Komentari

nistaspec.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Aleksandar

    Kao kakvom Velikom Bratu, meni tvoje price prosto kao da po mojim mislima kližu, i u meni se rode, pa moji se moji komentari sa lakocom, kao niske, na tvom blogu, nižu:)
    Jer, pomenula si kupace gaćice holandskih vaterpolista. Verujem da je tu bilo važnije kako izgleda onaj ko nosi te gaćice, no ja bih se, ako mi dozvoliš u ovom postu, zadržao samo na kupaćim gaćicama. Svaka čast holandskim vaterpolistima na izboru kupaćih gaćica ali moram u ovoj priči da pomenem sopstvene kupaće gaćice koje su zaista fensi i nesvakidašnje! Nisu nove, elasticne su, tirkizno zelene su, sa crvenim i bordo nijansama, imaju nogavice i na njima krupnim pastelnim bojama piše: "beach summer"! Imam ih već godinama i nosim ih već godinama osim kad nisam na adi bojani, onda ih naravno ne nosim, već ih samo ponesem za svaki slučaj.
    Ovog leta, na adi ciganliji, drugarica sa kojom odlazim na plazu takodje mi je potvrdila da su mi kupaće gaćice fensi, ali da su po njenom mišljenju suvise napadne i da bi trebalo da kupim neke normalne:) Moje gaćiće u fantasticnim bojama, savrsenstvo kakvo samo priroda može da priredi........., nestvaran prizor, pomislih, i pogledah u nebo, a ona se samo nakašlja i uzdahnu.

    avatar

    04.09.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Moj svet, moja muzika.....

    Aleksandre Veliki (Brate), alal vera na komentarima! Možda bih mogla da ti ustupim prostor za kolumnu, kao prateći sadržaj moga bloga (o, evo i poezije !), ili prostor za pojasniti šta je pisac (ili po novosrpskom feminističkom- spisateljica) hteo/la da kaže, jer često ni njemu/ joj to nije jasno. U svakom slučaju, komentari su ti smisleniji od svakog mog posta, a to bi već trebalo mene da zabrine, jer ovde ja treba da ispadnem pametna, a to mi pored tebe nikako ne uspeva. Ali, kao što rekoh, to je već moja briga :)

    avatar

    05.09.2006. (01:18)    -   -   -   -  

  • Aleksandar

    Draga Dzajls, ti jesi sjajna, nema zbog cega da brines!

    avatar

    06.09.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...