Komentari

rendezvous.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • kashmir

    Tila,, ne tila,, suze su mi same počele padat kad san ovo počela čitat,, i viruj mi da san i ja sebi sama neprepoznatljiva jer kad se sjetim koliko me malo stvari u životu uspilo rasplakat.. I onda mi dođe u glavu taj prokleti Zagreb i sve šta će me gori odvuć,, ali dobro,, do tada još dvije godine. Mada znam((o)) da će to proletit brže nego svih ovih 11 godina zajedno. I jeben ti onu razglednicu,, kako si me sad samo nasmijala!!! :')
    Nemoj mi ništa govorit. Tako mi se ne ide natrag u razred,, među one ljude,, :( Ne sićan se da san prošlo lito ovako kukala,, ali moramo obe priznat da su se u ovu godinu stvari zakomplicirale i da smo prošle i priživile puno više stvari,, da smo skupa odrasle u ove 2 godine više nego kroz cijelu osnovnu,, i drago mi je što imam pored sebe jednu takvu osobu koja mi čini dane lakšima i zbog koje sam još ((relativno)) normalna. I šta nijedan tip nije sta između nas. Znaš da ni On neće,, nikad. Ni kad me D* pitao bi li vas minjala,, ja sam rekla to je drugačije. Jer vas ne bi mogla minjat.
    Znan da ćemo se nekako priviknit. I dani će nam biti ispunjeniji i nećemo imat toliki osjećaj da nismo skupa,, a i tu su nam mobiteli i mejlovi i blogovi :) Marina mi je dala 100kn za tomato,, "ajde,, da se još tina i vinko ljute šta in ne pišeš, kupi bon!" pa ću ti onda moć sms-at!!!! Volin te prijo moja najdraža,, thank u 4 being always by my side,, nadan se da ću ti se jednog dana za sve odužit i sredit ću ti slike da budu u sredini :) :* :* :* :*
    P.S. Valjda će poklon stić sutra!!

    avatar

    03.09.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • same shit different day

    hej, pohvale za blog! :)
    pozz

    avatar

    03.09.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • VrijeBaČ :P Wuuuuuuuuuuuuuuuuhu! :D

    interesting, pogotovo ova brazilka zaboravih kako se zove..pozzz

    avatar

    04.09.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • Midnight madness

    Ah eto događa se..ja bih nazad u školu kad bi to bilo moguće...a ovu priju što imaš čuvaj kako got umiješ i znaš...nema ih mnogo takvih....pozdrav:)***

    avatar

    04.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • hrky

    ej tek tolko da koment. aj bok.pozzz

    avatar

    04.09.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • pomich

    ma prezivit cete vi sve. :) a kako se sve oko vas bude minjalo minjat cete se i vi i vase prijateljstvo. znan da ovo zvuci bezveze, al tako to na kraju uvik ispadne. odrastate i vi i vas odnos. i bit ce to sve super, cak i kad se ne budete toliko viđale. pravo prijateljstvo sve pregrmi. :)

    avatar

    05.09.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • miš

    samo nemojte jedne drugima dečke krasti. :)

    avatar

    05.09.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • hrky

    kažeš uvijek se mora imati para za platiti cugu curama... da imas pravo...ma dobro nece se ljutiti... ja i gugy smo šarmeri... =)

    avatar

    05.09.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Gugy

    Da sad sam pun para...ti treba kredit???..bez kamata!!!
    Luda si ti=)...kod mene ti je to pozitivno...
    __kiss__

    avatar

    05.09.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • hiccup

    aaawwwhhh, how nice!! ja imam svoje best best frendice udaljene bezbroj kilometara, vidjan ih po koji misec u godini, ali su osobe kojima se osvrcem kad mi je najteze, osobe koje razumiju, znaju nasmijat kad je to najpotrebnije, znaju razumit samo jednim pogledom, znaju utjesit jednim zagrljajem... prekrasno napisano :)) hugs

    avatar

    06.09.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • take my hand..

    hello..tnx na komentaru..sada sam napisala novi post pa svrati ako hoćeš..čujemo se..kiss

    avatar

    06.09.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • ivvy

    super post...pravi prijatelji su pravo bogatstvo...al bez brigeee...doć će i sljedeće ljeto...a ono će biti još bolje od ovoga,samo ako vi to dopustote...pozdraw!!!p.s.sviđa mi se dizajn,tko ti ga je napravio?

    avatar

    06.09.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • I wanna be with u..

    @gugy i hrky:uopće ne sumnjam u vaše šarmerske sposobnosti!! samo tako nastavite momci!! :P @!vvy i ostali kojima se sviđa dizajn: Andreich je glavna i odgovorna za sve!! ((piše i u boxu))

    avatar

    06.09.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • Ja u očima drugih

    uvijek imaš sutra, il u ovom slučaju sljedeče ljeto, kak si preživjela do sada, tak češ i dalje, a kaj možeš, sretno ti u školi....:):) pozzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    09.09.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...