Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • gunman

    Super blog blago tebi ti si na cool listi ne ko ja.

    avatar

    06.09.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • beštijica

    jel' ovo sve napisano da bi nam rekao da si jopet trudan? ako je odgovor afirmativan - čestitam, a ako je negativan - e jebiga, više sreće već kod idućeg jajašca. ;)

    avatar

    06.09.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Prvići su uvijek inteligentniji jer se s njima više radi (zbog više vremena i živaca).
    Drugići su uvijek prgaviji budući se moraju boriti za naklonost tj. sa konkurencijom.
    Trećići su najčešće veliki diplomati jer im pristup drugića ne pali kod fizički jačeg drugića.

    avatar

    06.09.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Nisam trudan beštijo. Ono je pjesnička sloboda :)

    avatar

    06.09.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • nymphea

    Neću se zajebat s drugim djetetom - ihihihihihihi, zagrcnula sam se od smijeha na ovo! Prvić još ne ide u školu, jel?? ah, ne bih ti htjela kvariti ove godine mira i spokoja, blaženog neznanja... ;-) uživaj :-))

    avatar

    06.09.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    nimfeto...već je za apsolvirala neke životne škole ali ne, ne ide u školu...nema još 4 godine. Razmišljam da je dogodine dam u neki internat. Recimo u Švicarsku...to je dovoljno daleko :)
    Neutrinjo, da si je ti ljuljao svaku božju večer i to cijelu godinu dana..nisam siguran da bih se toga sjećao s radošću. Mada..znaš kako to već biva...ono loše se zaboravi...a i ja volim karikirati i pretjerivati da bih dobio dovoljnu dozu dramske napetosti..jel'te .)

    avatar

    06.09.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • starosjedilac

    uhh, smrz'o sam se pročitavši naslov ;-)) ajde dobro je, utješno je to što je riječ samo o uspavljivanju ... znam da je to teško, ali još je teže ako besane noći provodiš pročavajući matematiku jer sutra piše kontrolni, a nije reklo na vrijeme da ne zna riješiti nešto ;-)))

    avatar

    06.09.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jurisas na sina dakle, a? Aj, neka. Inace, ja kao drugicka (i zadnjicka) ic ne spavah. Bijah nocna mora svima oko sebe.

    avatar

    06.09.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • jezdi

    sad sam se sjetila da sam si zadala davno napisati ti nešto o tome, tc-tc... nevjerojatno je koliko je česta takva raspodjela karakteristika između dvije sestre :)

    avatar

    06.09.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • gawrun

    do petnaestog čovjek nauči

    avatar

    06.09.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  • vwolf

    hiperaktivna AMEBA!? :)))))) ameba?! ajme :)))))) šta to znači?

    avatar

    06.09.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Aj kako lijepo, ma imaš zlatnu djecu, nadam se da će i moja curica biti takva :-)

    avatar

    06.09.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • lolina

    hahah čekaj i uživaj dok ne napuni 14 ko moj sin , njega isto nikako na spavanje potjerat , a preko ljeta sad mi se jednu noć izvuko iz kreveta i otišo na knajpu u selo.
    malu bebu uspavljuje tata , oni idu zajedno. kad nema tate zaspi bez pol frke . navije mjesec s špagicom i s tim si svira dok ne zaćori.
    a samo kad se sjetim kolike sam kilometre sa sinom prohodala po sobi noću dok je bio beba, ajme , al bila sam mlada i snažna. onda sam ga stavila sebi u krevet , jedva sam ga se otarasila do 1. osnovne ,a i kasnije je znao usred noći se uvaliti. zato mala isključivo aja u kigiću. treće će me dokosurit garant ili ja njega/nju.

    avatar

    06.09.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Savršeni i ja smo velike spavalice, pa smo knjigu "svako dijete može naučiti spavati" pročitali još prije rođenja djevojčice i nakon što se rodila. I držali se svega, i ona od četvrtog mjeseca prospava noć tako da zaspi sama u svom krevetiću...Ali smo tu bili opako dosljedni. jer svako malo pokušava provaliti neku foru...U tom pogledu se ne damo, nije uvijek lako, ali to je bitka koje ne želimo izgubiti (naravno da smo neke druge izgubili). Istina ej da ima različitih tipova djece i spavača, ali ja stvarno vjerujem da se svako može naučiti da samo zaspi...samo što je s nekima to puno teže, s nekima lakše, a uvijek je u pitanju dosljednost, živci koji trebaju odtrpiti urlanje, umor zbog kojeg čovjek popusti...i tako to...Pozdrav tebi i tvojim curama

    avatar

    06.09.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • Wanda

    a čuj, do petog djeteta ćete biti maheri:-P
    ja se neću javljat, jer sam imala tu sreću da su moji od prvog dana spavali cijelu noć. nismo imali grčeve i nisu gnjavili kad su im nicali zubi. dakle sam ja jedna sretna žena bila.ali smo isti metod s puštanjem da revu primijenili za popodnevni pižolet. i uspilo je. moja majka i svekrva su popižđivale na mene, ali poslije su vidjele da to štima, pa su se prestale buniti. i još nešto. kod nas se nikad, ali baš NIKAD nije smanjivala tv ili glas kad bi oni išli leć. jesam li imala sreće ili sam postupila dobro, danas više ne znam. ali volim vjerovati da je ovo potonje.

    avatar

    07.09.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Radi samo metoda grube sile i nepravde. Klinci vole red rad i disciplinu, kad to skužiš, ti si na konju, do onda si voda...i to ne sveta ;))))

    avatar

    07.09.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • Teeja

    Moram priznat da je ovo bio odlican post! Pismeno i kvalitetno izrazavanje a i duge postove toliko ne citam... Al ovo je nesto, nenadjebivo ;) pozz

    avatar

    07.09.2006. (01:16)    -   -   -   -  

  • frakcija

    Možda si ipak trudan..Ja čim pomislim da su mi simpa bebači..iskoči mi kvrga..ko neki refleks..

    avatar

    07.09.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Nevjerojatno kako se geni raspodjele između djece..i to u većini slučajeva podjednako.
    Moje dvije su otprilike isto genetski raspoređene, prva mirna genijalka, druga hirovita, karakterna prznica, ali šarmerica do boli. Samo je malo veća razlika u godinama.
    A spavanje nam je, osobito s ovom malom još uvijek, onak. A ima gotovo četiri godine. S prvom smo sve uspješno primjenili, uspjeli, ali s ovom drugom..neću te plašiti, ali neka djeca imaju doista zafrknut karakter..

    avatar

    07.09.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Naravno, naravno... pojavilo se ovdje i nepoznatih blogera izazvani postom na naslovnici ...pa onda ti i takvi, zuti i crveni vragovi, nisu svjesni suptilnosti mojih upisa :) Naime, da ja zaista, ali zaista imam problem, teško da bi to osvanulo na blogu :)) Ja sam pisac, razumijete? Pi-sac" :)))

    avatar

    07.09.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ha, ha ovaj post me vraća u prošlost, pred trinaestak godina. Imala sam prvo dijete (i još uvijek jedino) i prije poroda se naslušala priča o uspavljivanju. Gotovo sam se šlagirala kad su mi na otpustu iz rodilišta, rekli da mala voli mnogo jesti, malo spavati i - puno plakati. Kod kuće se ustanovilo da mala voli samo - puno jesti. Od prvog dana spavala je u svom krevetiću i nisam je nikome dala nosati po rukama. Kad sam je presvukla, nahranila, stavila sam je u krevetić i jednostavno otišla na drugi kraj kuće i - pojačala radio. Ponekad sam se sama sebi činila okrutnom, no nije nikad, ni u najgorem slučaju plakala više od 5 minuta, a s vremenom ni toliko. Onda sam si sa 7 mjeseci napravila "vražjeg" posla. Kad sam ju hranila, ljuljala sam je i pjevala joj i njeno uspavljivanje je svake večeri trajalo sve duže i za kratko vrijeme sam već trebala šetati po sobi. I onda sam "pet do dvanaest" promijenila režim i uvela staru metodu. Bilo je frke nekoliko dana. To sve vrijedi pod uvjetom da je dijete zdravo. No, sad kad se prisjećam tog vremena, shvačam da je to bio prekrasan period mog iskustva, samo da sam bila manje u grču i manje brinula o bespotrebnim stvarima. Pozdrav :)))

    avatar

    07.09.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    Već ćeš s trećim imati neke drugačije probleme... Možda će htjeti spavati naglavačke! :-)))

    avatar

    07.09.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    uz sve teškoće, neprospavane noći i strepnje biti roditelj je...prekrasno (bez razlike pisao ti ovo kao pisac ili roditelj s mogućim problemom)

    avatar

    07.09.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • Pgy

    Djeca uzgajaju živce na ravnicama naše strpljivosti.

    avatar

    07.09.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • beštijica

    uzbibala se naša blogožabokrečina. što uradi, pišče - crni đavle, povjerovaše ti ljudi!

    avatar

    07.09.2006. (10:40)    -   -   -   -  

učitavam...