Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • princes

    Carice :-))))))))

    avatar

    08.09.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • vlažne škorpijonske misli

    Najsmiješnije mi je kad čujem da "kondom ubija spontanost i atmosferu"!I stavljanje kondoma može biti nešto prilično uzbudljivo, no neću sad u detalje ;).
    Nekorištenje kondoma je možda nekima sikaz povjerenja ali za mene je njegovo korištenje prvenstveno iskaz poštovanja naspram druge osobe.

    avatar

    08.09.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    :)) a stvarno ga znaš napisat. Da si frajer sad bi rekao nešto u stilu "svaka ti dala lafe" :))

    avatar

    08.09.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    A da ti ovdje ostavim komentar na ono tvoje "neka se javi netko kog sam pojela. Sigurna sam da se nece javiti nitko" :))) Ha, ha, ha... ti koje si pojela stvarno se nemogu javiti :))

    avatar

    08.09.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • Long John

    Slažem se ja da su kondomi OK i da ih treba koristiti, ali osećaj DEFINITIVNO nije isti - i onako mi treba jako dugo da svršim (preko pola sata), a sa njim to se otegne preko svake mere, jer dodatno smanji osećaj...i šta sad?

    avatar

    08.09.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    I šta sad? Sad se odi lijepo testiraj na aids i hepatitis, odi u laboratorij da ti pogledaju urinokulturu i kulturu ejakulata... testove nek obavi i tvoja draga i onda se bubajte :) bez zaštite do mile volje.
    Sve ostalo je neodgovorno kockanje sa vlastitim i tuđim zdravljem i životom.

    avatar

    09.09.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Ili... Odes, lepo, u sex shop, kupis kremicu koja pojacava osecaj, naneses je na onu stvar, navuces kondom i...

    Uostalom, mozak je, jos uvek, najveci (i najosetljiviji) seksualni organ, pa, eksperimentisite malo, menjajte nesto u nacinu, osvezite seksualni zivot i...

    Ako mene pitas, sve te testove svakako treba obavljati periodicno, bez obzira na stepen zastite (nesto kao papa test za zenske osobe koji je stvar opste kulture).

    Da, svi smo "jako svesni" potrebnosti kondoma, ali i svi mislimo kako "nece bas nas" i "nece bas nas ovog puta" i "nece bas nas ako jednom, dva puta, tri puta... ne koristimo kondom". A u Africi, eto, svakih 11 sekundi umre po jedan sto je tako mislio... Ja za 11sekundi ne mogu cak ni da izgovorim "nece bas mene ako ne koristimo kondom".

    I nije samo SIDA u pitanju, hepatitis, sifils, gonoreja (valjda su i imena ovih bolestina smisljali da zvuce najgroznije moguce). U danasnje vreme, vise ni ne znas sta sve udises i sta sve unosis u sebe. Tu su i razne gljivice i... Jednoj mojoj prijateljici otkriven je nakakv virus koji se prenosi polnim putem, a, na duge staze izaziva sterilnost, iako nema drugih nuz pojava.

    I kad pomislis da te od svega toga stiti jedan mali kondom, onda ti nije ni problem da iznadjes neke druge nacine da pojacas osetljivost.

    I lepo kaze bloger kako je to kockanje, a svaki kockar zna da su sanse uglavnom protiv njega.

    avatar

    09.09.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...