Komentari

sizematters.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • debelaberta

    Buuuaaaa, sad će ti doći talia, savjest Boga himself i doć ti djelit savjete i reć kako tvoji razlozi nisi dovoljno dobri.... Buaaaa, očekujemo njeno spuštanje iz nebesa

    XD

    :D

    avatar

    10.09.2006. (01:20)    -   -   -   -  

  • Marta

    Pozdrav! Čitam tvoj blog još od prvog posta (prepoznala sam se u onom mršavljenju radi zaposlenja, tako nešto) i čestitam ti na odluci da smršaviš. Ja stalno nakanjujem, ali mi se ne da držati neke stroge dijete, pa se oslanjam na trčanje i češće obroke. Odlično si napisala ove motive, doduše, moji bi bili 1. i 8., a ponekad i 3.

    avatar

    10.09.2006. (02:02)    -   -   -   -  

  • -Dnevnik mršavljenja-

    Prepoznajem se u svakoj tvojoj recenici, iako u nesto manjem intenzitetu...I znas mislila sam si jos danas dopustiti jesti sto hocu al tvoj post me inspirirao i od SAD kazem nema vise prezderavanja, kazem DA WW i kazem NE osjecaju manje vrijednosti, dolasku u ducan u kojem mi kazu "al gospodice taj model ne postoji u tom broju...", zelim da kad me frendice zovu debela to bude sarkazam....Zelim se dobro osjecati, plesati cijelu noc u trapkama u kojima mi je ugodno... Zelim, mogu i RADIM na tome od sad...
    HVALA TI NA OVOM POSTU!!!!!!!!!!!!!!!!
    kiss, kiss, kiss, kiss

    p.s.sad mi svira "in the air tonight" to ce mi biti pjesma inspiracija ove metamorfoze u bolju i ZDRAVIJU osobu

    sori na poduzem komentaru al zanjelo me

    avatar

    10.09.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • Godina mršavljenja

    Nažalost...sasvim te razumijem...motivi su ti odlični, realni... a posebno me ražalostio dio o razočaranju drugih osoba.
    osjećam se kao veliko razočaranje. i koliko god pokušala gledati na svoj problem s osmijehom, ne ide mi. samo me vuče dnu.

    avatar

    11.09.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • piggynakvadrat

    ma ne ljutim se, dapače, drago mi je da me hrabre ljudi...ma znaš, ja u stvari nisam puno debela....trebam samo skinuti nekoliko kilograma na području bedara i stomaka.....rekla si da se počmem bavit nekim sportom, e pa bavim se odbojkom svaki dan već 2 god...... treniram po uru ipo i valjda će biti nešto......
    a pročitala sam ti post.....e ja uvijek mislim da sam najgora, a tako vjerojatno svi misle.... trebaš vratiti vjeru u sebe, biti uvjerena da možeš ispuniti ono što si zacrtala......pij puno vode....što više možeš tijekom dana.....i probaj jest manje,, ali ne puno manje..... i vidit ćeš odmah nakon 2, 2 ipo tjedna rezultate..... probaj, meni je uspjelo.....

    p.s. znam da nisam neki savjetonoša, i pretpostavljam da sam mlađa od tebe nekih 5-6 godina..... ali probaj....nemaš što izgubiti..... javljaj se napreduješ li!!

    kiss!!!

    avatar

    12.09.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • Horvat Boris

    Bok cure i dečki (uglavnom cure)! Na svu sreću nisam još nikad bio u situaciji da moram mršaviti, i imam takav metabolizam da jedem što god hoću i konstantno imam idealnu težinu. Slučajno sam naišao na vaš forum, i sad kad sam ukrtko saznao za vaše probleme, htio bih vam pomoći. Znam točno kako se, brzo i sigurno riješiti viška kilograma. I tu sam zato da vam pomognem. Pa ako slučajno koga od vas zanima o čemu je riječ, (nema što izgubiti ako pita :-)) može me kontaktirati na herbalifevz@gmail.com ili na mob. 091 552 86 22. Očekujem vaš poziv. Do tada, pozdrav svima, i sretno!

    avatar

    05.03.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • Tashi

    Eh, draga, dok čitam ove tvoje razloge razmišljam kako u potpunosti vrijede i za mene...

    Povremene "pogreške" su u redu... Zapravo, ako si ponekad i ne dopustiš oduška brzo će ti dojaditi... Ne smiješ se samo dovesti do toga da osjećaš veliku krivnju jer si nešto pojela. Jel ti bilo fino? Je. Jesi uživala? Jesi. I oke, drugi put ćeš pripaziti da ne pojedeš baš previše, napravit ćeš 10 minuta više vježbi i dobro. :)
    Samo polako.

    (Inače, i ja sam jučer napravila blog iste tematike pa ako budeš htjela ponekad navratiti... www.tashi-mrsavi.blog.hr )

    avatar

    16.07.2012. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...