava od pravog udarca..bilo riječju...bilo kako drugačije, a nekažnjeno i ponajviše ubijaju svi oni koje smo voljeli, oni su ubice po plementom izboru, a često lošem ishodu...i to ubijanje traje ponekad tako da ga i ne osjetimo...zatičemo se još živi sa surovim sjećanjem kako smo izdržavali i kako izdržavamo ubijanje zbog voljenja...srdačan pozdrav!

    avatar

    12.09.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • LadyAvalanche

    samo i jedino još zato što želiš da bude tako...pozdrav draga...

    avatar

    12.09.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    uživila sam se skroz...nije teško kad i sama bivan lagano ubijana nabrojanim... pozdrav :*

    avatar

    13.09.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Amon Jester

    "ubio si me svim legalnim metodama" ovo mi se najvise svidja, i ja bi to tija legalno..hahaha prokleto sam impresioniran svime sta je tu, ti opisi sve to predivno je

    avatar

    13.09.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    Zahvaljujem na komentaru, riječ je o jednoj pjesmi u kojoj je dominirajući detalj neostvarena ljubav, platonska patnja...srdačan pozdrav!

    avatar

    13.09.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    Zahvaljujem na komentaru, a posebno anđelu čuvaru koji mi šapuće dragocjene tajne...nastojim da pišem iz srca, ali ipak smisleno, a drago mi je što Ti to ocjenjuješ lijepo, jer Ti zaista lijepo i zanimljivo pišeš i ja sam počašćen Tvojim mišljenjem...srdačan pozdrav!

    avatar

    14.09.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    P.S. .....i ima jedna tajna koju bih volio razotkriti...

    avatar

    14.09.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • Bobi

    ova pjesma je odlicna...bas tako sve slikovito opisujes...odlicne rjeci nalazis...i sve slikovito totalno...tolko slika imas...to mi se sviđa...pozdrav

    p.s ja vec 6dana nisšta nisam napisao....morao bi probat...

    avatar

    14.09.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • Bobi

    ma ne pisem ja na silu...ta pjesma je proizasla....normalno iz svakodnevnih situacija...uvjek napisem kad imam inspiraciju nikad na silu...i sve moje pjesme to su sve pjesme sta ja dozivljavam i tak...
    aj hvala na posjeti pozdrav...

    avatar

    15.09.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    Vidiš, pjesnikinjo draga, da i ja Tebi odam jednu tajnu: ova pjesma nije posvećena nikakvoj mojoj trajnoj muzi, naprotiv, napisao sam je po narudžbi jednog mog prijatelja za jednu atraktivnu novinarku jedne od moćnijih televizija - tražio čovjek od mene da to uradim ne bi li joj kako ušao pod kožu, pošto je, kako mi je rekao ''prijemčiva'' na poetski izraz...nikad ne vidjevši uživo tu ženu i nikad ne bivši s njom ni sekunda, ja sam napisao ovu pjesmu. Obavijestila me je da je drži uokvirenu u svojoj sobi...a mene nikad ni vidjela nije...čudni su ljudski putevi. Hvala Ti na komentaru, o tajnama ćemo kad ih budeš saznala, čitamo se, naravno, srdačan pozdrav...

    avatar

    15.09.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • bee girl.

    i like it...

    avatar

    15.09.2006. (21:17)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    Obožavam da se muvam stazama nepoznatog...volim da pišem misli o zamišljenom u sopstvenoj glavi...koliko god konkretan svijet i konkretni ljudi u njemu bili opipljiv razlog za stvaranje, toliko mi je potrebna i misterija otkrivanja konkretnog u uslovima nemogućnosti bilo kakvog vizuelnog i fizičkog kontakta...srdačan pozdrav!

    avatar

    16.09.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • svijetod stakla

    Vrlo sam zahvalan na komentarima, poštovana pjesnikinjo, a iznad svega cijenim Tvoj stav da se poštuje neka granica radoznalosti, o čemu ću izuzetno da vodim računa...srdačan pozdrav!

    avatar

    16.09.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • nesuđeni laureat

    moram napisati da su me se jako odjmile slike poput: odlazaka, dolazaka pa ponovnih odlazaka, venecijanskih maski i zastare zločina. obično kad muškarac to napravi, mislim na rastanak, zastara zločina dođe odmah i krivac ostaje nekažnjen.
    i još bih istaknuo divljenje mrtvilu na početku pjesme, te onda opet nekoj jadnoj živosti koja se nalazi pred smrću, čekajući ju u krevetu od mahovine.

    avatar

    16.09.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • nesuđeni laureat

    ne želim da ovo shvatiš kao analizu, i bilo koji moj drugi komentar. ono što ne volim i što niti znam jest alanizirati pjesme, to nitko ne može, niti svi profesori, doktori, kritičari koji misle da poznaju poeziju, pjesma se ne analizira, o njoj možemo govoriti što nam se sviđa a što ne, no to nije analiza, ona je neki sasvim drugi postupak. samo sam to htio razgraničiti ;)

    avatar

    16.09.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...