Komentari

broken1girl.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • hippy smile

    eej draga ..evo...da ti ostavim komentar...dizajn mi mje drama malko je samo depresivan..al drama....ah skola.....ma bilo bi dosadno bez nje..verojatno kolutas ocima....al sta bi mi da samo dugo spavamo..jedemo...i tako stalno..bilo bi nam dosadno da nas zivot ne uznenadjuje..aj dosta filozofije..nadam se da se citamo..pusa..

    avatar

    04.09.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • Sometimes an angel, sometimes a devil, but it's al

    eeeejjj =)...ev i mene kod tebe...ja ti se ovako i slazem sa *hippy smile* dizajn je i meni super al ovako mi je nekad tesko citat pa oznacim pa tek onda citam..al je svejedno super..a eto samo mu je to mana.. =)...a skola..joooj ja jucer prvi dan dezurna bila..fff...jooj ubila sam see od dosade...jos me razrednik stavio da sjedim u drugoj klupi do vrata sa jednom curom... a s tom curom nes u zadnje vrijeme nisam u dobrim odnosima...prijateljica mi je odkad am se rodila..al i sama znas kako to ide u nasim godinama..svak odlazi na svoju stranu... tako smo se eto i mi razdvoljile...samo nas skola spaja...a druga klupa do vrata..ma cjeli red do vrata tako ne volim...jooj..nekako mi je bezvezee...a ja od 5 razreda sjedim u 3 klupi do prozora..i to mi je najljepse mjesto...i opn me stavi bas u red do vrata..grrrr..znas kako sam ljuta bila... =)a skole se nekako nisam pozelila..ja bi na moreee..... =) a spavam i ja do 11 ipo...12...nego sad skola...pa se ranije moram ustajat...ovaj tjedan sam 2 a iduci 1..i tako cjelu godinu.. =)..eto...ostavljam ti bezbroj pusicaaa... =)=)

    avatar

    05.09.2006. (09:42)    -   -   -   -  

  • Sometimes an angel, sometimes a devil, but it's al

    iiiiii....nemas pojma koliko mi znaci sto si me spomenula u postu =)...tenksss =)=)... ma ja ti tebe obozavammmm =)=)=)...ajd..v.t... =)

    avatar

    05.09.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • Kim

    hey curo!! pa napokon si se vratila!! jeeeeeeeeeeeeeej!!! e blago si tebi... ocu ja nazad u osnovnu.. za mene ti je ovaj pocetak.. hm.. sad.. I guess... ma nije tako loše ali.. nedostaje mi društvo.. pogotovu moja mirjana.. a ove su sve nekako bffff... malko na visokoj nozi.. znaš.. ma jadne su.. a imamo samo 5 momaka.. hehe.. jezičko odeljenje.. a geografičar nas zove "jezičare".. ma daću ja njemu jezičare.. sram ga može biti.. i tako.. super što si sad sve bolje i bolje.. sam da te pitam.. ihi... kako napreduje sa onom izgubljenom-vraćenom drugaricom?? aj.. ja po svemu slutim da je bolje.. jel da?? nadam se da je tako... ovaj dizajn je baš extra.. ali ono. malo je mračan.. možeš ga promeniti.. hehe.. nešto onako veselo.. hiihi.. dobrice naša.. kako si ti samo dobra kad druge dopuštaš da budu predsednici.. joj.. e drao mi je što si se vratila.. vojim te puno.. kiss

    avatar

    05.09.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • rhcp=)

    baš ti je super ova nova pozadina.......mislim da nisi došla na moj novi blog....ja sam zadranka-ako me se sjećaš......ajd svrati do mene kad ti se bude dalo....čitamo se...pusa:))

    avatar

    05.09.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • les yeux

    hej.. joj da ti pravo kazem da nisam bas raspolozena sada... pa cu ti samo ostavit pusu i otic... =) ajde.. pusa..

    p.s. drago mi je sto si predsjednica.. =)

    avatar

    06.09.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • Život je samo jedan ali vrijedan:)

    evo prvi put na tvom blogu vidila te u linkičima od naste fora blogač..aj scrati koji put kisssa:))))

    avatar

    08.09.2006. (02:10)    -   -   -   -  

  • Kim

    hey dusice!!! pa gde si mi ti?? hvala na komentaru.. hehe.. sjajna si!!! vidim da nemas novi post.. steta.. nadam se da ce uskoro biti, ali sam primetila novi naslov.. haha.. nisam ja za bacanje.. super!! bas mi je drago da si bolje!! vidis, sve se da popraviti.. ne odmah.. ipak je prijateljstvo veeeelika stvar!!!! volim te puuuno, srecice... kisss

    avatar

    08.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...