Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borgman

    Jabuko nijedna :-) Ovo ti nije komentar na djevojčice...nego na post. U svom "pravednom gnijevu" da napraviš dobar post sažegao si tri teme i sve kulturno obradio (imao si materijala za žvakanje za barem tri nastavka). Ja o tome pišem (u svojoj priči) već dooosta vremena. :-)
    Ništa novo...takav bi mi bio komentar, ali Najgori (sa veliko "N") su "preobraćenici", koji u strahu od nečijeg nesvjesnog propitkivanja, urlaju svoju vjeru. Oni ne znaju ništa, osim kafanske priče i onoga što su vidjeli na TV-u, ali su križari vjere i religije, spremni "ubit, zaklat, i na grob se popišat" svakome tko im nije po volji, ili je "opasan"....gušt je gledat tvoje napore, iz Kockice u Splitu, kako pokušavaš "postati poznat" i podići svome Egu, ne shvaćajući kako si već Netko, i da je evolucija u svemu, duuug proces...samo hrabro naprijed per aspera ad astra:-))))))

    avatar

    05.09.2006. (08:31)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Ma, čuj, kad sam odlučio kreirati blog, nije mi bilo napeto postati poznat ni podilaziti svome egu, i imam dosta godina u guzici da znam da jesam faca. Ali isto kad napišeš dva, tri, četiri posta, a nema pasa, pinku ti dodije. Prije sam malo forumirao, i navikao sam na trenutne reakcije. Pa sam doveo djevojčice da mi prave društvo.

    avatar

    09.09.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...