Komentari

tigrica24.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Jele

    Tesko je prepoznati srodnu dusu, to je jedini problem u svemu tome. Nekada smo u nekoga toliko zaljubljeni, ili on/ona savrseno odgovara nasim zamislilima,ali ne mora znaciti da smo nasli upravo nasu drugu polovicu... Za pronaci nesto tako dragocjeno treba mnogo mudrosti... Ive moja, vidimo se uskoro, kada nam skola pocne :) Btb+

    avatar

    31.08.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • marta

    E Iwe,slijedeći tjedan smo ujutro u 8.Iw.Meni vlak ide ančić mi je rekao da se nađemo na glawnom,a Kaca na trgu.Meni vlak ide u 7:01 pa ću stić na glavni oko pol8 pa se tad nađemo tad s Iwančićem,a s Kacom oko 7:45?

    avatar

    02.09.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • Mifica

    Ej mala... što se tiče prekida, mislim da sam ja dosta ubačena u priču i znaš da sam dala sve od sebe! Al moj brat ko da je od griže napravljen... kad ti nađeš nekog koga toliko voliš, ko odgovara onom što ti smatraš savršenim moraš uvijek pazit što te čeka s druge strane jube... to je tako! Rekla san ti što mi se dogodilo ovih dana... Meni se isto toliko toga nakupi... ali moramo preć priko nekih stvari da bismo dosta toga naučili... razmeš? :) Znam da razumiš iako ne želiš to prihvatit... volin te mala! oslobodi osječaje!

    avatar

    08.09.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...