Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Majstorica s mora

    Joooj, i ja upravo završila radove u kući i zadnjih dana sređujem stvari, a o tavanu i podrumu da ne pričam, to se ostavlja za drugi put... i zato ne idem na more iako je predivan dan... znam što je moba, ovdje to ne postoji, jedva nađeš nekoga da ti za novce pomogne... ali sad ćemo uživati u čistoj kući isčekujući zimu i proletnje spremanje....

    avatar

    03.09.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • finding myself

    ljudi znaju bit nemogući...ali dobro si se izborila za svoje pravo..

    avatar

    03.09.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • rU

    finding myself, Rusalka zna (iako jako rijetko) biti i takva - ne samo mirna već i "krvoločna".
    Šalim se, no istina je da sam ja u pravilu jedna mirna i staložena osoba (nadam se da se ne procjenjujem krivo) koja ponekad ipak zna - "eksplodirati" na ljudski bezobrazluk i bezobzirnost.
    I koja zna "ponekad" (obrati pozornost na navodnike, a znaš da oni mijenjaju značenje riječi) pretjerati u šalama i zadirkivanju.
    Al' - tko prizna (svoje mane) - pola mu se prašta.

    avatar

    03.09.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ohhh! Svaka cast! Vidim ja da su svi zavrsili siti! :)

    avatar

    03.09.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • rU

    A sit gladnu ne vjeruje! Nego, Ignis, ... jesi li ti doručkovala?
    Doručak je najvažniji obrok u danu. Vjeruj Rusalki - koja nikad ne doručkuje (osim kave i cigarete).

    avatar

    03.09.2006. (12:22)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Jesam, draga Rusalka. Jela sam jutros ostatke pirjanog mljevenog mesa sa paprikama i sampinjonima od sinoc. :D I bilo je fino! :D
    No, stvarno jos jednom moram napomenuti da mi ovaj rostilj izgleda jako mljac, mljac. A jos kada procitah da je bilo i kolaca, odmah mi je bilo milo oko srca! :D :D :D

    avatar

    03.09.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • rU

    Oj, Ignis, nazdravlje ti bio doručak. Premda moram priznati da ja jedva ujutro u sebe utrpam nešto lagano (kao cerealije i mlijeko/jogurt) a kamoli nešto "konkretno" kao što je bio tvoj jutrašnji doručak. No, ti si bila spavalica, pa je to više bio ručak nego doručak.
    A za ručak ili večeru tvoj jutrošnji meni zvuči mi jako primamljivo. Večeru bi trebalo izbjegavati - a obvezno doručkovati ... preporučuju u svim dijetama. A ja, kao pravi nervčik, skrasim se i opustim tek navečer, pa mi se onda tek navečer i jede. Nastojim se zavarati jabukom ili nečim sličnim - ali ne polazi mi baš uvijek za rukom.

    avatar

    03.09.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ok, dalo bi se raspravljati o recenome. Ja o prehrani znam dosta i znam pouzdano da je to da se na vecer ne smije jesi bullshit. Navecer je pozeljno jesti, ali nekakav protein i eventuano malo masti. Ugljikohidrate je pozeljno izbjegavati u drugoj polovici dana. Zapravo ugljikohidrate je idealno jesi odmah ujutro kada su zalihe u jetri i miscima ispraznjene, ili odmah nakon neke intenzivnije fizicke aktivnosti kao sto je npr. trening. Tada se zalihe u misicima smnanjuju i osigurava se da se seceri spreme u misicne, a ne masne stanice kamo odu ako ne odu u misicne stanice... No, necu duljiti o tome. :) :) :)

    avatar

    04.09.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...