Komentari

iiivvvaaa.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Insomnia

    Joj draga moja....predivno...divno je...he he
    Ispunila ti meni obećanje..i da...this is my vrily blog..ovdje je sve što meni izlazi iz glave na papir ne ono sa brejka..ono je shit...hehe
    Pozdrav

    avatar

    07.09.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • Insomnia

    Nisam pametna...samo svoju depresiju izbacivam vani riječima...to iz mene samo izlazi...
    Pozdrav

    avatar

    08.09.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • pavo

    Nemam komentara, mislim imam.
    Mislim da nisi trebala prekinit, kad već tolko dugo treniraš. Briga te za neke fufe, misim, je da je to timski rad, al trebala si ih pretrpit i nametnut sebe kao vođu. Pokazat im da su luuzerske fufe i pokazat im ko je faca. Uvik budi samouvjerena i jebe ti se za druge, da svak gleda šta ko misli o njemu, nebi nigdi završia, bija bi NA DNU!!!

    TO NIKAD NEĆU ZABORAVITI,TAJ ULAZAK U MALU DVORANU,MIRIS LOPTE,OSJEČAJ ZNATIŽELJE POMJEŠAN SA STAHOM I MOJ DJEČJI GLAS:"DOBAR VEČER)!!!

    po ovim rječima se vidi da ti rukomet voliš i da ti je stalo. Moj ti je savjet da se vratiš i da im pokažeš ko je glavni i da ih odjebeš, usredotoči se na rukomet i samo na rukomet.

    Zbog tog i treniraš, zar nije tako??????????????

    avatar

    08.09.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • Seljanke zap. pline

    Hy Ive, evo i mene. Nisam znala da si prekinula s rukometom. Šteta, sve te godine uzalud, ali ako ne želiš trenirat...ipak odluka je tvoja. Samo nemoj da ti posli bude ža. Pozzzzzzzz...

    avatar

    08.09.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • Insomnia

    Slušaj...malo je Pavo preburno reagirao možda jer je i on sportaš kao i ti....
    Draga moja...ja bih jako voljela da se vratiš...jer rukomet nije sport od kojeg se odustaje kao od majce koju si nosila nekoliko dana...i da...Pavo ti je citirao rečenicu koja baš opisuje tvoju ljubav i strast prema rukometu. Što misliš da je Ivaniševiću zanimljiv tenis? Ma daj njemu je on dosadan, ali je genije...sada je jedan naš najbolji..jer je bio uporan i nije odustao...

    Sada...nisu sve fufe...kako možete tako lako reći da je netko fufa a da ga uopće i ne poznajete..možda Iva ne može biti vođa, možda ima igračica koje su bolje od nje i ona mora biti toga svijesna. Možda ne zaslužuje status vođe...pa čemu tako burno reagirati??? Jeli Pavo??
    Ja ti draga moja dajem jednu veliku podršku, i šaljem jednu veliku pusu

    avatar

    08.09.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • Insomnia

    Imam jednu zamolbu, nemoj pisati sa Caps lockom (velikim slovima) imam osijećaj da se netko dere na mene (velika snova izrižava vikanje, naglašavanje)

    avatar

    08.09.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...