Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fidel

    baš sam sanjo nekog psa koji se igubio i došo sav mokar do mojeg stana no da ne serem o svojem snu mene zanima kak bi ti pomogo toj gladnoj djeci?
    ja sam htio uplacivat neke pare za nekog klinca u Brazilu , znaš ono sponzoriranje djece al onda kak nemam nikakvu karticu moro bi platit prek pošte i njima bi moro dati više para neg kaj šaljem (a tolko para nemam)! a ono kaj me još jebe je to što cujem da puno pomoci ne stiže na svoje odredište. i ono kaj me još jebe :) je to kaj svi mi samo pričamo il pišemo o tome kao ajd bar smo svijesni situacije... al to malom gladnom afrikancu niš ne znači!!!!!!!!!????? treba poduzimat konkretne korake!? baj!

    avatar

    01.09.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    pa ok,ni ja nemam uvjete da udomim malog afrikanca ili bilo koga malog,niti imam love da ga sponzoriram,ali sam u svojih(nije bitno)godina...spasio nekoliko životinja i uvijek ću biti sretan zbog toga.U ovom trenutku imam tri psa koja su moji stalni članovi kućanstva(naime dvorišta),našao sam jednom davno mače u šumi koje je netko bacio i koje se zamalo ugušilo kad je dobilo hranu...život je važan čiji god bio.Prije 20ak dana našao sam u dvorištu male dvije grlice koje su ispale iz gnijezda.Pokupio sam ih i hranio,a za koji dan puštam ih na slobodu.Nisam ja neki dr dulitl nego samo budem sretan kad spasim jedan mali život jer i on je dragocjen bez obzira što je mali.

    avatar

    01.09.2006. (20:34)    -   -   -   -  

  • dora

    fidel - istina je ovo da to što smo mi svjesni situacije ne pomaže gladnom afrikancu ali ali!pod jedan, osim ako netko ima puno para da ih šalje u siromašne zemlje (uz to što si rekao da puno toga ni ne dođe na cilj), ne postoje neki "konkretni koraci" koje mi možemo napraviti, a da bi to sretno završilo. ne. ili?
    pod dva, to što smo mi svjesni situacije i samo seremo po internetu a ništa ne radimo možda jednom u dalekoj budućnosti ipak pomogne da se osvijesti veći broj ljudi, a to je kolko ja vidim, jedino potencijalno riješenje.

    avatar

    02.09.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Slažem se sa d. Na kraju krajeva, pa nije niti potrebno sponzorirati gladne sa puno para. Kada je prije nekoliko mjeseci bila totalna humanitarna kriza u Keniji izašli su podaci da je za hranu u Keniji potrebno 2$ po osobi mjesečno. Za to se zaista ne treba biti bogat, no činjenica jest da najveći dio love ostane u proračuni za plaće Crvenog Križa, Caritasa i sličnih. Ipak, trebamo se odreći malo komfora, iako sam ja pristaša revolucionarnije opcije mjenjanja svjetskog stanja.

    avatar

    03.09.2006. (08:09)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Mi mali ljudi ne možemo napraviti mnogo, ali i puno malih stvari može se pretvoriti u nešto veliko. Najgore je ne raditi ništa zato što ne možeš uraditi mnogo. Kad god mogu učestvujem u kakvoj humanitarnoj akciji. Najdraže mi je kad se da broj računa osobe kojoj je pomoć potrebna pa da uplatim direktno, jer sam tako sigurna da je novac došao na pravo mjesto. Nikad to nisu velike sume jer nisam bogata, ali ako nas puno uplati malu sumu ipak se skupi. Veliki sam ljubitelj životinja i do sada sam ih puno pomogla udomiti. Na žalost sad nemam uvjete da ih bar privremeno zbrinem, pa mi se pomoć svela na zvanje prijatelja da mi pomognu u traženju udomitelja prije nego životinjica strada. Apsolutno se slažem s tobom da onaj koji može biti okrutan prema životinji, nije daleko do okrutnosti prema čovjeku.

    avatar

    11.09.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • Urbany Drolja

    ANIMAL LIBERATION FRONT....meat means murder, and i am not a killer..OI TOY

    avatar

    11.09.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...