Komentari

justapound3.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • dvi i po litre vode

    hopla, cupa, cupla hopa.. :) slazem se s tobom.. pozzz

    avatar

    30.08.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • Another Butterfly

    Neznam...ono...i ja sam "nova"...u ovom svijetu "anna i mia"...ali...već odavno znam sve o anorexii i bulimii...jer me to oduvijek "zanimalo"...sama sam to sve probavala...izgladnjivala se...povračala...ali uvijek bi na kraju odustala...i opet bi se vratila na staro...i tako u krug...ja neznam...jesam li Anna..Mia...ili nešto treće...ali ja jednostavno želim izgubiti neželjene kilograme i osjećati se dobro...oduvijek (tj. odkad sam ušla u pubertet) mrzim svoje tijelo..jer sam debela..nda...neznam niti zašto ti ovaj komentar pišem...ali eto...kad sam vidla blog od DIT...počela sam razmišljati o tome da i ja "probam" izgubit (opet) te kilograme...samo...misla sam da će mi ovaj put biti lakše..jer...ako otvorim blog...imat ću potporu, podršku..a to puno znači (znaš i sama)..sori što se komentar odužio. :)..

    pusu šaljem

    avatar

    30.08.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • Daj mala kaj sereš. Nije to stvar izbora, nego jednostavno nedostatak kritičnosti. Ne može meni netko tupit u zdrav mozak da je debela kad joj se vide kosti i koža.

    One cure totalno izgladnjele ko da su iz logora stigle i još uvijek se smatraju debelima. Zar ne da to i nije baš "objektivno" ?

    A o čemu se ovdje radi najbolje govori jedan od "recepata" koji kruže unaokolo:

    """12.Strogo je zabranjeno pojesti više od 700 kalorija,ko pređe granicu dobije uvrede od svih (ali brutalnu uvredu-nitko neće biti nježan (i to uvrede tipa debela si i tako...hehe""""

    Sve najbolje i da vam se prosvijetle te lude glave !!!

    avatar

    30.08.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • 12.Strogo je zabranjeno pojesti više od 700 kalorija,ko pređe granicu dobije uvrede od svih (ali brutalnu uvredu-nitko neće biti nježan (i to uvrede tipa debela si i tako...hehe

    **********

    EMOCIONALNA UCJENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    30.08.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • "Ja ću biti simbol savršene građe kada prođem ulicom i svi će govoriti "kako je zgodna" ."

    AHA. HOĆEŠ, HOĆEŠ.

    MA kakva god da bila, uvijek će biti ljudi kojima ćeš se sviđati i koji će te prihvaćatai, a bit i će i onih drugih. Svi mi, ma kako god izgledali, imamo ili smo imali problema s tim. I s tim problemima se treba suočiti na neki drugi način, a ne na taj.

    Posebice još kad se ima na umu da ti NISI DEBELA !!!

    HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOO !!!!

    WAKE UP; BABYGIRL ;)))))))

    avatar

    30.08.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • fatlory

    Joj, pa vratila si se!!! Baš mi je drago, mislila sam da si nas skroz napustila... Slažem se skroz s tobom u vezi nove cure i, naravno, MI NISMO BOLESNE!! Kissach :)

    avatar

    30.08.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • Ej, Lory.....Vidim koliko ste uvjerene u to da to što činite nije bolesno kad non stop morate jedna drugu uvjeravati da to što činite - nije bolesno ;)

    avatar

    31.08.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...