Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • uNdEr tHe pInK

    He, he, he.. tako je Persa! Totalno se slažem..!! Osim toga ne vjerujem da likovi prolaze kroz PMS (da ne govorim neprekidni), zato Domba srećo, udahni..i spasi se gastritisa!

    avatar

    05.09.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Za živo čudo kad sam u ponedjeljak došla u referadu prijavit neuro da mi se opet ne dogodi kvar na serveru, naša draga teta u referadi je bila nasmijana i vesela. kad sam je vidjela takvu totalno sam zaboravila zašto sam došla u referadu. Vjerujte to može biti takav šok!

    avatar

    06.09.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    I ja sam u ponedjeljak bila sa kolegom Studom u referadi da prijavim ispit (s time da smo oboje kasnili sa prijavom jedan dan) i žena se ponašala normalno. Ja za sada nemam loših iskustava sa ekipom iz Referade (i nemam traume kao Rerna), ali bit ću spremna kada plane na mene (ako plane)!

    avatar

    06.09.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    referada i teta Havelka...... uhhhhhh zaobilazim u velikom luku, a kad baš moram ići onda se pripremam dugo,dugo... ponašaju se tamo kao da su, što Denser rekla kopali krumpire 2 mjeseca i pokupili svu pamet svijeta!!! jadni tako su uvjek rastreseni i živčani kao da nešto rade uopće!!!!!!!!!! e Denser uspjela si mi dignut živac ovim posto... ubuduće ak' me hoćete naživcirat, dovoljno je reći-teta Havelka!!!

    avatar

    07.09.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Kako lako prepoznatljiv post, mislim ovi komentari me toliko podsjećaju na moja iskustva s dragim nam tetama, samo što je u mom slučaju glavnu ulogu imala šunka s krastavcem, umjesto kolača. U početku je draga teta havelka ( namjerno malo slovo ), i bila lljubazna dok se kasnije počela poluđivati, kao; mala, zar ne vidiš da ladim jaja??!!! I kako se ponovno radujem ovom upisu, kao i pitanjima kolika je školarina, na šta mi neće znati odgovoriti. Eto, radosne li teme!

    avatar

    08.09.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...