Komentari

jabezmaske.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pegy

    Nekako mi je prvo palo na pamet da ti možda i jesi blogerica. :) Ne od danas, nego od prije. Vjerojatno se varam, ali me valjda tvoja pismenost, a i poznavanje situacije na to navelo. Kako god, ono što ja imam za dodati je da mislim da je to prilično očekivano, to o čemu pišeš. Blogeri nisu totalni anonimci. Mnogi od nas smo se preko bloga upoznali, neki se znaju i od ranije, nečiji su identiteti otkriveni zbog toga što su nekom spomeuli blog, a po načinu mišljenja, stavova ili tko zna čega ih se lako prepoznalo. Uglavnom, pod takvim okolnostima teško da će ljudi odavati svoje najdublje tajne. Barem jedan njihov dio. Osobno, blog mi nikad nije bio mjesto u kojem sam otkrivala najveću intimu. Nekad se otvaram više, nekad omatam u celofane, ali baš nikad neću sve svoje dati ovdje. Ni dobro ni loše. Ono što je nedvojbeno je da ne lažem. Puno toga ovako ne možemo saznati o drugima, ali onaj tko želi i zna čitati između redaka, može. I pri tome čitajući blogere duže vrijeme može osjetiti onu bitnu razliku - da li je netko sretan ili nesretan. Tebi sretno u pisanju, otvaranju i svemu što si mislila dobiti od bloga. :)

    avatar

    03.09.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Dobro nam dosla!Nasmijala sam se odmah u startu kako si sebe opisala,uvijek dobra,draga,obozavana sa svih strana,od familije na dalje.E vidis,ja sam totalno kontra tome.Crna ovca u familiji,jedina koja se rastavila cak 2 puta,na poslu ona koja dize glas kad je nepravda u pitanju,medju frendovima ona koja kaze istinu u facu zbog koje neki dignu noseve,a o vezama da i ne pricam...Ostaju uz mene oni koji imaju strpljenja upoznati me i vidjeti moje vrijednosti,osjetiti da sve to ne radim zato sto me boli briga nego upravo suprotno.Svi smo nekakvi,zavisi od momenta,raspolozenja,karaktera,puno toga.I ja bih ponesto promijenila na sebi,u biti u sebi,ali da li bih to onda bila ja!?Volim istinu,volim iskrenost,nema u tome nista lose samo sto neciju istinu ne vidimo na isti nacin.Zbog toga biramo osobe koje nama odgovaraju.A o temi koliko nam dosadi dragi kraj nas mogla bih pisati jako puno.U pravu si potpuno,dosadi vremenom,pa valjda sam se zbog toga i rastavljala.Jednom cu pisati o tome jer tema musko-zenski odnosi je neiscrpna.Ja i za to nadjem rjesenje,ne kazem da je najbolje ali ipak moje je.P.S.Ne ostavljaj svog dragog,vjerojatno nisi ni svjesna koliko bi ti falile te pune pepeljare i zapisani wc oko skoljke.Pa to su oni,nasi decki,moramo im popustiti neki put.Pozdrav,cujemo se svakako.

    avatar

    04.09.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    Za početak, složit ću se s pegy (s njom se ionako uvijek slažem :-) Ja se više ne sjećam da li sam pisala o ovome, ali se sjećam da je i mene strašno živciralo a i još uvijek me živcira ta savršena ljubav na blogu, pa to zajedničko pisanje bloga, bloganje u paru di jedan hvali drugoga... (jasno, šta će drugo, kad ovaj drugi to čita :-) Ali sad kad razmislim, kao da sam i ja malo uvučena u sve to... Ja sam eto deveti mjesec će, kako sam ponovno zaljubljena, nakon bolne prve ljubavi (ne znam hoće li biti treće, kao što je tvoja....) Možda je radno za neke ozbiljnije probleme, ali eto nailazimo na nju, pogotovo jer živimo u različitim gradovima, pa je tu problem ljubomore, nemogućnosti da ga zovnem i velim dragi, krečimo dođi i zavrni rukave i bla, bla, ima toga... Pa opet, ne volim (čak ni na blogu, u anonimnosti) govoriti o problemima, pisati kad se osjećam posebno jasno... Jeli i to oblik maske na licu? Vjerojatno jest, i ne znam zašto to činim. da ne mislim valjda na probleme. nemam pojma. Anyway, dobro nam došla, čini mi se da si dobro započela :-)

    avatar

    04.09.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    Za početak, složit ću se s pegy (s njom se ionako uvijek slažem :-) Ja se više ne sjećam da li sam pisala o ovome, ali se sjećam da je i mene strašno živciralo a i još uvijek me živcira ta savršena ljubav na blogu, pa to zajedničko pisanje bloga, bloganje u paru di jedan hvali drugoga... (jasno, šta će drugo, kad ovaj drugi to čita :-) Ali sad kad razmislim, kao da sam i ja malo uvučena u sve to... Ja sam eto deveti mjesec će, kako sam ponovno zaljubljena, nakon bolne prve ljubavi i dugog perioda singlice(ne znam hoće li biti treće ljubavi, kao što je tvoja....) Možda je rano za neke ozbiljnije probleme, ali eto nailazimo na njih, pogotovo jer živimo u različitim gradovima, pa je tu problem ljubomore, nemogućnosti da ga zovnem i velim dragi, krečimo dođi i zavrni rukave i bla, bla, ima toga... Pa opet, ne volim (čak ni na blogu, u anonimnosti) govoriti o problemima, pisati kad se osjećam posebno jadno... Jeli i to oblik maske na licu? Vjerojatno jest, i ne znam zašto to činim. da ne mislim valjda na probleme. nemam pojma. Anyway, dobro nam došla, čini mi se da si dobro započela :-)

    avatar

    04.09.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Bice bolje netko vice

    ne znam da li sada i ja da nesto napisem. Ipak sam musko :-). I nismo mi tako losi ;-).
    Ali da nije sve idealno to je jasno svima, a sad zasto netko ne zeli priznati ostalima da je tako. Vjerojatno jer bio onda priznao i sebi

    avatar

    04.09.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    Naišla sam na tvoj link na jednom blogu i morala sam ga posjetiti...jer mi se naslov činio tako blizak...čitajući tvoj prvi post sam se pronašla...i ja pokušavam skinuti masku...

    "Želim pobjeći iz svoje kože...kako je to nemoguće staram virtualnu sebe...
    Ovo nije neki mračni blog...samo odraz moje duše..."

    ...to je opis mog bloga u kojem ja otvaram dušu...no nisam to već dugo napravila...

    avatar

    05.09.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...