Komentari

sharron.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • bombonina28

    ideš..ja sam se toliko navikla na auto..da kad jedan dan moram ići gradskim prijevozom popozdim..:-) jesi još na herb....

    avatar

    08.09.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • fredie

    toliko sam se navikla na studentski pokaz da sad kad su poceli sa ovim besplatnim neznam sto cu jer vise nemam pravo na njega :((
    auto nemam a da i imama prevelik je to trosak.....
    a sto se tice ZETovaca....njima nismo duzni dati osobnu...i to je provjereno i po zakonu...cak sto vise nismo duzni ni policiji dati osobnu jer time oni krse clanak 22 ustava RH po kojem za sve drzavljane RH vrijedi da je "Čovjekova je sloboda i osobnost nepovrediva. Nikomu se ne smije oduzeti ili ograničiti sloboda, osim kada je to određeno zakonom, o čemu odlučuje sud."

    avatar

    13.09.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • sharron

    Bombonina: još sam na Hrblf, skinula sma u zadnje 3 mjeseca najmanje 8 kg. Sad već pomalo zabušavam ( ćevapi, čokolade....). Ti?
    Fredie: Tako je!! Nema šanse da im dam osobnu, baš sam glupa što sam im ikad i dala pa onda platila 200 kn kazne! Tak mi i treba. A nekad ti je stvarno neugodno svađati se s njima. NO, s obzirom kakva im je usluga.... nema šanse da se ne posvađam ;-))

    avatar

    19.09.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...