Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ŽELJA

    super blog! samo tak nastavi

    avatar

    12.09.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • Urbany Drolja

    E ja nisam baš pobornik Castra iz jednog razloga....u Novom Listu je proizašao jedan text od novinara Novog Lista koji se nalazi u posjetu Kubi za vrijeme ovog sastanka. Kuba je sve samo ne slbodna i sretna zemlja...Aerodrom je razrušen,rupe su na pisti..što za grad kao što je Havana i nije dobro.Osim toga Castro je bio osoba koja je proganjala ljude...a to nije propaganda BBC-a ili CNN-a..Novinari preuveličavaju stvari...kao u slučaju Kube..ali ako ta stvar(čitaj zločin)postoji onda je Castro zapravo diktator...bolji od Batiste...ali ipak dikatator....Osim toga kakav to ANtiglobalist ima tenisice od Addidasa vrijednosti za stotinjak plaća koje primaju Kubanci. Što se tiče o Gotovini, Markaču i tim budalama ne želim previše jer su svi oni u velikom kurcu......pogotovo Markać i onaj njegov nacistički skinheadski sin..Poz..OI

    avatar

    15.09.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Ma i ja nisam za Kastra iz istog, jednostavnog, razloga – DIKTATOR JE. Neću da mi bilo ko govori šta da radim, da me ograničava. Da ne zna možda bolje od mene kako treba da živim? Svim diktatorima bullet in the head – Bušu, Bleru, Putinu…
    Sve generale ražalovati, poskidati im činove. Moj utisak o svim oficirima (i podoficirima) je da su neverovatna nadobudna đubrad.
    A što se tiče prethodnog posta imate na linku www.animalsmatter.org peticiju koja se širom sveta potpisuje, pogledajte, ukoliko se slažete potpišite i obavestite što veći broj ljudi.

    avatar

    16.09.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Alternate, uvijek će ti netko govoriti što da radiš. Imaš li šefa na poslu? To što kažeš "diktator", molim te definiraj tu riječ i obrazloži odakle informacije. Postoji li i jedna informacija koju si percipirao, a da nije došla iz zapadnih medija. Kako nazivaš "afričke demokracije" gdje dobar dio ljudi nema što za jesti, a imaju najbiogatije političare na svijetu? Nije li to gore od "diktature", pa opet nije ozloglašeno od zapada? Zašto? Samo zato što se zapadni buržuji tale sa korumpiranim političarima, a jebe se zapadu za glad na jugu. Od Kube nema koristi za kapitaliste i zato je to ozloglašen sustav. Pa zar slobodan svijet znači da se svi slobodno možemo ponašati jedino po mjeri nekolicine zapadnih sila - dakle u skladu sa njihovom materijalnom koristi? Jesi li se pitao što je demokracije? Jesi li pomislio da narodni zastupnici u parlamentu ne zastupaju narod, već vlastite stranke kupljene i financirane od pojedinih moćnika. Dati 100 Eura je mito, a ponuditi 1 000 000 Eura je lobiranje. Jebo te demokracija i 95% glupana kojima se dade manipulirati kao sa "stokom sitnog zuba", a svejedno njihov glas jednako vrijedi!

    avatar

    17.09.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...