Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ANIME STUFF

    Prva!

    avatar

    08.09.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • ANIME STUFF

    Ej kako sam saznala za tebe?
    To je easy :))
    Ide se preko veze. Ono npr. Vidim nečji blog pa gedam linkove i komentare. Kužiš?
    Sayonara!

    avatar

    08.09.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • Chara

    Super kaj se barem netko nasmijao. Inače ovi moji iz razreda shvačaju moje postove ozbiljno, a ja i nisam baš ozbiljna tak da nemrem napisati baš ozbiljnog posta. Staviti ću te u linkove. Koju sliku hočeš?

    avatar

    08.09.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ movieworld - Serija još uvijek igra na HTV-u, doduše još je ostala samo zadnja epizoda za prikazat, ali ako hočeš, možeš ju pogledati u Četvrtak na 2 programu oko 22 h...napisao sam u tekstu ;-)
    A kaj se "Oldboya" tiče, ne sjećam se više u kojem je kinu igrao, ali znam da su prikazivali LCD projekciju, tj., tak sam čuo, a ja nisam ni znao da igra u kinu dok nije prestao igrati...e popizdio sam totalno...čekao sam ga mjesecima, prije nego što je itko i znao kakav je to film, iako se sad ne sječam zašto me je točno zainteresiro, ali znam da sam bio jako, jako zagrizao, a onda sam ga propustio u kinu, i to zbog neinformiranja naših ditributera i medija...grrr...
    No zato kad je izašao na DVD-u, odmah sam ga kupio, bez da sam prije posudio...zapravo, ja uopće niti ne posuđujem filmove, več godina, nego samo kupujem...ali njega sam čopio istog trena.
    "Hills have eyes" sam gledao, zapravo, več sam i napisao recenziju, ali nikako da ju objavim ovdje...

    @ Tifa Rokkuhato - sliku?! Hmmm...ajd probaja iskoristiti ovog mog Clinta...

    avatar

    08.09.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    nikad čuo, no zvuči dosta interesantno, a pošto nije tako loša kako ti kažeš možda ću (ako dođe kod nas) baciti oko... btw imam novi post.

    avatar

    08.09.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    DA video seriju , mada moram reci nista posebno. Klasicna Engleska serija. Ja sam gledao Oldboy kada je dosao kod biskope kod nas. No wuu-ov film Tri Ekstrema je veoma dobar kao i Cashren.

    Nego reziser koji vec dugo razmisaljam o njegovim delima Daren Arnovski. FENOMENALNI FILMOVi koje on pravi PI i Requium for Dreams. Jedva cekam njegov novi film Fountein.

    Nego kupio sam nedavno V for Vendeta oreginal sta mislis o tom filmu?

    Si video dodelu nagrada u Veneciji sta mislis?

    avatar

    08.09.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    Stvarno zvuči zanimljivo, što da kažem :)) E da, nisam gledala Vampire Hunter...imaš to na cd-ima ili?

    avatar

    08.09.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • sannchy

    pa alo? kad ce neki ljubavni bit na repertoaru? hehe...kiss

    avatar

    09.09.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  • untidyspace

    imam post o maturalcu
    pa svrati ak ti se da

    avatar

    09.09.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • Panjhead

    OOOOOOOOOO koljega!!Vidim da se baviš dost zanimljivim stvarima u životu!Ja si brijem studirat fimsku i TV režiju.Rispekt!!!!

    avatar

    11.09.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ HorrorFanatic - kao što rekoh več prije...serija se več prikazuje kod nas, zapravo, uskoro će i završiti sa prikazivanjem. Ako te zanima, pročitaj tekst još jednom za detalje, napisao sam kad igra i gdje ;-)

    @ Gray Fox - malo je ipak drugačija od klasičnih Britanskih serija...mene osobno je to najviše i privuklo, što malo odskače od uobičajenog.
    Što se tiče Darena, "Pi" nisam gledao, a ni neču, ne interesira me takav film, "Requium for Dreams" je ok drama, iako ima previše oni "art" dijelova koji meni nikako ne pašu, a za "Fountein" sam pročitao večinom samo loše stvari...naročito su ga popljuvali sad na Venecianskom festivalu.
    A šta se tiče nagrada opčenito, ugodno me iznenadilo što je Ben Affleck dobio nagradu za najbolju mušku ulogu u filmu "Hollywoodland". Ljudi pljuju po njemu, a bez veze, samo zato jer ga ne vole, a tip je zapravo odličan glumac.

    "V for Vendeta" sam gledao još u kinu, i bio mi je onako...ok za pogledat, ali ništa posebno. Radnja je bila prilično zanimljiva, i V kao lik je jako zanimljiv, ali malo su ga rastegli.

    @ Panjhead - samo naprijed, iako je na režiju jako teško upasti...mislim da ih svake godine primaju samo dvoja na godinu...tako da ti želim puuuuuunnooooo sreće ;-)

    avatar

    11.09.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • Undying

    Čini se OK,iako je osobno nisam nikad gledao.

    avatar

    11.09.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • in love with the blues

    nisam gledala "hustle", al poznato mi je da bbc (tj. bbc prime) ima jako dobre serije i filmove u više epizoda. da ga bar imam kao redovni program..:))

    avatar

    11.09.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...