Komentari

81828.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dva

    mislim da si našla pravi način da otjeraš crne misli..gledaš u svoju djecu - kako se smiju, rastu, igraju...
    big kiss i pozdravčić šaljem :))

    avatar

    30.08.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • hotmama

    Djeca lijece tugu. Pozdrav od "preko granice."

    avatar

    01.09.2006. (03:51)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Os' me to nazvat, daj na mob jer kucni mi je promjenjen...cek idem ti ga mailat:) pusa

    avatar

    01.09.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • bombonina28

    prvi puta sam na tvom blogu i pročitala sam cijeli .vidim da ti u posljednje vrijeme nije lako..ali uvijek na kraju tunela postoji mala svijetlost za koju se isplati živjeti..imaš svoju dječicu koja su ti najljepši Božji dar koji možeš imati..a drugo će se srediti s vremenom..nakon svakog ružnog perioda trebao bi doći onaj ljepši time se vodi i bit će ti lakše...znam puno ljudi koji su otišli iz Hrvatske trbuhom za kruhom..malo njih se totalno saživilo sa inozemstvom..uvijek su jednom nogom u Hrvatskoj...znam da ti nije lako pogotovo radi djece jer ondje djeca nemogu odrastati spontano..nemožešn ih pustiti van bezbrižno...nitko nema vremena za nikog i svako više manje živi svoj život..to ti je današnjica..ja živim u Zagrebu ni tu nije ništa bolje, svake godine sve gorje..sjećam se prije deset godina kavica sa susjedama, pečenja kolaća, ..a sada jednostavno nemam vremena toliko isplaniran dan da se sa susjedom vidim eventualno za vikend..ako..što se tiće klinaca ne možeš ih pustiti same van..moraš bit s njima..Zagreb se toliko izgradio da su svuda samo neke nove prometnice i avenije..zato i mene pere nostalgija za nekim drugim vremenima..kada smo imali otvorena vrata stana i živjeli slobodno..a ne sada ih moraš kljućat mult lock bravam..srećom udala sam se za Slavonca..obožavam Slavoniju i ljude koji odišu toplinom..iako se narade..uvijek imaju vremena za susjede i prijatelje...evo veliki pozdrav i svu sreću ti želim...sorry ako je dug komentar, ali nisam vidjela da imaš mail pa da pošaljem ;-)

    avatar

    02.09.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Draga moja Vranovko, kod nas se kaže: strpljen spašen. Znam da je to lako reći. Ali tako će to i biti. Tvoja ti draga dječica svakim danom priušte malo nečega nesvakidašnjeg. Ta brine se Bog! Znam da ne zdvajaš. Lipo te i puno, nako pravo šokački pozdravljam i svako dobro želim!

    avatar

    02.09.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Veliki poljubac ti šaljem

    avatar

    07.09.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Malo prije sam, draga moja Vranovko, divanijo s prijateljem iz Ruščice. Tamo je sutra kirbaj, pa se sjetio tebe. Na moj sam blog stavio novu pjesmu, naravno našu, pravu, lipu, slavonsku. To što nam je zapisano na srcu nikad se nemože izbrisati. Tebe ko i uvik pono, puno pozdravljam i želim ti od srca svako dobro!

    avatar

    07.09.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • moje vijuge

    Eh, da..i mene djeca "dignu" kada potonem..možda su nekada zahtjevni, ali daju neusporedivo više.. pozdrav i pusa :))

    avatar

    08.09.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Nema te već dugo...

    avatar

    14.09.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...