Komentari

gojanec2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mislim dakle žena sam

    pa da bi doveo neke inozemne bendove u varaždin treba ti hrpa love..a realno gledajući ja mislim da vaši gradski oci nisu spremni pljunut lovu radi toga..za to bi vam trebali jako dobri sponzori..

    avatar

    08.09.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • fitz

    pa postoji rockfest u vž-u bil ti je 15 i 16. 7. iza kulta...bili su lord bishop rocks...doduše ja i frend nismo imali para za upad pa smo se svercali iza zivice i izbačeni smo bili...al sve je to rokenrol!!!!!

    Pozdraf

    avatar

    09.09.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Le Mavrica

    Dragi moj prijatelj... Da ja tebi konacno ostavim koment... ovako kaj se tice Big Brather ja ga osobno ne volim jer mislim da je to uzalud potrosem novac za takve budele al ajde svakom svoje tko ga voli neka ga gleda... A da si ti unutra sigurno bi pobjedio jer bih toliko mljeo da bi drugi stanari izludjeli i samo otisli van... Zato mi je super da se ja s tobom slazem hehee... a kaj se tice Spancirfesta ja ove godine upoce nisam bila jer sam bila u Pragu gdje mi je 10000 puta bilo dolje... a ja neznam dal nisi znao ali ove godine je bilo Rock fest u Varazinu i to sa puno izvodaca s raznih drzava "Nord West Rock Fest" ja nazalost nisam mogla iti zbog fucking popravnog... no to bi bilo to... Nadam se da se budem uskoro vidil... Vec si mi pocel faliti... Ajd uzivaj... I dok budeju Mijevci imali svirku morao iti do sad na je uvijek bilo zakon... pusa

    avatar

    09.09.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • One way ticket to the hell...and back....

    ma bude i to s vremenom...pozz!!!!!!!!!

    avatar

    11.09.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • Gn'R

    čuj striča nije ti loša ideja za rock fest.
    pozdrav od od radnika (gn'r)

    avatar

    04.12.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...