Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • aquaria

    Ma ne brini! Uzmi si vremena i dođi k sebi, onda nam se vrati sa svojim lijepim i zanimljivim postovima. Mislim na tebe! Pozdrav! :)))))

    avatar

    09.09.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • M_o_a_n_y

    nisam znala da imaš novi post...

    avatar

    09.09.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • M_o_a_n_y

    imam i ja novi post...svrati...

    avatar

    09.09.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • rU

    ne boj se ... neću ništa "prodikovati" ... al' vrijedi ono što sam napisala za horsy i pinky (oko njihove panike zbog bloga) - ništa nije tako crno kao što (na prvi pogled) izgleda!

    avatar

    10.09.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • saramia

    onda?..... nakon tolike frke sve u redu..... blago tebi..... ljubav na daljinu?..... i kažeš da možeš to..... aj baš mi je drago da se neko s tim slaže..... inaće, koji god sam post pročitala o ljubavi na daljinu svi su protiv toga.... a ja..... suđena za takve stvari.... pozdrav i super ti je blog..... pravi dnevnok.....

    avatar

    10.09.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • dejmon

    fora blog! posjeti moj!

    avatar

    10.09.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • Our destiny are horses...

    ej..nemoj biti u bedu..sve se riješi s vremenom..ne brini se i nadam se da ćete sve riješiti..ajd,pozdrav...ljubav na daljinu..hmmmm..:)!

    avatar

    10.09.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • dejmon

    ma bit će bolje...

    avatar

    10.09.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • ja

    ej spusti se na zemlju malo!!! ti tu zensku koliko sam skuzio i ne poznas. ne mozes znati kakav je tko dok ne stanes na pol metra od njega i ne pogledas mu ravno u oci (tj. dusu). od te tvoje si samo stvorio sliku, stvorio si osobu kakvu ti zelis da ona bude a ne kakva je! ako je i sretnes mozes se jako razocarati (govorim iz iskustva) rade nadi nekog tko ti je blizu, tko je "fizicki opipljiv" i prestani o curama stvarati iluziju! to ti je najbolji i jedini nacin da nades nekog s kim ces se kliknit!!! samo se opusti i sve ce bit ok!

    avatar

    11.09.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • AJME

    Nemoj se nervirat...sta je tu je...ne mozes ocekivat ionako previse od veze na daljinu. Vjeruj mi, i ja sam imao takvu vezu, bili smo ludi jedan za drugim (ST-ZG) ali bili smo ipak malo, malo stariji i mogli smo se barem vidit (2 vikenda mjesecno). Zato, nemoj se opterecivat, nac ces vec ti tu doma nekog ko ce te bolje razumit, ko ce te bit sposoban volit. Ali pazi, nije ni to lako primit, trebas i to znat! Ponekad ako mislis da puno dajes zapravo tjeras osobu od sebe i moras puno toga pregrmit u sebi da ucinis svoju bolju polovicu sretnom! A to nije lako, znam...sta ces, kad smo mi muski majmuni od kojih zenske rade sta oce... ;)

    avatar

    11.09.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • finding myself

    Pa zato što je ne znam ne znači da stvaram iluziju... Možda si djelomično u pravu, ali ona meni nije savršena ni ništa tako, znam dobro da ima mane, da ima nekih stvari koje mi smetaju, i zato mislim da baš i ne stvaram iluziju... Ako je upoznam mogu se razočarati, znam. Ali ne mogu znati ako je ne upoznam. Ponekad je u životu dobitak vrijedan rizika... A ako se tako dogodi, onda ću barem znati sve, kakva je zapravo...I sve u svoje vrijeme... A i da nisam s njom, ne bi tek tako mogao naći curu...

    Ne, ne nerviram se, to je krivo shvaćanje napisanog, znam da je bilo dosta zbrkano... A dobro si to rekao, ostalo... Većinom... Ne očekujem ja sa 16 naći pravu ljubav, vjeruj mi... Ali ne želim prekinuti s njom da bi ovdje imao neku glupu, kratku vezu... Ako upoznam nekoga tko mi se stvarno svidi, ali stvarno, da sam siguran u to, onda cu odustati od toga... Dogovorili smo se tako, i to vrijedi i za nju... Ali nemam zašto prekidati sada, zbog svega, nemam jednostavno razlog koji bi bio dovoljan...Da se zaljubim u neku ovdje, to bi bio razlog...inače ne...

    avatar

    11.09.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • ja

    nitko nikada nije tek tako nasao curu/decka. samo moras vjerovat da ces nac srodnu dusu i nac ces je. ma sve ce ti bit lakse kad malo odrastes i sazrijes a do tad ne gubi nadu! sretno!

    avatar

    13.09.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • finding myself

    a u tom slučaju, ne znam zašto bi moja srodna duša trebala biti ovdje...čudni su putevi života...pa vjerujem, ili barem želim vjerovati, trudim se, nadam se...nadam se da mogu vjerovati...ma komplicirano je...

    avatar

    13.09.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...