Komentari

evilwilly.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ..HH..

    DA... imaš pravo :)
    ja si budem (kad budem imala pare), kupila neki pusti otok (barem na kredit;) i tam se budem preselila i boli me.. :) ne budem počela o tome kaj mene živcira i smeta i muči.. bolje.

    avatar

    10.09.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • othernighttodie

    u našoj školi ima isto puno takvih... jao.. svi se preseravaju, pogotovo kad mi dođu oni prvačići.. šta se prave odrasli.. jao:) ma znaš kak je to.. tak jedna dolazi sva nak metal fura, slična rosani:) sve nak puno narukvica, ima duuugu kosu, kod korijena jako masnu, jakooo.. i tak.. misle da je in pušit s 14god., točno im se vidi kak im je 1. put.. ja im se smijem.. i kak je hh rekla, bolje da više ne pišemo o tom šta nas živcira...

    avatar

    10.09.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • othernighttodie

    bok, kak si?? danas mi je bilo full fucking damn dosadno u školi, pričali ja i mlina i helena kak bi hteli ić u norvešku na maturalno (oslo), švedsku (stockholm), finsku, na island ili irsku, škotsku ili london... il pariz.. sam ne u španiju i grčku... dosadno..

    avatar

    14.09.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • othernighttodie

    da.. mogli bi u prag:D jao kak bi nas vera i bara dočekale:D kak je u đakovu, si se prilagodila na crnu djcu?? jao.. jučer sjedi neka seljanka u vlaku blizu mene, ide u 3. valjda i govori onim seljačkim akcentom, kajkavskim nak joaj tou su biele droume:D (da su to bile drame) o_O. Kak mi je smješno čut dok je neko fasciniran tim svojim glupim starim seljačkim narječjem:D jao loool.. e il amsterdam

    avatar

    14.09.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • ..HH..

    nit ja neću u Španjolsku-prevruće je i sve me podsjeća na one serije-sapunice.. :) a isto svi iz razreda bi tam (mislim na cure, jedino bi dečki u Prag il tak nekaj..). a u našoj školi uglavnom ekonomisti idu u Češku il tak na sjever.. hotelijeri i takvi idu u Grčku itd.. ne znam, valjda je to nekak više.. "turistički", ima više veza s njihovom strukom :D lol.. E, V&B, već se ne sjećam kak izgledaju, nisam se jako dugo čula s njima.. a u Norveškoj bi bilo baš zanimljivo; fjordovi i te stvari, to me više zanima od plaža, kad to ionak ima na Jadranu. E, i Amsterdam, to me odmah podsjeti na Within Temptation :) Norveška na Theatre of Tragedy :) Prag na pivo ;)
    isuse, "seljanka", koji ti je to izraz, smiješan mi je :) "joaj tou su biele droume", stvarno je tak rekla? :D zvuči mi malo na ruski :) imam nekakvog profesora koji nekak čudno govori, nisam ga ništ kužila.. onda me još uvrijedil.. Nekak sam primjetila da nema u Vž-u tak puno "crne djece", ima samo jako puno pankera i dečkiju s dugom kosom i kariranim košuljama koji slušaju Zeppeline. al stvarno.. baš puno. Danas smo imali "mini požar" u razredu.. Emina je imala neki dezodorans pa počela špricat a ispod je držala upaljač upaljen, i to je sve vatra rigala :) pa je po zidu našpricala i plamen je sve onak po zidu planul prema gore, a ona brzo počela puhat.. a pod satom to bilo :) imali smo onu blesavu daktilografiju, iliti birotehniku. Nije mi jasno kaj će to nama, dosta je bar jedna godina toga.. da sam htjela toliko pisat po tome, bi upisala za tajnicu, a ne.. I onda kad nam još daju takvu GLUPU profesoricu (al kad je stvarno glupa) koja mi onda još zadnji tjedan upiše par jedinica i snizi ocjenu. Mislim, a bez razloga ;) othernighttodie, pogodi s kojim razedom smo u učionici, tj. u suprotnim smjenama, normalno.. 3.c upravni referenti; Rosana i Tanja :D T izabrali za predsjednicu razreda a ovu za blagajnicu :D :D kak se R nakiti svaki dan, da ju samo vidiš :) imam ideju i javi se sad kroz vikend :)
    i ti se W isto javi :) please :)

    avatar

    15.09.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • othernighttodie

    daa.. mi znamo di imaš kaj za videti.. kod nas ima par crne deece:D baš su smešni..

    avatar

    15.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...