Komentari

crorealms.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bang!

    O jadno moje malo...tako dakle.Nemožeš spavati.Niti ja.Ma katastrofa.Ali ja se ne sječam što sanjam,možda je i tako bolje.Neznam.Evo ja ti na poslu.Pišem neke zapisnike pa da vidim šta ima nova u tvom svijetu.Nadam se da ćeš moći opet početi normalno spavati...A što je sa zecom??Zašto? Eto odoh...Toliko od mene.E da opet sam počela dvje smjene raditi.Sutra mi treba šefić doći pa mu moram reći da nemam namjeru raditi do 11 mjeseca dvje smjene...Eto toliko... Bye.

    avatar

    06.09.2006. (08:20)    -   -   -   -  

  • Aru

    Pustiš da te na miru ubiju u snu i saznaš postoji li zbilja nešto poslije smrti. Da bar mene netko ubija u snu.

    avatar

    06.09.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • Starchild

    Mene su pokušali oteti prije 13 godina i tek me prije godinu dana počela prati neka paranoja da će se to ponoviti. Stvarno oduran osjećaj. Počela sam pisati priče o tome što bi bilo da su me stvarno oteli. Mislila sam da će pomoći, ali sad me još više uznemirava...

    avatar

    06.09.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    imam novi osvrt...

    avatar

    07.09.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • kalthir

    Get a dog-head-turban. Although, owing to the fact that you probably lack uberawsomelybig neck muscles, go with a cat-head-turban. It's a cat that you wear like a turban on your head. It will warn you of impending danger by sinking it's claws into your scalp. The downside being that it takes a crap on your head every so often.

    avatar

    09.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...