Komentari

iwillbehere.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • chokolada

    Hej, upravo sam se vratila iz Praga, i čula jednu priču o dvorcu u kojem smo bili. Navodno je bila jedna vladarica koju je muž varao i nije mu željela oprostiti, pa ju je na samrti prokleo na vječno šetanje dvorcem. Sada legenda koja kaže- ako ju vidite i ona ima crnu rukavicu-brzo ćete umrijeti, ako ima bijelu- imat ćete sretan i dug život, a ako ima crvenu-imat ćete sretnu ljubav... a sad jel vjerujem u to.... bolje povjerovati i opeći se, nego ne vjerovati i saznati da je istina! pozz :)))

    avatar

    05.09.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • ...I loved you...

    e bok..evo mene opet ode..a to je na prica ca si mi govorila na putu do skole...malo je jezivo..i ja to volim citati,ali me malo hvata jeza kada citan..ae kissss i vidimo se za 10 ur..hihi!!

    avatar

    06.09.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Just a whisper...

    ma, i mene je to uvijek zanimalo.....
    ali me i strah tih pričica... brrr.... ;)))

    avatar

    10.09.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • ...Very...

    heyy!!a čisto je moguće da je to istina..mislim valjda su ih i s razlogom smislili...mislin te duhove i sve to...iskreno ja bi rado stila viti kakovega duha.....da buden sto posto sigurna...mene od tega ni strah..meni je to samo ništo čudesnooo...uf..sad mi je tako došla želja da vidin tako ništo...aaa...ma fren ja..ajde kisssss =))

    avatar

    10.09.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...