Komentari

lovelifepain.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • ..::Lea::..

    ej vale...vidin da ti je u skoli ok...meni je ludnica...ono stvarno mi je predobro...samo je nas 37 u razredu i od toga 23 muska...i ne fali nan zezancije...hehe...sta ti bi repere i metalce u razredu?....e pa ja cu ti ih poklonit jer su svi takvi...zapravo vecina...a vidin da ti fale ovi iz osnovne...i meni...ocajno...tako bi tila da bude sve po staron...a mozda i ne...sta ja znan...aj zabavi se...prije nego sta pocme strebanje....hehe...aj pozzz

    avatar

    10.09.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    oj moja!!...hehe...haha...e ma valjda ćemo se opustiti i valja će nam biti dobro..valjda... ma oće, oće...e meni isto tako fali osnovna... da me ti zoveš very, a ne adrijana, da se slobodno smijem ko budala bez da me itko gleda da li sam prolupala, da smo sa učiteljima kao sa frendovima, ma sve mi faliiii...ja bi natrag...a ne moguuu... smjc...ma nema veze... opustiti ću se ja već. samo ti upravo naređujme da me zoveŠ VERY I SAMO VERY!!!...da mi ne bude sve novooo... kako biš ti rekla...hehe...haha... ćemu se ono smijem?? ma nije bitno...hahaha...kako sam ja jadnaaaaaaaa.....e baš ti je sjadak bill tu....e vale, a si ti dobro?? mislim već dva posta su ti nekako jako kratka. to mi ne sliči na tebe...joj, joj...hehe...a onaj trening..e ja ga isto nikad ne zaboravim..da je to bio neki od običnih trrninga mislim da bi me ubio na licu mjesta koliko sam gluposti napravila, a jučer mi se samo smijao...hehe...ah kad bi barem uvijek bio takav...e to su samo pusti snovi...ajde idem ja... kissss ljubavi!!! :))

    avatar

    10.09.2006. (16:38)    -   -   -   -  

  • palcica4ever!

    ej koka.... dugo se nismo cule... tj, niti se nemamo kada cuti, mislim nemamo vremena... ajde probaj poslati koji mail... cisto da cujem da li dises........ a bas mi je drago stas i sretna....heeheh... e bas mi je zao stas e nismo ovaj vikend vidjeli, ali taj pir me bs ubio jer sam dosla doma u 6ipo!! majko.... barem sam naucila plesati... hehe.. e moram reci da sam jako sokirana...... zasto je very zatvorila blog???!!!! jos uvijek ne mogu vjerovati.... ma to nije moguce..... jos sam zaprepastena time.... a za raz ne brini... u sarinom raz imas i ovih sa sela i ovih iz grada i onda ovi sa sela ih uce govoriti po nasemu...heheh ludilo!.... ajde koka... lijepo se zabavljajte i ucite da budete pametne.... obecajem da se sljedeci vikend vidimo... hehe........ vojim vassssssssssss.......... p.s. drago mi je da si upoznala naughty..=)))

    avatar

    10.09.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • palcica4ever!

    ej zaboravila sam reci da vam moram nesto reci u vezi nekog sta sam saznala.... heheh... ko neka baba sam........hheheh........... kisssssssssssss,v.t

    avatar

    10.09.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    hey vale...evo samo da ti javim da sam opet sa tobom...=)

    avatar

    11.09.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • Kim

    pa šta ti meni ne javiš da imaš novi post??????????? ubiću te!! to kad dolazim da ubijem very, pa sve na isti trošak.hehe... ali ona je opet otvorila blog tako da je nemam zašto ubiti..hehe.. vidiš kako imaš te super cure u odeljenju.. i ja imam.. hehe.. ipak! mi nedostaje mirjana..hehe..to dete zrači pozitivnom energijom..hehe.. e vale... da... baš kratki postovi za tebe.. da znaš da jesu i to nije dobro!!! hehe.. ali sve ostalo je za 5!! čistu kao suza..hehe.. ajde idem polagačke..hehe.. e da..mi imamo novi post pa svrati ako ti se da...hehe..volim te!! kiss

    avatar

    11.09.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • ~billova princeza~

    hejj!!
    evo da ti konacno odgovorim, nesto me komp bio..sa blogom.hr...
    to odes na tu stranicu i upises u gornje polje tokio hotel,zatim potvrdis koje fan artikle zelis kupiti i das sve podatke!!!ako placas karticom,moras pitati mamu/tatu za sifru...to ti je to!!!
    kissssam teeeeeeee

    avatar

    11.09.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Never gone

    hehe hvala ti puno, naći ćemo se još sigurno... e da, ima nešto u tim očima...eyeliner??? hehehe...e imam ti neke postere njegove pa ako hoćeš mogu ti dati.... :o)

    Kissach!!!

    avatar

    11.09.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • Kim

    e bre vale, pa naravno da se ne ljutim!! hehe.. ja sam trebala ostati još ali sam morala da usisavam..grrrr..a čućemo se mi neki drugi put..hehe.. možda i danas, ako dođeš na msn.. hehe.. ljubim te..kiss

    avatar

    12.09.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • Milica

    e da.. opet ja.. po ko zna koji put..hehe..sorry ljubavi... ali tako je......... e ovaj... hm.. mozes mi odg. na mail?? hihi... nedostaju mi tvoje filozofije.. pre sam ih bar u postovima mogla nadoknaditi sad si mi i njih smanjila.. pa kako ja da živim???hehe..ljubim te.... i vojim te punnno!!!!

    avatar

    12.09.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • :::...Tokio Hotel Lina...:::

    ojla...imam novi post pa navrati ako ti se da....kizzzzzaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    13.09.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • :::...Tokio Hotel Lina...:::

    Hy...dobar tek..sa zakašnjenjem...lol...iss si čula da gustav napušta bend....ne!!!Btw javim ti za plakate,podrazumjeva se!!!hehe...aj kissam te i vojim!!!!!

    avatar

    13.09.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • ~billova princeza~

    ejj bebach !!!!
    samo da te malo kissssam i poosam!!

    avatar

    13.09.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • [ Nejla/483 ]

    eeeeeey misliš da sam ja zaboravila na tebe dovoljno je da jednom dođeš kod mene i ja te zapamtim...ajd svrati novi post...slike su ti super i daaaa ima nešto u tim očima,što mi neda da spavam noćima čekaj malo odakle mi to????Bože sačuvaj!!!! =)

    avatar

    13.09.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • [ Nejla/483 ]

    mislim odakle mi taj stih hmmmm...Bože sačuvaj...

    avatar

    13.09.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • [ Nejla/483 ]

    kuß

    avatar

    13.09.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • :::...Tokio Hotel Lina...:::

    Ono piše u Yamu,ali ne znam nadam se da je lie!!i hope so...e ti pa jasno da čemo se upoznat..niš se ne brini ja bum se derala tam VAALEEEE!!!!!pa češ znat ko sam..hehe...ozbiljno moramo se upoznat jel da????????Kissam te muccho!!!!!

    avatar

    13.09.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • Maja

    Ej vale!! Pa gde si nam ti? Kako zena kako deca...haha..zazem se bre...haha...kako je u skoli? E imam novi post svrati..kiss

    avatar

    13.09.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • ~billova princeza~

    ODMAH DO MENE DODI,BRZOOO!!!!!!!!!!!!!!
    HVALA NA KOM!!!
    ~billova princeza~

    avatar

    14.09.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • ~billova princeza~

    ma nema na cemu ljubavice moja malja=-) heeheh!!=-))
    ajme ti si ga nasla!!!!!!!!!!!!!!!!!! onaj sa 100 stranica!!!!!! ??
    woow!!uff ja mislim da bi mi srce iskocilo i oslo u dupe kad bi ja to nasla ...ma strava=-) !!!!
    uff,uff ja ti se mucim...stara mi ne da broj kartice,strasno...kao previse je nesigurno to sa neta.
    a mos si misliti!...
    ja mislim da bi se ispovracala od srece ak bi..ma...necu te ni pitati,previse me sramota.....
    ajjoooj..kvragu...mislim da znas na sta ciljam ali necu apisat previse mi je bad...uostalom tko sam ti ja da to ucinis za mene..
    ajde kiissssss.....

    avatar

    14.09.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • :::...Tokio Hotel Lina...:::

    Hej!!!Da da da da!!pa da lijepo si to isplanirala...totally si mi uzela misli!!!Bill če bit silovan...hehe.......samo malo ti si kupila onaj TH bravo?Sad sam ljubomorna!!!!!!..loll...blago ti se,sad lijepo imaš časopis o meti(billu) koji če bit silovan i pisat če Vale i Vale silovale Billa..sve to u TH fan bravu za samo 3,90eura na svim kioscima!!hehe..kak sam pametna ..ae jojim te!!!!!!!

    avatar

    14.09.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • ...:::Honey:::...

    Ej mala....dugo me nije bilo znam....tak da neznam što se događa ali budem shvatila već...ajde ja sad idem do još nekih jer im dugujem komentare...ajde čujemo se ubrzo....

    avatar

    15.09.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • ...:::Honey:::...

    Kissssach veliki samo za tebe...

    avatar

    15.09.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • ...:::Honey:::...

    Love ya 4 ever!

    avatar

    15.09.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • ~billova princeza~

    ejj bebach!! ma nista ne treba....salila sam se samo...
    za casopis,ma sala je to bila=-)
    mislila sam te moliti kao Boga da mi ga nabavis pa da ti saljem 80 kn an kucnu ali evo IMA BOGA!!! SUTRA TAJ SPECIAL STIZE DO NAS..JEEJJJJJ =-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kuussssam te mala!!!!

    avatar

    15.09.2006. (18:22)    -   -   -   -  

učitavam...