Komentari

anonefesh.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ja d.o.o.

    Jebo te B, što si patetičan! To se trebalo dogoditi kad tad. Životinje se udružile, jer nisu više mogle trpit lika. To ti je bilo naručeno ubojstvo. Mislim raža, daj molim te, pa ko to puši?! Postoje navodno 3 zabilježena slučaja takve smrti, s tim da je ovo jedna od njih. Krokodili to nisu obavili, jer koliko god su tough, vole bit na telki, osim toga, imaju već dosta lošu reputaciju i znali su ako oni preuzmu taj posao, da ne bu dobro završilo. Pogotovo ne dobro za njih. A raža, to ti je bila savršena krinka. Kužiš, svi si misle kaj će jadna mala raža, ma ne bi ona nikad nikoga, oko nje se možeš savršeno opustit, mislim je da te može opeć, al kaj ti je to, NIJE TE VALJDA STRAH?! I to ti je to.
    Čula sam negdje da to planiraju već godinama, samo kaj su čekali povoljan trenutak. I eto, došao je. Vjeruj mi, da si bio na mjestu tih životinja i ti bi napravio isto. Biti godinama pod terorom verbalnog seksualnog zlostavljanja. Pa lik je doživljavao orgazam kad god bi ugledao nekog od njih. To ti zbilja počinje ić na živce nakon nekog vremena.
    bok!

    avatar

    07.09.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Apple

    eee da! čula sam za kookse i planiram si nešto njihovo skinuti čim počne 10. mjesec pa dobijem novi paket gigabajta jer sam ovaj već ispucala...pih...

    avatar

    27.09.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...