Komentari

pictureofmylife.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • robsesivka

    ja se tako borim svaki dan sa sobom kad prođem pored addidas dućana, da ne posrnem, i ne kupim ništa tam.. a one pruge me mame i mame (al mislim da se tak hrabro držim samo stoga kaj zapravo očekujem da ću fornije modele - pastelne, i slično - naći u londonu.. kad bolje razmislim, i onak iskrena prema sebi budem - to je glavni razlog koji me drži izvan addidas dućana ;)
    bravo za školsko i županijsko. svaka čast. to ti je zbog robbieja. toliko puno ga slušaš da ti je već engleski, čak i pomalo dijalektalni, ušao u uho, toliko puno surfaš netom u potrazi za vijestima o njemu, da si već usavršila i pisani, novinski stil engleskog... i tak.. kad ga vidim (19. rujna, najkasnije:) svakako ću mu spomenuti da djeca u hrvata znaju engleski samo zbog njega.. ;)) il tak nekak
    inače, jednom sam ispravljala te testove, za županijsko natjecanje mislim, ili školsko?, za 4. i 3. razrede. cijeli cjelcati dan. kak sam ujutro sjela s hrpom istih (i još samo jedna kolegica sa mnom...) nakon što su djeca (učenici) to napisali, do na večer se nisam digla od stola. doslovno... i onda smo sve te silne testove ispravljali... imaš šablonu s točnim odgovorima, i samo se taj odgovor prizna, taj koji su oni napisali (makar smo mi bile duboko uvjerene da na par mjesta moglo je biti i drugih odgovora, koje su neka djeca, užasno pametna inače, napisala.. poglavito kad imaš ono dovrši rečenicu.. il tak nekaj. ne sjećam se detalja).
    osim tog 10satnog ispravljanja, bez dizanja od stola (čak ni na wc nisam išla, ni pila vodu. baš nikaj.. a kolege ni pedagoški/stručni tim koji je u to isto uključen, nije ni pomislio da nam donese npr. čašu vode/kavu, bilo kaj... ok.. neću više o traumama iz škole.. traumama rada u školi..). ukratko, nisam ja za to, a oni koji jesu, samo naprijed ;))
    (i francuski sam par ispravila.. nekoliko. nažalost je samo tolko djece sudjelovalo na natjecanju iz francuskog..)
    by the way, richie, moj susjed, danas bi trebao doći (il je već došao? :)
    glede zapažanja o tvojem naglom odrastanju - hm - točno tak nekak - sam možda i ne slutiš, možda ima još ljudi u razredu koji prolaze kroz neko teško, slično, razdoblje, ali nitko od njih ne priča o tome, pa se ne zna.. (a nemaju ni blog ;)
    ako ništa, čeliči ti karakter. i stvara bolju, humaniju osobu od tebe.
    pozdravi baku. i sve doma ;))

    avatar

    07.09.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • štogod...

    eto, cini se kako ipak ima pravde na ovom svitu!! =)) zasluzila si! nadam se da ce ti biti luuudo... pozz

    avatar

    07.09.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • ...just playing...

    .....moja je frendica ove godine tj. brijem u 6.mjesecu bila na drzavnom na visu ili viru (da ga jebes nisam zapamtila) u pismenom je bila 1., a usmeni 7. ...mi sada idemo brijem 6.10. na brijune i bit ce zakon ali mi idemo samo na jedan dan(shit) tak da...uzivaj mi... poooozzzzz......

    avatar

    07.09.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • blue bear

    i moju dušu....mislim na sličice!
    pozzz

    avatar

    07.09.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • ......everybody has a different way to view the wo

    donesi sutra u 2.c recepciju i traži dianu.
    koliko ti trba love doniti? ako ovo pročitaš prekasno onda to napravi u ponediljak

    avatar

    07.09.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • Kelly Clarkson Fan

    Drago mi je što si 1. i što ideš na putovanje... Ja nikada ne idem na ta natjecanja. Iskreno, ne da mi se i previše sam lijen za to. Pozdrav! :->

    avatar

    07.09.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • Wind_of_change

    Prva na županijskom! Super! Ja sam išla na engleski ali sam bila deseta , mislim.
    Zabavi se na putovanju!!!!
    Nisam studentica, moj način pisanja ne bih opisala ko studentski, ali mi laska što si to pomislila. Ja idem u gimnaziju, i mlađa sam od tebe, pitala si u koju školu ja idem.
    Dobro, sad ne znam što da pišem , pa te pozdravljam!!!!

    avatar

    07.09.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • robbie4ever

    oooopa...čestitam,čestitam...tek sam sada povezala natjecanje i izlet =)...a s kime ideš???...sad sam baš ponosna ;p...anyway probala sam knjigu skenirat ali ne ide...pokušat ću na još jedan način pa ti javim....mislim da bi sada moglo uspjeti...znaš ti da ja uvijek nađem riješenje =)...btw oćmo ti preko vikenda sredit blog???...btw što se tiče albuma,ak sada nemaš vremena pa pošalji mi samo ono što ti je na kompu pa ćemo u idućoj turi ostalo =)...samo mi nemoj rw show zaboravit =)=)=)=)...i vidiš kažeš da ti ja nikada ne ostavljam duge komentare...lol...i da zaboravila sam ti se zahvalit na dijelu posta =)...i moram priznati najljepšem dijelu posta....kak ti samo misliš na mene...btw jel ti daj izlet preko tjedna ili vikenda???..........pozzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    08.09.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • robbie4ever

    ^ovo je bilo jako puno btwjova =)

    avatar

    08.09.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • Silent Echo

    Čestitam! Ja baš nisam ljubitelj tih natjecanja... Ali drago mi je zbog tebe!
    -pozz-

    avatar

    08.09.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • pop-fan

    Ono gore sam ja...

    avatar

    08.09.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • LondonSKY

    Prvo pozdrav baki, nadam se da će to sve skupa ići na bolje... I ja se uglavom osjećam zrelije od svih....... Možda nisam, al kad pogledam oko čega se cure iz mog razreda brinu meni je to tako blesavo i besmisleno... Drugo JA OBOŽAVAM BRIJUNE i uz Zadar najlipše misto u ovoj našoj blesavoj državi....... A tamo ti i ide moja najbolje frendica, pa ćete se vjerojatno vidit... ona je bila na natjecanju iz povjesti pa ide s još dva dečka iz škole... AJD BYEEE.........
    Ja ove godine idem na natjecanje iz eng. Prošle sam bila na onom kad moraš pročitat neku knjigu, pa joj proiminit kraj... Pa se to šalje na oxford. A u skupinu ulaze svi iz ex-jugoslavije... Tako da sam ja bila što se mene tiče od 200, 25. Naravno to je za mene super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! još jednom byeee...................

    avatar

    08.09.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • Leana

    ej....super sta si prva..i sta ides nekamo...kad vec ide na brijune mogla bis u ri na jednoj kavi stat--hehe ae pozz

    avatar

    08.09.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    ooo bas fino sto si sa bakom :)) (a sad sam ljut sto me izbjegavas kad te pozovem na spoj neka neka veliko sam zlopamtilo)
    o i ja mislim da sam zreliji iako se jos igram sa auticima i klikerima al znam da sam zreliji! ha! (sta ja bubam xD) ma pusti njih, samo budi cool ko ja xD. oooo ide se na izlet i mi isto idemo! la la la i to mozemo da biramo! ha! ajd fino idem i ja s tobom jel moze? ugurajte me u gepek. :D oo cestitam!! bravo bravo!! a ja sam bio prvi u jedenju banana (to mi je san lol).

    strasno mi je drago da se bolje osjecas, lipo se provedi na izletima a cut cemo se mi jos :)

    avatar

    08.09.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • Mara

    Wao prvo mjesto!!
    I da imaš pravo isplati se biti pametan.
    Meni je bilo slično sa hrvatskim, išla sam na natjecanje (školsko) samo zato što me nastavnica prisilila, dođem na ispit, a meni ga se ne da riješavati, i ne čitam zadatke nego pišem neke gluposti što su se meni činile kao moguće riješenje, zaokruživam riješenje koje se treba zaokružiti tako da igram eci peci pec pa koji prvi ispadne taj ću zaokružiti, jedva sam čekala da prođe 90 minuta da odem doma jer mi je sve to bilo dosadno. Kad ono za dva dana nastavnica iz hrvatskog mene zove na telefon da sam prošla za županijsko. Ja onako sva u šoku nisam mogla vjerovaiti. Nisam mogla vjerovati, test sam riješila samo da ga riješim, a ne da prođem. Bila sam dva dana u šoku!
    ... ...
    Voljela bih otići na Birjune, jednog dna kad ostarim i kad skupim dovoljno para sigurno ću otići (ponovo sanjam o nemogućemu). Bila sam na Mljetu predivno je, onako tišina, crvčci cvrče, netaknuta priroda ma jednostavno prekrasno.

    P.S. Hvala ti na tvojim komentarima, ti i još par osoba mi pište komentare vijednečitanja. :)

    avatar

    09.09.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...