Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Ire

  apsolutno se slažem s tobom, kad sam pročitala Ankičin prijedlog skoro sam povratila .. bila sam preuzrujana da reagiram na to. sramota što će sve ljudima pasti na pamet!

  avatar

  28.08.2006. (12:38)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  Ja bi Kozari Bok i Kozari Puteve preimenoval u Tudjmanovo :)

  avatar

  28.08.2006. (12:57)    -   -   -   -  

 • Lupi glavom o zid

  Sve je to politika. A mi možemo i dalje pizditi i onako nas se ne pita!

  avatar

  28.08.2006. (13:48)    -   -   -   -  

 • marduk

  živjela banana država Tuđmanija...hm, ne zvuči loše, ne? ;-))

  avatar

  28.08.2006. (15:47)    -   -   -   -  

 • http://mrak.org

  neovisno o tuđmanu o kojem odluke treba donositi kada svi mi poumiremo, činjenica je da je bio prvi hrvatski predsjednik i da bi neki trg ili ulica trebali dobiti ime po njemu; ovo s kaptolom ili markovim trgom je doista nebulozno, no sigurno ima neki od drugih trgova u gradu koji bi mogli dobiti to ime (recimo onaj trg kod mimare je jedno vrlo primjereno mjesto, a ugurali bi i koji kipić tamo)

  avatar

  28.08.2006. (16:27)    -   -   -   -  

 • lazy cat

  ja glasam za tuđmaniju, hehehe... na koncu konca, i treba mu dignut nekakav spomenik kao čovjeku koji je umalo uništio rvacku ;))

  avatar

  28.08.2006. (19:12)    -   -   -   -  

 • 45lines

  Imamo Tuđmanistan!

  avatar

  28.08.2006. (20:16)    -   -   -   -  

 • mortus

  Zlobno je reći da je privatizacija uništila Hrvatsku više nego srpska agresija, te da se ista odvijala uz blagoslov Tuđmana, jesi siguran 100 % da je Tuđman sve znao, da je imao 100 očiju ili ćeš se prepustiti osjećaju koji te smiruje, za kojeg ne znaš dal je istinit ali paše tvome biću, jer se slaže sa ukupnom tvojom slikom, predodžbom o Tuđmanu kao ikoni tko značime ponaosob oblikovanom u tvojoj glavi, vjerojatno se radi o nečem jako osobnom, dok si toliko zagrižen u uvjerenju!

  Nevjerovatna je neobjektivnost ovog bloga!
  Fuj!
  This blog sucks!

  avatar

  29.08.2006. (11:23)    -   -   -   -  

 • bussy mama

  Kao prvo, treba nazvati neku ulicu ili trg po prvom hrvatskom predsjedniku ali ove nebuloze o Kaptolu i Markovom trgu su glupe i smiješne. Uostalom tko pita Ankicu što, trebalo bi napraviti anketu da građani Zagreba odluče koji trg bi trebao dobiti ime Trg dr. Franje Tuđmana.
  @45 lines Tuđmanistan je stvarno dobar prijedlog, samo ne znam kako bi ga stranci izgovorali
  @mortus joj,joj... Naj sad kakiti, svi mi dobro znamo šta se delalo i radilo po našoj jadnoj posljeratnoj državi. Tuđman možda i nije uzimao ali bome zato njegova žena i kćer jesu, a nemreš mi reći i da to nije znal. A svi oni njegovi kumovi, prijateli, letovi avionom, smotre, jahte (sjećam se slike na jahti on u bijeloj odori generalskoj valjda, isti Tito kanda ga je on radio) Tuđman je definitivno učinio puno za Hrvatsku, naročito u prvim godinama a onda kasnije je bilo kuku-lele. Optužuješ CNN za neobjektivnost bloga- pa nije to državna televizija da mora podilaziti svakoj budali i političkoj stranci. To je mišljenje jedne osobe koje mi možemo komentirati. Navedi ti lijepo neke razloge (potkrepljene činjenicama) i iznesi svoj neobjektivan stav, pa se javi.
  Pozdrav

  avatar

  29.08.2006. (12:07)    -   -   -   -  

 • marduk

  gosnu/gđi mortusu očigledno nije doprijelo do mozga (ako ga/je ima) izjava njegovog/njenog neprežaljenog precjednika: '... stoka sitnog zuba...' :-P

  avatar

  29.08.2006. (14:32)    -   -   -   -  

 • inquisitor

  jako važno što je bio prvi hrvatski predsjednik, i Kučan je bio prvi slovenski predsjednik pa ga ne dižu u zvijezde, slobo je prvi srpski predsjednik pa što onda. tuđman je izdajica, laktaš i mali iskompleksirani diktator, bijedna kopija tite (pogledajte ga u onoj bijeloj odori), što se tiće ustaša tu bi se dalo raspravljati ali su oni odgovor na četništvo i tako dalje, franjo je koristio lijevo-desno kako mu je odgovaralo. da je bio sposoban, onda bi izabrao pravu ekipu oko sebe, a ne guzolisce i debile.

  avatar

  01.09.2006. (14:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...