Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • technomaca

    Super si, prava brizna majka i supruga. Tvoji su vjerojatno navikli na takve scene pa vise i ne primjecuju koliko truda i ljubavi je ulozeno u jedno obicno jutro. Cestitam. P.S. Sjetim se moje mamice, sada kada sam i sama mama. Ponekad bih voljela ponovo malo biti razmazena kcerkica, to godi. Mame su najdivnija stvorenja na svijetu.

    avatar

    08.09.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Boze svasta, ovaj gore komentar sam napisala ja, KORA, nisam nikakva tehno maca, ne kuzim sta se dogodilo. Krivi spoj, ali nikako da ukapiram zasto. Svejedno, zelim ti ugodan dan Zmajkice.

    avatar

    08.09.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Kao što sam već i prije rekao: dama ostaje dama, ma koliko mi šutjeli o tome.

    avatar

    08.09.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • zmajka

    *** kora ili tehno maca: a šta fali tehno maci, baš je sexi! Netko je prije tebe koristio taj nick i ostao ti je upisan u nadimku. Imaš pravo, trud se više ne primjećuje kao takav, to su normalna jutra. I nekako ih - volim, jer su predvidljiva i sigurna na neki način.

    avatar

    08.09.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • zmajka

    *** lazy: ti si me već odavno provalio, to znamo! Današnja frekvencija: Otvoreni radio!

    avatar

    08.09.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • Irida

    muškarci nisu u stanju ni percipirati onoliko stvari odjedanput koliko ih je žena u stanju istovremeno raditi, biologija i psihologija su objasnile zašto je to tako, a ja vidim da si ti tipično žensko (makar bila i poduzetnica), a on tipično muško i da ste vjerojatno idealan spoj........ugodan dan ti želim.....!

    avatar

    08.09.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ja imam tu sreću da nam se "jutra" ne odigravaju u isto vrijeme, inače bi bilo kao i kod tebe... odličan tekst, mogla bi ga poslati na kakav natječaj za kratku priču...

    avatar

    08.09.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    Pa zar se to i drugima događa???? Utješila si me :)))

    avatar

    08.09.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • BW

    moj odlazak iz kuće je u osam sati.... za razliku od tebe ne pravim krevet odma ujutro već ga pustim da se zrači, i još sjedam za komp i ponekima znam i komentirati.....i još uspijem luditi, deset minuta nakn osam princeza još nije zavezala tenisice i onda ih veže u autu....dižemo se u isto vrijeme, mada bi se ja mogla dignuti i u sedam i trideset, ali ja ne mogu da u jutro ne pročakulam sa dragim, on uz čajić, a ja uz kavicu.kako li je lijepo ovo punoljetno doba.

    avatar

    08.09.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Ma sve poznato, a osobito pitanje:" Koliko tebi treba da se spremiš????", a on se do tada uredno otuširao, obrijao i...to je to. Jako poznato, moram ovo isprintati i dati mu da pročita, možda se negdje prepozna:)))

    avatar

    08.09.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........toplo obiteljsko jutro........mogla bi i ti to isprintat i zalipiti na hladnjak............

    avatar

    08.09.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Da, draga Zmajka, mi smo muški (ovdje zaista moram isključiti sebe jer nisam takav) često puta toliko nazahvalni, da to graniči s pokvarenošću. Uvijek ističem kućni posao kao nešto teško. Pa zamisli svaki dan raditi isti posao. Domaćica si mora doći kao da je u nekoj psihijatrijskoj klinici kao pacijent, koji je danas zaboravio što je jučer radio, pa mu taj posao danas kao čini zadovoljstvo. Tebi, i milijune drugih žena, je nužda natjerala da ste tako brze u obavljanju takvih poslova, a onda muški misle da to i onako nije nikakav posao kad ka se može obaviti tako brzo. Zato eto, premda ne spadam u takve, u ime svih onakvih odajem ti priznanje i zahvaljujem, što ste unatoč takvih prigovora još uvijek s nama muškima koji misle da jedino oni rade. Veliku ti pusu šaljem, lijep pozdrav i želim ugodan vikand!

    avatar

    09.09.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...