Komentari

smokic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Angelus revealed

    slažem se da nam prevladani napori nose nagrade, ali mislim da nikad niti jedan nije nemoguć tj. nikad ne dobijemo napor, patnju, bol koji ne bi mogli prevladati, sve je uvijek u granicama naših mogućnosti, zato najjači dobivaju najveće napore.
    druga tema: prihvaćanje. ubija. tj. kad se sa nečim složiš, a ne želiš, to zaista izjeda. i osjećam se kao da se prodajem. a za što?

    avatar

    08.09.2006. (08:11)    -   -   -   -  

  • Mysteries

    Da - bilo je I goreg .. divan tekst ... Ugodan vikend zelim :)

    avatar

    08.09.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • gugo

    otprilike onako kako se životom "zaigramo"tako nam i bude...tradicija nije svemoguća ako se ima životne hrabrosti i prkosa,pa primjera ima koliko hoćeš,potrebno je samo istinski htjeti živjeti drugačije,bolje,bogatije....

    avatar

    08.09.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • ahriman

    e-majke mi- što žene istrpe, to je čudesno. ja vam se klanjam i dižem spomenik trajniji od mjedi (exegi momentum!)!!!

    avatar

    11.09.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • Uphere In My Tree

    Mislim da su i žene i muškarci prije bili sretniji. Kao što to i na početku posta kažeš, s obzirom na to da su im sada uloge puno zahtjevnije, i jednima i drugima. Milsim da se ne radi o nekom nametanju radi dominiranja nego to je jednostavno priroda stvari u određenom vremenu, baš kao što ovaj sadanji životni tempo nameće jednu novu prirodu stvari i međusobne odnose. Ne poznam Tvoju Baku tako da nemogu komentirati, ali mogu reći da je moja bila slićna i to jedna najdivnija osoba koju sam imao čast upoznati baš zbog toga što je mirno prihvaćala dobro i loše(a toga je bilo puno) u tome je velićina Njenog karaktera a ne neka slabost, barem meni, istina je da je bila podložna i uslužna i meni je i to prekrasno....nije teško biti velik nego baš obratno...Slažem se da bi trebali svoju snagu , talente upotrebljavati, izražavati i da kada su neiskorišteni i nas nešto izjeda. Idem i Ja malo živjet pozdrav! Raščlanio sam ovaj post na više manjih dijelova jer mi ga je onda lakše komentirat. Bok!

    avatar

    12.09.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...