Komentari

bubnipaprezivi2.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • martek

    u,pa i ja jednom prva...a malo si luda,malo ti smušen post...a valjda sam shvatila...fora su ti slike,ove dole..ajd pozz;)

    avatar

    03.09.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    neman živce za komentiranje, točnije: za pametno komentiranje...anyway-ja san čista suprotnost od tebe pa sama zaključi whats going on...he he he...uživaj...grrrrr...

    avatar

    03.09.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    točnije rečeno: moje raspoloženje je čista suprotnost naspram tvoga...nisan muško, ali san full kratko ošišana (osim mog crnog, vraažjeg repa koji neumorno raste ;))...hmmmm-vitka?? ajmo reći-normalna, sa malin trbušćićen i dooobrooon guzon (he he, umislila san se)...i volin tequillu =)))) gotov da san potpuna suprotnost od tebe ;))) ahahahahahahahah...hi hi..

    avatar

    03.09.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • razliven

    ajme mislim da mi se vrti u glavi od citanja ovoga XD super za malu, ne daj ju stavrosu! :) i doci ce jos puno puno ljeta i zivot jest lijep u stvari.

    avatar

    04.09.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • crolga

    Što fali Stavrosu? On, Mickey Rourke i Tori Spelling su mi uzori u životu, eh kad bih barem mogao biti poput njih... :-( A mislim da je tvoj problem strah od promjene - bolje ostati u lošem poznatom, nego ući u nešto nepoznato... Ne kažem da ti je loše, da se razumijemo, već u tom poznatom imaš određenu sigurnost koju u nepoznatom tek moraš izgraditi, a vrlo dobro znaš da se sigurnost ne izgrađuje preko noći... Bonus na tvojoj strani jest što nisi sama u tom pothvatu... I još mi se čini da Blekicu (aha, si vidla, treće lice) hvata malena trema zbog napuštanja svega poznatog, svih malih sitnica koje olakšavaju život... Sve je to za ljude... :-)

    avatar

    05.09.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • Uphere In My Tree

    Laptop je super stvarčica, Ja sam ga kupio prije malo vremena, nema buke, žica....i ugodan je za pisat budeš vidla uostalom i više mi uopće miš ne treba kad se navikneš...Podsjetila si ma na Ispovijed o tome razmišljam neko vrijeme i nikako da...odem, budem. Ja sam se već skroz priviknuo, zapravo mi je falilo još jedno 5 dana da se baš fino odmorim...ali to je tako. Pozdrav!

    avatar

    05.09.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Emmaline

    eh srecice... ne bijah ja kod tebe vec dugo dugo dugo... nadam se da si mi dobro... citajuci post zvucis dobro... navratih samo na par minuta (ne stignem duze) da te pozdravim, da ti kazem da cesto puta pomislim na tebe i na tu tvoju famoznu selidbu ('oces ti vise?? ;))... sala... samo da sve dobro prodje... Crolga misli da te hvata nervoza... vjerujem i ja... ali ona pozitivna nervoza... jer prelazis jedan vrlo vazan prag u svom zivotu... neka ti samo sve ono sto se nalazi iza tih vrata donese nista drugo no dobar (a ako moze i bolji) zivot... samo polako... pazi na sebe... :) mwaaaaaaaaaaah :)))))

    avatar

    06.09.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • devil inside

    ja sam užasno zbunjena zadnjih dana...heh
    pusu ostavljam...

    avatar

    06.09.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • Ognjena

    a jadna ne bila a ko se snjin slažeš......uf uf uf evo počeli ljudi dobivati krivu sliku o meni.....nisan se tribala ispovidati o tome našen početku....a iman i ja tako kumče samo što njezini slušaju duhovnu glazbu i žaka...tako da san i ja kaj ti tu da spasin dite od moguće propasti..........

    avatar

    07.09.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • mALa309

    Hello, evo da se i ja tebi javim.... podvojena ličnost... poznato mi to od negdje... zanimljive ti se vizualizacije javljaju... a laptop... i ja sam evo bash jučer dobila laptop od starog... mislim da i moj mene pokušava pomalo za stalno preselit... ;))

    avatar

    10.09.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • § cAuGhT iN cHaInS §

    daaaaaaaajjj....nemoj me prcati,kažem ti nije to moja soba.......poctraf

    avatar

    10.09.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    ma sve je to super, al do kraja zivota cu se peglat sta je neznam ako ne odgovor :D mrnjau

    avatar

    12.09.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Nepoznata adresa

    ja volim jesen, nije vruće nije hladno... i sve neke lijepe boje... i možeš dosat tog na sebe obuć... volim kad mogu puno tog potrpat... glup mi je komentar... ajd pusa blekica... od tvoje de de :*

    avatar

    13.09.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    opel tigra je auto koje iskače iz svih opelovih modela, a i šire jer ja još nisan uspila naći auto koji mu sliči (nešto pretjerano)...ne razumin se u makine, snagu, motor i ostale muške stvari (he he), ali izgledon ne liči na opel corsu uopće (bar ne meni, a i niko mi to još ni reka)...ja bi ga najvirojatnije tila sad kad mi ne triba nešto previše prostora u autu (hmmmm, možda i triba? he he-retoričko pitanje)...ali na mojoj listi autov iman pre pre više dobrih autov da bi ikoga mogla izdvajati, osim tigrice koja je baš raaaaaaafff ;)))) i alfice, opel astre gtc, bmw-a, hone civic-accord, mazde RX8, 6 ....evo, opet san se uvatila u nabrajanju, grrrr. =)))

    avatar

    13.09.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    znan da je to auto koje ja navirojatnioje neću kupiti jer ni nešto-više samo izgled...ja znan da će neko smenon ići (čitaj: neko ko zna) kad ja buden kupovala..lipo je sanjati, ali kako snove ostvariti, hmmmm-to je pravo pitanje ;))))) ako oćeš sigurnost kupi-djipa i rješeno ;))))))) npr. bmw X5...sad mi reci da to ni dovoljno sigurno za te pa ću te ..... hihihihihiihihihih... ;)))

    avatar

    14.09.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • Ognjena

    aj aj dobro....IZMORILI je ipak prava rič...he he ali eto ja pokušavan to ljudima tako reći da ne mislu odma na sve i svašta kaj neki..:)))

    avatar

    15.09.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    draga moja, ima nešto only for you na svon blogu ;)) hehehhehehehehehe..
    pozdraFFF ;)

    avatar

    15.09.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    uzivaaaj :)

    avatar

    18.09.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    halo mala, gdje di zbrisala?? :]

    avatar

    19.09.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • dark angel

    došla sam te samo pozdraviti jer me dugo nije bilo ovdje. nemam vremena čitati, učim. treba završiti ovaj faks konačno. :) sutra nakon ispita se vratim :) pusa

    avatar

    19.09.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • § cAuGhT iN cHaInS §

    a da napišeš novi post? jesi možda o tome razmišljala?............poctraf

    avatar

    20.09.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • munjena dalmatinka

    ma disi ti?????
    ni valjda da si i ti uzela odmor od svega oli nemaš inspiracije...???

    avatar

    29.09.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    @dalmosica: ma nisam ni uzela odmor niti je nestalo inspiracije.. =)) a zapravo i jesam.. =)) ''nemoj pisat ak nisi cijela u tome''... a trenutno nisam.. selim se.. krecim, biram namjestaj po ducanima heheheh i jos radim.. a za blog ipak treba vremena.. najlakse je napisat post inspiracije uuuuvijek ima ali onda cekirat i odgovrarat komentare, gledad drage blogove sve to uzima vremena.. kako si rekla treba poslozit prioritete, pa trenutno vrijeme za bloganje koristim za... spavanje hehhe =)) vrati cu se ja... ;))) kad se odselim u nasu kucicu, u svoj novi office mmmm... dignem noge u zrak i lijepo blogam =))) a mozda i sa svoje lila kutnegarnuture heheheh.. jedva cekam da stavim slike na blog i malo se pohvalim =)))

    avatar

    02.10.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    AKO NETKO JOS CITA ZABIT OD MOGA BLOGA hehehhe SVE VAS KISSAM I JAVIT CU SE KAD SE VRATIM u normalu =)))) na vasim blogovima cu ostavit znak da se kod mene nesto događa.. =)) heheheh sexualna revolucija.. joj evo pisem komentar i tak mi dodje sad oooopako jaka zelja za pisanjem posta al ne! onda se sva uzivim i previse vremena provodim na netu!! MISS YOU DEARLY =))) +check the komentar iznad =)

    avatar

    02.10.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    joooooj evo sad sam u depri.... cmiii... =(((( ocem blogat... =(

    avatar

    02.10.2006. (13:18)    -   -   -   -  

učitavam...