Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • espadrila

    nas nekoliko je odlučilo planinarit. i hoćemo. čim prestane kiša.

    avatar

    30.08.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • ..e pa sad si me baš pogodio u sridu...osim što eto putem ove škatule hoću biti u toku ,tako je i s rekreacijom...od svoje 32-e godine redovito brzo hodam,u vikende muž i ja do sada smo u samo jednom danu prevalili 126 km..od desetog mjeseca do travnja vježbam u teretani dok kćer ide na svoje plesne i engleske sate,ja bildam...do posla svaki dan prevalim devet km i opet natrag...nisam vozač i držim da bi mi se puno ljudi moglo pridružiti,naročito što se tiče odlaska na posao,jer ne bi bilo živciranja i zagađenosti...joj sad sam pretjerala i možda zvuči čudno,ali sve stignem sa voljom i puno ljubavi napraviti...još da mi je u planine,ali to krećem kad odem u penziju...uopće ne gledam tv i tu i tamo pročitam koju knjigu...dakle:sve se može kad se hoće,pa ti kreni,jer nikad nije kasno...ali za blog još nemam hrabrosti,a ovisnik sam skoro...big mama

    avatar

    30.08.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • Blog jednog Rockera

    Super post!
    Citamo se!

    avatar

    30.08.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • 2tref

    A seks, zaboravio si uračunati seks kao fizičku aktivnost.

    avatar

    30.08.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @2tref me je preduhitrio... al neću se puno busat s tim, da se ne ureknem, pa da mi opet ne bude aštinenca dva tjedna!!! inače rolam... sad nisam cilo ljeto, ali počela sam ponovo od nedavno:-)))

    avatar

    30.08.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    hi-hi, a moje biće doživi šok u 4.55, pičim put poduzeća desetak minuta busom, iskipaju me te imam proć još par stotina metara. Tih pet-šest minuta za divno čudo na nogaman spavam ;D Moj posao je vezan za metlu, moćo, arf 99 posto. Kad krenem rekreiram se za desetoro. Bil´se ko minja? ;D

    avatar

    30.08.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • Čuvitar

    Ima nas jos, ima nas jos....koje olaksanje kad znas da nisi sam..........

    avatar

    30.08.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @2tref: eh, sad me oćeš navuć na tanak led, naravno da je sex odlična fizička aktivnost, moja preporuka je barem tri puta dnevno (Svakih 8 sati po jednom, ili kako vam drago). Možda sam u zabludi, ali sex je opet sjedeća ili ležeća aktivnost, ne znam je li to izvedivo dok hodaš ili trčiš.
    Možda da je pokušat na biciklima? Ili rolama :)))

    avatar

    31.08.2006. (08:32)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ...savršeno te razumijem - moprat ću i ja malo parkirati auto. pozdrav

    avatar

    31.08.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • pogled

    Post je savršen... Ja se bavim alpinizmom i skijanjem, a kad imam vremena prošetam i do teretane... Prije sam trenirala kick boxing, ali sad više nemogu... Radi nekih zdravstvenih problema... Ostavljam ti pozdrav... Mah-mah

    avatar

    31.08.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • Milou

    Sex, bilo stoječki, ležečki ili sjedečki, moguć je i u trku! Al taki obično ne valja. :D Ja sam se danas pošteno našetao. I to po ovoj tramontani. Sad sam miran sljedećih mjesec dana. Barem.

    avatar

    31.08.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • carla

    Nije loša ideja-fizička aktivnost u svakom slučaju.
    Ali ja san danas bila na poslu, pa san skuvala ručak, poslužila ručak, skupila sude pa ih uvalila u makinju pa san po kući skupljala patike od dice, šugamane sa plaže, zalila cviće, pripremila za sutra ručak....itd itd..kad san vidila koja je ura-preostalo mi je jedino da upalin PC škatulicu i da od moje gimnastike zaigraju samo prstići po tipkovnici i pogled u ekran livo pa desno.
    Puno pozdrava i posjetite moj novopečeni blog

    avatar

    31.08.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    i ja se svakog dana budim oko pet, stvarno nije za ljude....

    avatar

    01.09.2006. (07:40)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Dok sam živjela u blizini Trogira svaki dan sam s dragim bacala kilometarske šetnje po rivi, gradu, Čiovu, Segetu, Medenoj itd, trčali smo bar po pola sata, igrali na stolni, ili uništavali sjedala u oba auta ;-)
    Otkako smo u Splitu, nekako smo stali, početak ovog zajedničkog života spojen sa umorom i mojim kulinarskim akrobacijama rezultirao je smanjenjem stambenog prostora u vidu proširenja tjelesnih oblina kod nas oboje. Ali sad smo otkrili čari trčanja po Žnjanu, stolni tenis za samo deset kuna za po ure, sad ćemo nabavit bicikle i role, a sjedala smo zamjenili za krevet, pa sad opet očekujem naglo poboljšanje! Važno je natjerat se, jer iako bih i ja najradije legla i digla nogice nakon 8 sati sjedenja za kompjuterom (a koji se uvijek produže još malkice!) pa onda kuvanja i pranja i peglanja...nikad mi nije žao što poslušam onaj unutarnji glasić koji me zove van.
    Pridružujem se tvom apelu za dizanje guza i gibanje na zraku. Toliki svijet nas čeka vani, daleko od kompjutera i tv-a...

    avatar

    01.09.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • lega svega

    sreća i Bog pa živim na selu pa poslije obavljena posla poslijepodne imam da se rekreiram do besvijesti

    avatar

    14.08.2012. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...