Komentari

dominus.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tota

    Nisi bio shvacen,pa su te izbacili :)

    avatar

    02.09.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • Volkswagen

    E Pazin Pazin, jesi specijalac...vidim da ti ne nedostaje inspiracije za zajebanciju dole:):):)
    pozdrav i cujemo se

    VW

    avatar

    02.09.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • luj0 & j0ka

    Pa jebemu mater nas balkance uopce ne shvacaju... Ali mi je drago sto si ljudima objasnio kako kako mi kupujemo :D:D

    avatar

    02.09.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • luj0 & j0ka

    Btw: joka se planira zaliti Uredu za medjunacionalnu snosljivost, jer nam ne dopustaju isticati narodne nosnje u javnosti, te bi ovo moglo eskalirati u međunarodni incident !

    avatar

    02.09.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Mia

    Evo vidis da citamo tvoj blog.. Bas si posasavio,ali zasto si isao sa tim slaufom? :)) Fora.. Brzo ozdravi. Kisic od mie i tee.

    avatar

    02.09.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • luj0 & j0ka

    Pa mislim domo, zasto nema bloga od najboljeg razreda 3c tj sada 4c???? tj zasto nisam ja kao bivsi webMASTER na popisu linkova, nevolis me vise??? :-(

    avatar

    03.09.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • petra

    koji outfit,u jednom filmu sam vidjela wallmart,jer se radnja odvijala u njemu,svasta. vidim da ti je zanimljivo,samo da znas moji starci isto citaju tvij blog i pozdravljaju te!

    avatar

    03.09.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • tata od PS i PR

    Hi, bubani beracu pamuka....valjda je najgore proslo, bar se tako kaze, jer nikad nisi siguran hoce li sutra biti jos gore (vrlo utjesno i ohrabrujuce).No radi toga da tebi dignem moral , a cijeloj tvojoj ekipi (a i sire) bacim bubu u........cekaj kamo ono..nema veze..zaputih se tako ja prosli tjedan u jedno malo talijansko pitoreskno mjestasce, naravno samnom je bio i moj prijetelj sa nesto manje kose od mene..........I imali smo sta vidjeti (jako puno toga) pa je nakon nekoliko "leadfree" pivica pala dvoglasna odluka koja je jednoglasno prihvacena : bye Brixen..hallo San Martino di Castrozza.Ovo sada ce zvucati smijesno , ali cjena za polupansion, ski kartu i zdravstveno ce biti vrlo vjerovatno 500€ , a prijevoz za one koji ne mogu drugacije biti ce vjerovali ili ne (da ti sizne keva) 500 kn .Jasno da ce flyeri preplaviti GEK i obliznje mu istorodne ustanove (Zare,Morcic,Kini,Deus) vec nadolazeceg tjedna...Dakle biti dobar i cool prema starijima ( ja vec jesam) i nakon prepricanih ljetnih dogodovstina, brze bolje krenutu sa planiranjem kako i zasto ne biti u Opatiji od 7-14.01.07. Inace mi doma imamo malu frku, naime PS (za one koji ne znaju Pipin Stariji) odbija sutra ici u skolu u koliko na skoli ne bude vijorila i zastava Spanije (uopce ne kuzim zasto)...a PM ( to je Pipin Mladji) preskace prvi da skole jer je na mini maturalcu na Obonjanu, ex otok mladosti, i tamo se valjda pomladjuje.Kako je to otok stotinama milja udaljen od kopna i najblizeg TV odasiljaca oni ne gledaju TV pa ja moram pratiti sve sportove (a toga ove dane ne manjka) i slati kratke i sazete SMS-ove kako bi PM bio u tijeku......Joka&Lujo imaju neke opake planove za odlazak preko bare, i to samo radi toga da ti u lice kazu kako bi se mogao malo cesce i redovitije javljati, i da se ne salis sa bolescu, jer ti si tamo da ucis a ne da bolujes........navodno bi se istoga dana vratili jer Joka dobije jaku zgaravicu od burgera a to mrzi vise od svega.Eto vidis, bio sam kratak i neprecizan, kao i obicno.........osjecaj se pozdravljenim iz zone GMT+2.

    avatar

    03.09.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • luj0 & j0ka

    E pipine pipine, pozdravljam tvoj kratki doprinos ovoj stranici, e bash si me nasmijao, hehe, mislim da bis trebao dobiti svoju kolumnu u nekom tjedniku jer ovo treba podjeliti s javnosti, a sto se tice tvoje porukice ja sam ovo isprintao i stavio na zid, jer je genijalno napisano, Dolje Mesić, Živio Pipin!!!!!!!!
    Ja se javljam za skijanje :D
    E i kada budemo isli moze moja stara u tvoj auto a drug sorli u moj :D???

    avatar

    03.09.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...