Komentari

broken1girl.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Vlasta

    Ja sam zakljucila da izmedju muskarca i zene nemoze postojati prisno prijateljstvo a da bar jedno od njih nema neke jace osjecaje od prijateljstva...

    avatar

    09.09.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • × Kuje woLe da me mrze ×

    Ni ja ne vjerujem u muška ženska prijateljstva.. oa imak priatelja imam...

    avatar

    09.09.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • †Dead Soul†

    ejla...super blog...a..ovaaj..ja vjerujem u musko-zenska prijateljstva...imam najboljeg prijatelja vec 5 godina i sto posto sam sigurna da on nije zaljubljen u mene a ja znam da ja nisam u njega hehe..ko brat i sestra smo...ae pozdrav!

    avatar

    09.09.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • majena czakana :))

    ..eejj..ma..ja pa..iam isto..mishljenje kao i ti..mislim..meni se desilo isto..to kao best frendovi..i onda mi on kazhe da mu se svidjam..khm..jeb..pa..ono..ali svejedno nekako vjerujem u to!!!
    ae....kiss:))

    avatar

    09.09.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • faDed eNTity...

    hej... school sucks!!!! ej, imaš prejeben blog, i preeeeeeeeeejebenu pozadinu!!!! ostavljam poZzdrav.,... uživaj... =)

    avatar

    09.09.2006. (15:47)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    heeey!!..ma ja ti vjerujem..ja sam npr imala frenda koji je bio zatreskan u mene (i dalje mi je frend) i jednog koji nije i sa oba sam si bila, a i dalje sam super!! pa tako postoje.... je da se pinekad pretvore u nešto više od priajteljstva, ali nije to uvijke....hehe...a jooo...ja bi ovu pozadinu...hehe..bolesna sam sa time...hihi...e prezakon jeeee!!!!hehe...ajde idem ja...kissssssssss girl moja mala slatka....hehe...haha...došlo mi je...hihi...pa tako morala sam ..haha...ma idem jaaaaaaaaa...saddddddddd...hehe..haha..hooh..huhu...ajme jadnoćeeeee...gaoadljudsf nvia..kisssssssssss..vojim te !!! =))

    avatar

    09.09.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • p!nkblood

    ma postoje samo ih se mora nać. doduše ako se prijatelj meni sviđa, e onda je to samo prijateljstvo, a ako je obrnuto, e onda bi moglo biti nešto više, joj šta me to nervira. ali inače su ta prijateljstva i više nego dobra, drukčija su....

    avatar

    09.09.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • Don't try to fix me... I'm not broken

    eyla... LP Girl je... u malo drugacijem izdanju i s jos jednim blogom... bez brige, jos pisem onaj stari, ali pod novim nadimkom Crimsom Regret... ne pitaj... a sto se tice musko-zenskih prijateljstava... hm.. znas sto cu ti reci... imam ti jednog best frenda... ono poznajemo se od uvijek... i oduvijek smo bili odlicni frendovi... do pred kojih mjesec dana... kada smo se ponovno sreli nakon duzeg vremena.. pa recimo da se nesto i dogodilo medu nama.... i meni je full bed, jer vidim da stvari vise nisu iste... tako da je moj zakljucak da postoje na neko vrijeme.. ali ne traju dugo jer obicno prerastu u nesto...hm.... vise... a to je full bed... ali mogu reci da su decki cak bolji prijatelji nego cure... takav sam dojam stekla... i ajme koji kometar... eh, visak vremena na udarija u glavu!! hehe... ajde Read ya!!

    avatar

    10.09.2006. (00:54)    -   -   -   -  

  • Don't try to fix me... I'm not broken

    i,da... predobar mi je ovaj design!!!

    avatar

    10.09.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • nestylicious

    pa boze, kako da te ne stavin u linkove..........uglavnon evo moran se nadovezat na ovu temu jer je meni osobno jako zanimljiva i draga- sta se tice musko-ženskih prijateljstava, mislin da ona postoje, ja iman par najboljih muskih prijatelja s kojima mogu sve i svasta radit i o svemu pricat, virujen in i ne pada mi napamet razmisljat da oni u meni vide curu-žensku, a ne prijatelji8cu isko ka ja njih, prijatelje , ne momke, dalje- meni je lani jedan od tih prijatelja prizna da me voli ka curu i da je zaljubljen u mene, ja nisan mogla virovat, bila san izvan sebe par miseci i nisan tila imat nikakav kontakt s njin radi toga sta ja njega NE VIDIN ka momka, nemogu ga poljubit, zagrlit, dodirnit znajuci da mene on voli, i tako nakon par miseci san svatila da mu jedino njegova najbolja prija, ja, moze pomoc u njegovon velikon problemu i evo nas sad, opet najbolji prijatelji, sve je to iza nas, zaboravljeno jer san ga ja natirala na postupke kako da se odljubi od mene, jer se ja nisan kukavicki odmakla od njega, tribalo mi je par miseci al nakon toga san svatila sta cu izgubit i odlucila zaboravit da mi je ikad ista spomenija vezano za ljubav,ajme je san se navila

    avatar

    10.09.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • nestylicious

    ako oces dublje u to razgovarat, jedan put cemo se nac na chatu, jer ovako ti nemogu rec ima dosta znatizeljnih ljudi ( s moje strane pa...)

    avatar

    10.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • Requiem

    eej sorry šta nisam prije komentirala ali nekako nisam stigla, a niti volje nisam imala...vidim promjene na blogu,najs...joooj i meni je u školi dosadno, ekipa je kao i uvijek ostala ista...a ma.... ajde brzo će zimski praznici, puno prije nego ti misliš...sorry ali malo mi se žuri pa neću sad moći pročitati post ali obečajem da ću kasnije svratiti pa ću komentirati :-) tau tau! kissss!

    avatar

    11.09.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    hey!!..evo samo da ti javim da te volim....pa tako da sam ti i ispunila želju...vratila se ja među blogere....kissssssss =)

    avatar

    11.09.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • Kim

    hey moja mala!! prvo da pohvalim dizajn.. odličan je! ja mu dajem 5+!! e da.... hehe.. ja verujem u ta muško-ženska prijateljstva. imam jednog dobrog druga sa kojim mogu skoro sve pričati... hehe.. po neki put mi je bolji od mnogih cura sa kojima se družim..hehe..... e znaš šta ima novo?? mi imamo novi post..hehe..... pa jeste..hehe..=) pa pročitaj ako ti se da..hehe.. još jednom super dizajn!!! volim te puunooo!!! kiss

    avatar

    11.09.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • S_H_A_K_I_R_A

    ma,dizajn ti je mrak!!!kizza

    avatar

    12.09.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • p!nkblood

    tnx na komentaru.... poooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    13.09.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • S_H_A_K_I_R_A

    evo:
    http://antonijasola.blog.hr/
    http://antonijasolafan.blog.hr/

    avatar

    14.09.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • Maja

    Ej girl!!Ma nista ne brini, necu te vise zvati onako, ja sam juce napisala pa sam se tek posle setila. Ti izbrisi onaj komentar ako hoces...meni nece smetati..ljubim te..bye

    avatar

    14.09.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • meNtalka

    ma naravno da postoje....

    avatar

    15.09.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  • Kim

    hey dušice, kad će novi post?? ja već duže čekam..... ljubim te puuuno!! kiss&hug

    avatar

    16.09.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • zdenka00

    evo ja svratila,aj kad uvatis vrimena svrati,cujemo se ok?
    poZzzZzZzZZzZZz

    avatar

    18.09.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • Requiem

    škola inače ne utječe dobro :-P

    avatar

    18.09.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • les yeux

    hm.. pa ne znam.. imala sam iskustvo.. imala sam najboljeg prijatelja.. i nisam bila zaljubljena u njega, a koliko znam ni on u mene.. ali smo se razdvojili.. jel to znaci da je to prijateljstvo postojalo ili..? ma ne znam.. ja mislim da postoje.. ali ako dođu slučajno..=) eto.. see ya..

    P.S. drama ti je design..=)=)=) pussssaa

    avatar

    19.09.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    heey!! a ma ne znam... ja isto ne mogu na njihov blog... i ja sam poslala mail kim i pitala je zašto su izbrisale blog i ona je rekla da nisu, a uvijke kad im probam otvoriti blog piše da je izbrisan... nemam pojma...pitati ću je još jednom što se to događa sa njihovim blogom...nadam se da su samo adresu promijenile.. inaće ću ih ubiti...hehe...ajde kisss =))

    avatar

    22.09.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • ivy52562

    i?svida ti se?

    avatar

    26.09.2006. (07:50)    -   -   -   -  

učitavam...