Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ledenaicy

    Viiiš, to i ja mislim. A nisam gledala Juliju..Doduše, telkač je radio, ja sam si napravila nesicu, malom djetetu kakao, sve zajedno s nama u krevetu, lijepo popijemo, i ...malena spava. A ja eto, blogam, do besvjesti..

    avatar

    01.09.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • mama44

    Fanny, blato k'o blato...oni kažu da je ljekovito, tu i tamo hodaju crne spodobe, uvjeravaju me da im je bolje, da ih kosti ne bole...i ja vjerujem do jedne granice, jer jedino što je zagarantirano poslije tih tretmana, jest prljavština i sedmodnevni smrad...provjereno...šalim se, treba biti uporniji, sigurno ima nešto u tom sastavu...ne znam, lani sam radila baš na kiosku u Ćižićima, sve je bilo normalno, ove godine sam samo jednom tamo prošla i ne vidim da je netko nešto mijenjao...nisam niš ni čula...dakle, blato do koljena, a može i više:)) Nego, Krk je lijep, stvarno, ali kao i svugdje, i tu ima tamnih strana mjeseca...na žalost.Kijac, ono naselje do Njivica, sastavom je jako, jako raznoliko, mislim na stanovnike...nema nikakvih sadržaja, klinci su otprilike svi istog uzrasta, a roditelji baš i nisu pretjerano zainteresirani za neki odgoj...vidjet ćemo kako će to biti kroz par godina...ipak, dođi ti na Krk, ljeti je to sve drugačije, problemi isplivaju samo zimi...:))

    avatar

    01.09.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • mama44

    ...sad sam post pročitala....moje pjesme moji snovi...a bilo bi lijepo...:))

    avatar

    01.09.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nisam gjedao Juliju, ali sam bio u Austriji (Öst Tirol) po malim mjestima i sviđaju mi se. Sve zeleno i kravice pasu. Kućice sve u cvijeću. A ljudi dobro žive i u zabiti. A kod nas još uvijek ima puno pitke vode i to treba čuvati, a riječka je među boljom. Pozdraw

    avatar

    01.09.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • Enie

    Voljela bih i ja reci da sam uvijek optimisticna...ne polazi mi bas stalno za rukom...pozdravljam i ugodan vikend zelim...

    avatar

    02.09.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ovo je idilično odsanjano, ali osobno, ne vjerujem da će se bilo što ovdje promijeniti..vječito pitanje da li se riba čisti od glave ili od repa, čini mi se da će još dugo biti aktualno na ovim prostorima, a tvoje željice-čista utopija..Da se razmemo,nisam pesimist, radi se o mentalitetu ovdje, a to je nešto što se ne da iskorijeniti..:)

    avatar

    02.09.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    U pravu si,treba ostati optimista,jer,ipak,neki pomaci,iako mali,vidljivi su.Osmijeh ti ostavljam!

    avatar

    02.09.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Ej, di si fanny, opet rakija radi:)))) Dobra ta tvoja susjeda, al nećeš priznati:)))

    avatar

    04.09.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...