Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • finding myself

    pa i nije mu neki razlog za ljutnju...ili barem ne bi trebao biti...

    avatar

    08.09.2006. (08:00)    -   -   -   -  

  • ^°pinky°^

    Blog je pre pre pre dobar!!! Nadam se da se citamo???

    avatar

    08.09.2006. (08:00)    -   -   -   -  

  • ^°pinky°^

    E finding myself!! U istoj smo minuti napisali komentar, vidiš??

    avatar

    08.09.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Dobra je fotka! :) Dobar je - naljutio se jer ne moze u krilo... :)

    avatar

    08.09.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • Dani

    Odlična fotka! E tako se meni jedna maca, daaavno dok sam bila mala zaletjela i ugrizla me za prst. Brrrr! Ali svejedno ih volim. A volim doći ujutro na posao i uz kavicu uživati u tvojim tekstovima.

    avatar

    08.09.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • Kako nije - "neki razlog za ljutnju"? Finding myself - kad te netko ignorira to je obično veeeliki razloga za veeeliku ljutnju!

    A ti i pinky ste se sinhronizirali ... pazite da se ne sudarite - na klupici!

    Ignis, siroti prst! Al' vidim da te to nije "odbilo" od mačjeg svijeta. Ima nade da dobiješ - još po koji ugriz...i ogrebotinu. Što sve ide - u rok službe - mačkoljupcima!

    avatar

    08.09.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • A to sam, (malo prije) bila ja - Leclerk (uz " značajno "podizanje naočala).
    Pošto pišem u pauzi ispita - pa potpis nije automatski.
    Slušajte pažljivo, jer ću reći samo jedanputa - To sam (u gornjem komentaru) bila - ja, Rusalka.
    BDW - gledate li Alo alo? I tko vam je nadraži lik?

    avatar

    08.09.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • Dani

    Skužili smo te! Ma već jesam, jer mace od mojih prijatelja odmah mi prilaze, skaču u krilo i redovito se igraju mojim prstićima - grickajući ih. Najdraži lik u legendarnoj Alo, alo seriji mi je Edith. Fora mi je kad onako pjeva u falšu (i to treba znati!).

    avatar

    08.09.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Pobrkala si me sa Dani, nju je macka ugrizla za prst. Mene macka nikada nije ugrizla za prst, ali zato jesu kunic i hrcak! :D
    Alo, alo mi je zakon! I ne znam koji mi je bolji lik. Zbilja su svi odlicni na svoj nacin. Old bet mi je isto super lik! Ma svi su! To je valjda jedna od rijetkih serija koja je na neki nacin postala kultna! I njihov humor uvijek pali, bez obzira na godinu u kojoj se serija prikazuje! :)

    avatar

    08.09.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Nego draga moja Rusalka, pa koliko ti tih ispitnih rokova imas tijekom ovog mjeseca? :(

    avatar

    08.09.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • rU

    Naravno da sam pobrkala, Ignis, kad odgovaram na komentare u "ukradenom" vremenu, a ne lijepo na miru. Al' nisam puno pogriješila... jer kako vidim, gricnuli su te - premda ne macani. A mene je u djetinjstvu štipnuo za nogu gusan koji je branio guščiće... i mogu ti reći da baš nije bilo ugodno.
    Što se tiče Alo alo - ne znam tko je bolji i teško bih se odlučila tko mi je favorit. Krajnji bi izbor vjerojatno bio isti kao i tvoj.
    Ispitna roka su dva - ali ja imam više kolegija, na više studijskih grupa.
    Uz to - nemam više živaca za maratone - od jutra do sutra.
    Mogu najviše "prožvakati" tuce studenata dnevno. (Osvrnuh se na zadnju rečenicu i vidim da zvuči prilično - ljudožderski). Naime ... osjećam da mi -kad su ispiti u pitanju- koncentracija brže opada nego prije. Za razliku od drugih dijelova posla gdje mi se čini da radim koncentriranije i bolje nego prije.
    A ispiti su "osjetljiva stvar", pa ne bih htjela onima koji su zadnji na redu ne posvetiti punu pozornost.

    avatar

    08.09.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ma ugrizli su mene i pas i macka, samo ne za prst. Macka me ugrizla kao klinku od 2-3 godine za gornji dio dlana ruke, i vidjeli su mi se svi zubi na ruci. Jadam Cuncosa, izgleda da sam ga bila prejako zagnjavila. :) A pas me jednom ugrizao za guzicu. Nosila sam crveni rucnik preko ramena kada sam se vracala s plaze i rucnik mi je visio taman u ravnini guze, i kada tamo zatrcao se jedan pas i malo me gricnuo. Nije bilo strasno, ali ipak me gricnuo. :) Osim toga, kao sto rekoh jednom zec, jednom hrcak. Milijun puta su me ugrizli moji ferreti i mogu reci da je par ugriza bilo jako, jako, jako, jako neugodno. No, sve se prezivi. :)
    Uff. Da tako ima vise smisla. A cuj, koncetracija pada s godinama, odnosno nastaju poteskoce u kratkorocnom pamcenju i to je samo jedna od cinjenica starenja. Sve nas to ceka. Iako u ljudi koji su intelektualci to se nesto manje osjeti nego kod ostalih. Ipak redovito "treniranje" donosi neke benefite. :)

    avatar

    08.09.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • finding myself

    ah...ignoriranje...a da...to može biti...uh...mačak se osjetio ignorirano?Eto, nisam uopće o tome tako razmišljao...
    P.S.Nećemo se sudarit...Ako nismo do sada...
    Tu seriju sam prije gledao, cijelu, ali sad ponavljaju, pa me baš i ne zanima, a s druge strane, ni nemam mogućnosti baš...

    avatar

    08.09.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Nemoj mi samo reci da skorpijice ne znaju iskazati svoju ljutnju, znam puno skorpija i jako dobro znaju pokazati kad su ljute, cak i ugristi. Mace su male bebe naspram ugriza skorpija. Bit ce da si ti neki blazi oblik tog znaka, pa onda jedes sebe. Ne valja ni to Rusalka, mogla bi cir dobiti.

    avatar

    08.09.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • rU

    Ignis, tko se druži s životinjama, mora podnijeti i pokoji ugriz i ogrebotinu. Uglavnom smo mi (ljudi) krivi jer - krivo protumačimo signale koje nam životinja šalje ili obratno. Većina će životinja "napasti" ako se osjeti ugroženo. A kućni nas ljubimci ponekad ozlijede bez "zle namjere" - kada se previše razigraju.
    Što se koncentracije tiče i pamćenja - mogu se izvrsno usredotočiti na ono što me zanima, i ono što smatram bitnim, pa i distribuirati pažnju. U pravu si - trening i aktivnost usporava učinke starenja. A kada ti prođe "prva mladost" sve ti je "žalije" gubiti vrijeme na banalnosti.

    kora - ja jesam škorpija koja se znade - strašno naljutiti. I baš sam stoga, nastojeći obuzdati tu ljutnju, i ne povrijediti nikoga, razvila sam opisanu strategiju (za koju i sama znam da nije "zdrava).

    avatar

    08.09.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Skorpija!!! :D Ja sam ti citav zivot okruzena skorpijama i ako su iz druge dekade i ako su isfrustrirane znam ih prepoznati na kilometar! :) He-he...
    Inace, mama, tata i sestra su mi skorpije! Svi redom! A nekadasnji mi je decko s kojim sam bila nekoliko godina u vezi bio roden isti dan kada i moj tata! :D Od toga su mi sestra i tata prave skorpiej iz druge dekade, a mama mi je prva dekada pa nije bas toliko tipicna skorpija.
    He-he! A ja strijelac. Malo se je falilo pa da budu sve 4 škorpije u obitelji... Isuse, na što bi to ličilo... :D

    avatar

    08.09.2006. (18:41)    -   -   -   -  

  • horsy

    kako je slatki mačak! samo nešto ne razumijem. koliko ti kućnih ljubimaca imaš?!?!?

    avatar

    08.09.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • rU

    Ej, Ignis. Ja sam ti baš ta - iz druge dekade. Frustrirana - ponekad. Inače - sestra je po znaku djevica, šogor rak, mlađa nećakinja - jarac.
    A i ja imam jednu podudarnost što se rođendana tiče- moja je starija nećakinja Jelena rođena istoga dana (i mjeseca) kad i ja. Pa sad nas dvije - dijelimo rođendan. Koji se, uzgred rečeno polako bliži. Pa smo nas dvije već počele s uobičajenom igrom - tj. kad se sretnemo ili razgovaramo telefonom uzajamno se pitamo: Kol'ko još dana do našeg rođen-dana?

    horsy, brojno stanje je slijedeće - 4 mačke (2 cure i 2 dečka) i brojne (više ne brojim) zlatne ribice + zelene vodene žabe (koje dolaze i odlaze po svojoj volji) + gatalinka(e) koje isto tako dođu/odu kad zažele + brojne žabe krastače koje danju kunjaju po zakutcima a noću kreću u lov na mušice. Prije sam imala i patuljaste akvarijske žabe, a trenutno razmišljam da ih opet nabavim.
    Sestra i njena obitelj imaju pinčera, a starija nećakinja i njen dragi mješanku Leu o kojoj je nedavno bio post. Moje su nećakinje dok su bile male imale i perzijskog mačka Peleta, zamorce, papigice, akvarijske tropske ribice.
    Dok sam ja bila dijete uvijek smo imali kućne ljubimce (npr. kornjaču Karolinu, pse, mačke, akvarijske ribe...) tako da niti ne mogu zamisliti život bez nekog kućnog ljubimca. Nadam se, horsy, da si zadovoljna ovim "podrobnim izvještajem".
    Još smo tijekom godina imali i

    avatar

    08.09.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • rU

    .... (nastavak slijedi) ... imali i pokojeg ježa (ali samo privremeno ... dok se ne oporavi ... pa smo ga onda vratili u prirodu).

    avatar

    08.09.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • rU

    Ignis, sad mi je odjednom sinula asocijacija - "koperton reklama" i ignisin crveni ručnik, na povratku s plaže.

    avatar

    08.09.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • horsy

    adje stavi novi post! super ih pišeš. obožavam ih čitati. imaš baš super stil pisanja!! PUSA!

    avatar

    08.09.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • rU

    horsy, novi će post biti sutra (već ujutro), na temu buba koja se zove Mara.
    Moram ga još dovršiti, a danas mi je bio naporan dan.

    avatar

    08.09.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • finding myself

    ne mogu vjerovat...moram ovo ispričat...ne znam znaš li već za to,al ako ne znaš... Bio je jedan blog, i ti si ga komentirala, gay guy... E pa ako nisi još vidjela, pogledaj sad na taj link... Jer meni sad opet nije jasno je li to istina ili je nešto drugo u pitanju...a vjerojatno je istina, kad malo bolje razmislim o svemu...bilo je nekih stvari... a ja sam povjerovao... ma pogledaj, pa reci sto misliš...ajoj...

    avatar

    08.09.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • rU

    Vidjela sam već, finding myself. Moje ti je mišljenje da je čovjek odustao (nisam neko vrijeme odlazila na taj blog. pa ne znam kakvih je bilo komentara u međuvremenu). To nije bio stil djevojčice (pa još 15-godišnje).
    Žao mi je zbog toga, pa mu ovim putem opet poručujem:
    Voljeti nekoga - lijepo je.
    Voljeti - koga - to je osobni izbor.
    Osobni izbori su - osobna stvar.
    Stajati iza osobnih izbora - to je hrabrost.
    uz dodatak: Ustuknuti tj. povući se, u trenutku kada čovjek ocijeni da je to mudrije, ne mora biti slabost. A ako i jeste slabost - i to je ljudski.

    avatar

    08.09.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ne, skorpije iz druge dekade tipicne su po tome da u nekom periodu u zivotu imaju jednu stvar koja im je jako, jako bitna. Ako im ta stvar stima, onda su divni, ako ne, onda su otrov kakvog nema. Vjeruj mi bas takve primjerke sam uspijesno prepoznala vise puta. Sva sreca da imam rodbinu u policiji pa se u bazi moze provjeriti kada je netko roden. :D :D :D
    Inace, Sasu sam upoznala u vrijeme kada sam se dosta bavila meditacijom i tim duhovnijim stvarima kada mi se intuicija jako izostrila. Jednostavno bih osjecala stvari koje bi se pokazale ispravnima. Tako sam dragome iz prve identificirala gdje mu je sunce, a gdje mjesec u horoskopu. I kada sam isla provjeriti nakon sto mi je dao potrebne podatke - bila sam u pravu! Zanimljivo. :) Ok, to je banalni primjer, ali meni je to bilo bas zanimljivo. :)

    avatar

    08.09.2006. (23:13)    -   -   -   -  

učitavam...