Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • °~Ignis art~°

    Je, znam to kada ne mozes ni gledati jer ti je svijetlo prejako. Uzas. Glavobolju vise ni ne primjetim pored migrena. Kazem ti najgore mi je bila ona kada sam legla normalna, a probudila se sa migrenom. To mi je bio takav sokantan dogadaj. Probudis se i shvatis da te glava unistava. Uzas. Totalno ne budem za nista s migrenom. Vise licim na nekog zombija nego na bilo sto drugo...

    avatar

    05.09.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........dobar ti dan rusalka,nadam se da je migrena prošla..........krivo si shvatila,ja sam nažalost moju nezaposlena.Imam sina desetogodišnjaka koji je krenuo u školu.
    Inače sam trebala biti kolegica jer sam završila dvi godine DIF-a,a na trečoj godini sam ušla u krivu kočiju.........

    avatar

    05.09.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • rU

    Ignis, moje migrene su nasreću rijetke. Ali opake. I kod mene obično počunu, kao iz čista mira, već buđenjem. Ovaj sam se puta probudila s tek nagovještajem, slutnjom migrene...a ona se kasnije razvila i "raspirila" tijekom prijepodneva.
    A zaista onemogući čovjeka u svemu. Isprva sam se pokušavala "hrvati" s migrenom. A onda vidjela da se to - ne isplati. Opusti se... prepusti... čekaj da prođe...prespavaj. To je jedina "strategija i taktika" koja kod mene pali.

    Katrida, sretan početak škole tvojem sinčiću.
    A što se tiče kočije (ne mora biti zlatna) - za uskakanje nikad nije kasno. Nastavi ... ili izaberi nešto srodno. Studij uz rad (nemoj reći: nezaposlena sam, jer posao mame i domaćice je 24-satno radno vrijeme) može biti dobro, korisno iskustvo. A sad je takvih mogućnosti sve više.

    avatar

    05.09.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • rU

    I još, Katrida, kočija u koju si ušla na trećoj godini nije bila - kriva. O čemu svjedoči taj 10.godišnjak koji je (opet) krenuo u školu.

    avatar

    05.09.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    A joj. Meni je to bilo gore iskustvo, probuditi se s migrenom. Cuti da je nekome tako svaki put je uzasno... :(

    avatar

    05.09.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • finding myself

    Taj savjet(utjeha) je star i puno puta dokazan!;)
    Inače baš i ne volim pauke, nemam arahnofobiju, ali nisu mi ni ugodni(bar ne uživo,u mojoj blizini)... Što ne znači da ih ne poštujem(kao i sva druga živa bića)! Ljudi rijetko tako o tome razmišljaju, ali zapravo pauci su veliki umjetnici... Pozorno promatranje paukove mreže(pogotovo kod nekih vrsta) to dobro dokazuje... A nije ni lako takvu mrežu isplesti... Čini mi se da ova na slici još nije u potpunosti dovršena... Ali očito je funkcionalna, a to je, na kraju, i najvažnije(bar za pauka)!

    avatar

    05.09.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • rU

    Pauci su ti, finding myself, često negativci i u literaturi i na filmu. Moj apsolutno najdraži pauk negativac (literarni a i filmski) je Shelob iz Toelkinova Gospodara pristenova.I možda - strašni pauk Gara iz slikovnice o Buba Mari.
    A ovi mali stvarni paukovi su mi simpatični jer su dobri tkalci lijepih mreža. Iako baš ne bih voljela izbliza sresti neke poput tarantule.

    avatar

    05.09.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...