Komentari

koraljka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • :::)bad_girl_13:::)

    ej prva!!!!!!!!!!!!!daj ti meni malo komentiraj kiss i pozz!!!!!!

    avatar

    23.09.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  • koranas_life :)

    ljudi.. neda mi se trenutno pista..iam tolko dobrih novih stvari da neznam između ostalog o čem bi pisala..ma.. uglavnom, PoZz svima!

    avatar

    09.10.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • @ @ @

    # Djevojka upita svog decka: "Da li si zaljubljen u mene?" - On odgovori Ne! Ona ga pita: "Mislis li da sam lijepa?" - On odgovori Ne! Ona ga opet pita: "Da li sam ja u tvome srcu.
    On odgovori-Ne!Ako te napustim dali bi plakao za mnom,a on odgovori Ne!!!
    Tužna djevojčica se okrene i odluči da ga ostavi no on ju zagrli i kaže:Ja nisam zaljubljen u tebe-ja tebe volim.Ja nemislim da si lijepa već da si prekrasna.Ti nisi u mom srcu,ti si moje srce a da me ostaviš ne bi plakao već bi umro za tobom.

    Pošalji ovo 10 svojim prijateljima u roku od 10 min i tvoja ljubav u ponoć
    će shvatiti da te voli.Ne prekidaj lanac.

    avatar

    13.10.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • shkemby

    pozzzzzzzzz super blog navrati

    avatar

    26.10.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • all about everything:)

    Ovo je istina! Stvarno! Ovo je pismo 1983. Izumio Nicolaus Swarfiled. Tko ga pročita od početka do kraja I učini ono što u njemu piše, biti će I više nego sretan. Pismo je nastalo sasvim slučajno, dok je Nicolaus bio na poslu. Slučajno je otkrio čarobnu formulu pisma. Naime, bit ovog pisma je poslati ga desetorici ljudi u roku od 1 sat. Nakon toga, morate pritsnuti sretnu tipku Caps Lock. NA ekranu vašeg monitora pojaviti će se crni zaslon a na njemu će biti blješteća bijela slova! Tim slovima će pisati što vaša simpatija misli o vama! Čudesno, zar ne? Ali, istina je! Pismo ne smijete prepravljeti niti ga zanemariti, jer ćete se inače razočarati u ljubavi! Sretno

    avatar

    27.10.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...